Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Wednesday, November 4, 2020 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
IoanaIoanaC wrote:

Tu esti over emotional tot timpul Lol Lol Lol Dar astea-s emotii dragute, mai naspa sunt alea de la ET pana la beta Lol

Stai sa vezi cum is acum cand am citit despre progesteronul injectabil: ca e dureros, ca se face fesier si faci noduli ... o placere! pale
Ioana, tu parca ziceai ca il faci tot in burta si ca e acceptabil, comparand cu Clexane.

Roser, tu ai avut progesteron injectabil de facut la ET?
freya1
Scris: Wednesday, November 4, 2020 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
carlita, exista si progesteron injectabil intramuscular si subcutanat... dar nu te gandi pana acolo, ca nu toata lumea trebuie sa faca injectabil
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, November 4, 2020 4:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Stai sa vezi cum is acum cand am citit despre progesteronul injectabil: ca e dureros, ca se face fesier si faci noduli ... o placere! pale
Ioana, tu parca ziceai ca il faci tot in burta si ca e acceptabil, comparand cu Clexane.

Roser, tu ai avut progesteron injectabil de facut la ET?

Intramuscular fac fata, dar nu e capat de lume, crede-ma. SI da, faci noduli, dar se retrag in cateva zile. Nu mai citi toate tampeniile de pe net!
Freya, e vina mea ca se gandeste la progesteron injectabil ca i-am zis ca ar fi bine sa aiba cateva doze in caz de ceva, ca se procura greu. Si e naspa cand iti arde buza si n-ai de unde face rost.
Roser
Scris: Wednesday, November 4, 2020 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Nu Carlita, eu am facut subcutanat in burta Prolutex si a fost piece of cake. Eu cand am facut beta 2 aveam progesteronul doar 9ng si desi Dra a spus ca nu e nevoie de suplimentare cu piticii mei de pe creier nu s-a putut pune si atunci mi-a prescris Prolutex ca sa scape de mine :)). Am luat cam o luna de zile dar aici am noroc ca desi nu il aveau in farmacii pe stock, il ceream dimineata si dupamasa deja mi-l aduceau. Si eu zic ca nu ar fi rau sa ai macar o cutie asa de rezerva daca va fi nevoie.
O sa te urmaresc cu sufletul la guraCheek Kiss
Irinan
Scris: Wednesday, November 4, 2020 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
carlita wrote:

Multumesc! N-am stiut ca nu e, inseamna ca eu m-am incadrat bine luna asta, eu mai devreme de 9 n-am de ce merge la el. Eu luna trecuta a trebuit sa aman ca nu era embrioloaga cand imi trebuia mie. grup

Ioana, crede-ma, sunt deja over emotional! Crazy

Sigur o sa fie bine Carlita, Doamne ajuta sa fie luna norocoasa si binecuvantata de D zeu pt tineHands Hands
Irinan
Scris: Wednesday, November 4, 2020 7:30 PM
Nivel

Ziua 1 si la minetopai
Maria.mmh
Scris: Wednesday, November 4, 2020 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:
Ziua 1 si la minetopai

Imi pare rau Irinapale
Urmez ?i eu curând ras
Maine sun ?i eu la clinica pt culturile de col, apoi.. Dumnezeu cu mila daca m-or primi la Giulesti pt histero uff Daca am noroc, anul asta scap cu toate procedurile
adina1109
Scris: Wednesday, November 4, 2020 9:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Aleahim felicitariiii!!!! Cat ma bucur pt tine Hilar Cheek Kiss
Carlita iti tin pumniiiiii .... multa bafta Cheek Kiss Cheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Wednesday, November 4, 2020 10:54 PM
Nivel

Fetelor.. Am întrebat pe grupul SOS infertilitatea daca se fac programari la Giulesti ?i mi-au spus fetele ca nu se fac nici programari nici reprogramari..mama lui de covid!! banghead
carlita
Scris: Wednesday, November 4, 2020 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
freya, Roser, Ioana, multumesc pt raspunsuri! M-am mai linistit, o sa comand si eu niste Prolutex sa am la indemana, sa fie acolo, sa nu trebuiasca....
Irina, adina, multumesc! Pupici la pitici! computerlove Irina, luna asta poate ne ajuta Dumnezeu si reusim amândoua.
Irinan
Scris: Thursday, November 5, 2020 9:05 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Imi pare rau Irinapale
Urmez ?i eu curând ras
Maine sun ?i eu la clinica pt culturile de col, apoi.. Dumnezeu cu mila daca m-or primi la Giulesti pt histero uff Daca am noroc, anul asta scap cu toate procedurile

Stiam ca vine, mai bine ca n a intarziat prea mult.. poate iti face la giulesti si bifezi si asta de pe lista
Irinan
Scris: Thursday, November 5, 2020 9:13 AM
Nivel

carlita wrote:
freya, Roser, Ioana, multumesc pt raspunsuri! M-am mai linistit, o sa comand si eu niste Prolutex sa am la indemana, sa fie acolo, sa nu trebuiasca....
Irina, adina, multumesc! Pupici la pitici! computerlove Irina, luna asta poate ne ajuta Dumnezeu si reusim amândoua.

Doamne ajuta Carlita, cat despre progesteron injectabil, si eu am facut prontogest.. intradevar, e mai neplacut ,dar nu i nimic insuportabil. Si apoi, ce nu facem noi? Este o vorba, cand simti ca nu mai poti, cu siguranta mai poti un picCheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 5, 2020 9:14 AM
Nivel

Irinan wrote:

Stiam ca vine, mai bine ca n a intarziat prea mult.. poate iti face la giulesti si bifezi si asta de pe lista

Nu fac din pacate, voiam sa ma programez pt maine la culturi dar au cam inceput crampele;
Si acum chiar nu stiu ce mama naibii sa fac..avand in vedere ca oricum nu programeaza la Giulesti...
Irinan
Scris: Thursday, November 5, 2020 9:14 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Fetelor.. Am întrebat pe grupul SOS infertilitatea daca se fac programari la Giulesti ?i mi-au spus fetele ca nu se fac nici programari nici reprogramari..mama lui de covid!! banghead

Of Maria, ce situatie neplacutasorry
Irinan
Scris: Thursday, November 5, 2020 9:16 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Nu fac din pacate, voiam sa ma programez pt maine la culturi dar au cam inceput crampele;
Si acum chiar nu stiu ce mama naibii sa fac..avand in vedere ca oricum nu programeaza la Giulesti...

Am citit dupa ce am scris mesajulCray multa rabdare ai nevoieCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.