|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Maria.mmh wrote:Eu am depa?it anul din mai.. E defec?iune tehnica ?i la ovarele mele de 9 luni Încerc sa-mi ridic psihicul de?i anul asta m-a omorât. Câteodata am impresia ca nu o mai scot la capat, am avut numai be?e în roate. Mai devreme am pus un playlist pe youtube, am bocit cu muci la nas pe melodia "Surrender". Cred ca mi s-a urcat progesteronul la cap Câteodata as vrea sa dorm ?i atât Uf, ce sa ti mai zic sa ti ridic moralul..trage un bocet descarca te ?i cum zic americanii ,,move on" În ianuarie fac 3 |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Carlita sa fie asta transferul norocos! alina_ele daca nu ai facut injectie de declansare ai putea incerca un beta azi (eu nu recomand teste de sarcina din motive personale, adica pentru ca m-am saturat eu de ele). Andreea, Maria ia nu va mai luati voi la intrecere cu TTC ca oricum va bat detasat pe amandoua si capul sus si la lupta cu voi! Ce inseamna asta? Hai, repejor, 10 flotari si 10 genoflexiuni, stergeti-va lacrimile si da-i inainte, ca oricum asta e singura optiune! Fiecare "bat in roata" e un pas inainte, ati mai descoperit ceva, stiti unde sa actionati. Rezultatele poate nu foarte bune ale unei analize va ajuta sa stiti ce aveti de facut, nu sunt bete in roata, sunt descoperiri! |
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| IoanaIoanaC wrote:Carlita sa fie asta transferul norocos! alina_ele daca nu ai facut injectie de declansare ai putea incerca un beta azi (eu nu recomand teste de sarcina din motive personale, adica pentru ca m-am saturat eu de ele). Andreea, Maria ia nu va mai luati voi la intrecere cu TTC ca oricum va bat detasat pe amandoua si capul sus si la lupta cu voi! Ce inseamna asta? Hai, repejor, 10 flotari si 10 genoflexiuni, stergeti-va lacrimile si da-i inainte, ca oricum asta e singura optiune! Fiecare "bat in roata" e un pas inainte, ati mai descoperit ceva, stiti unde sa actionati. Rezultatele poate nu foarte bune ale unei analize va ajuta sa stiti ce aveti de facut, nu sunt bete in roata, sunt descoperiri!
Ai dreptate, dar ma mai impiedic si eu cateodata.. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut aproape 2 ani de cand ne-am hotarat pentru un bebe Acum de exemplu ma rog sa nu-mi vina prea repede ca sa apuc sa fac culturile de col si etc ca sa pot incerca pt histero luna asta. Dar la cat de norocoasa ma stiu... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| IoanaIoanaC wrote:Carlita sa fie asta transferul norocos! alina_ele daca nu ai facut injectie de declansare ai putea incerca un beta azi (eu nu recomand teste de sarcina din motive personale, adica pentru ca m-am saturat eu de ele). Andreea, Maria ia nu va mai luati voi la intrecere cu TTC ca oricum va bat detasat pe amandoua si capul sus si la lupta cu voi! Ce inseamna asta? Hai, repejor, 10 flotari si 10 genoflexiuni, stergeti-va lacrimile si da-i inainte, ca oricum asta e singura optiune! Fiecare "bat in roata" e un pas inainte, ati mai descoperit ceva, stiti unde sa actionati. Rezultatele poate nu foarte bune ale unei analize va ajuta sa stiti ce aveti de facut, nu sunt bete in roata, sunt descoperiri!
Ioana, am facut injec?ie da. Eu ma refeream tot la beta. Sa il fac maine dimi cand este a 14 a zi sau sa astept sa treaca ziua toata si sa fac vineri dimi? |
| alina_ele wrote:
Ioana, am facut injec?ie da. Eu ma refeream tot la beta. Sa il fac maine dimi cand este a 14 a zi sau sa astept sa treaca ziua toata si sa fac vineri dimi?
Daca maine este a 14-a zi de trigger, cu siguranta daca iese beta pozitiv nu este din cauza lui. Bafta, tin pumnii! |
|
Merci Ioana. Am facut azi dimi un test de urina si este negativ, poate este prea devreme. |
| alina_ele wrote:Merci Ioana. Am facut azi dimi un test de urina si este negativ, poate este prea devreme. Da, s-ar putea sa fie prea devreme pentru test de urina. Nu te demoraliza complet, dar totusi fii constienta de sansele generale de reusita la IUI. La ce medic esti? Vad ca ai avut operatie pentru endometrioza, e totul ok acum? E primul IUI? (scuze daca ai mai spus si n-am fost pe faza sau am uitat) |
|
| IoanaIoanaC wrote: Da, s-ar putea sa fie prea devreme pentru test de urina. Nu te demoraliza complet, dar totusi fii constienta de sansele generale de reusita la IUI. La ce medic esti? Vad ca ai avut operatie pentru endometrioza, e totul ok acum? E primul IUI? (scuze daca ai mai spus si n-am fost pe faza sau am uitat)
Locuiesc in Luxembourg. Am descoperit endometrioza aici, dupa multe investiga?ii. Am foarte mari dureri si hemoragie cand am menstrua?ia. Din pacate opera?ia nu ma ajutat prea mult, din contra parca e din ce in ce mai rau. Nu am ramas niciodata gravida. Este prima data cand fac IUI, sotul are analizele perfecte, iar eu am amh-ul mic si aceasta endometrioza. Restul totul este in regula. Desi am amh-il mic aici doctorii nu sar direct la fiv, au un protocol, trebuie sa fac 4 IUI si daca nu merge apoi fac FIV. Sincer cum nu am ramas niciodata gravida, nici nu mi-ar veni sa cred ca merge din prima. Inainte de a face IUI am luat 5 zile de Clomid iar apoi am facut o injec?ie cand doctorul mi-a zis sa o fac. Acum i-au ultrogestan pana la testare si apoi inca 3 luni daca raman gravida. Astept de 5 ani acest vis sa devina realitate. Pupici |
|
| IoanaIoanaC wrote: Da, s-ar putea sa fie prea devreme pentru test de urina. Nu te demoraliza complet, dar totusi fii constienta de sansele generale de reusita la IUI. La ce medic esti? Vad ca ai avut operatie pentru endometrioza, e totul ok acum? E primul IUI? (scuze daca ai mai spus si n-am fost pe faza sau am uitat)
Ioana vad ca esti gravida felicitari suni?i doresc sarcina usoara! Ma bucur tare mult! |
|
| alina_ele wrote:
Locuiesc in Luxembourg. Am descoperit endometrioza aici, dupa multe investiga?ii. Am foarte mari dureri si hemoragie cand am menstrua?ia. Din pacate opera?ia nu ma ajutat prea mult, din contra parca e din ce in ce mai rau. Nu am ramas niciodata gravida. Este prima data cand fac IUI, sotul are analizele perfecte, iar eu am amh-ul mic si aceasta endometrioza. Restul totul este in regula. Desi am amh-il mic aici doctorii nu sar direct la fiv, au un protocol, trebuie sa fac 4 IUI si daca nu merge apoi fac FIV. Sincer cum nu am ramas niciodata gravida, nici nu mi-ar veni sa cred ca merge din prima. Inainte de a face IUI am luat 5 zile de Clomid iar apoi am facut o injec?ie cand doctorul mi-a zis sa o fac. Acum i-au ultrogestan pana la testare si apoi inca 3 luni daca raman gravida. Astept de 5 ani acest vis sa devina realitate. Pupici
Pentru endometrioza recomand oricand si oricui Dr Radu Maftei, Iasi. Nu stiu ce medici sunt in Luxembourg, dar 4 IUI la acest amh mi se pare mult, avand in vedere istoricul si TTC'ul. Da, intradevar te ajuta varsta, dar eu nu stiu daca as face 4 IUI. Bine, eu sunt trecuta prin FIV si nu ma mai sperie idea de FIV, tre' sa recunosc si asta. Multumesc pentru urari, doecamdata sunt in categoria "inca nu-mi vine sa cred" pe principiul cine se arde cu ciorba sufla si-n iaurt |
|
| IoanaIoanaC wrote:Pentru endometrioza recomand oricand si oricui Dr Radu Maftei, Iasi. Nu stiu ce medici sunt in Luxembourg, dar 4 IUI la acest amh mi se pare mult, avand in vedere istoricul si TTC'ul. Da, intradevar te ajuta varsta, dar eu nu stiu daca as face 4 IUI. Bine, eu sunt trecuta prin FIV si nu ma mai sperie idea de FIV, tre' sa recunosc si asta. Multumesc pentru urari, doecamdata sunt in categoria "inca nu-mi vine sa cred" pe principiul cine se arde cu ciorba sufla si-n iaurt
Din pacate situatia actuala nu imi permite sa vin acasa, plus ca nu as putea sa vin de fiecare data la controale sau diverse interven?ii. Abia am gasit un doctor aici specializat in endometrioza. Eu am cerut sa fac FIV dar din pacate doctorul mi-a zis ca trebuie sa respecte protocolul. Sper totusi sa reu?easca una din IUI. In schimb ma bucur mult pentru tine. Iti doresc multa sanatate. Sper sa vina si la mine curand acest cadou. Te cred si eu as fi in categoria nu imi vine sa cred. Nu stiu daca o sa ma duc maine la test sau astept pana vineri dimi. Te pup |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| diana.dmn wrote:Carlita, iti tin pumnii! Chiar m-am gandit la tine daca incepi ca stiu ca Maftei nu e available pana pe 9. Eu a trebuit sa mai aman o luna din cauza asta. Multumesc! N-am stiut ca nu e, inseamna ca eu m-am incadrat bine luna asta, eu mai devreme de 9 n-am de ce merge la el. Eu luna trecuta a trebuit sa aman ca nu era embrioloaga cand imi trebuia mie.
Ioana, crede-ma, sunt deja over emotional! |
|
| carlita wrote:Multumesc! N-am stiut ca nu e, inseamna ca eu m-am incadrat bine luna asta, eu mai devreme de 9 n-am de ce merge la el. Eu luna trecuta a trebuit sa aman ca nu era embrioloaga cand imi trebuia mie. Ioana, crede-ma, sunt deja over emotional! Tu esti over emotional tot timpul Dar astea-s emotii dragute, mai naspa sunt alea de la ET pana la beta |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria.mmh wrote:Eu am depa?it anul din mai.. E defec?iune tehnica ?i la ovarele mele de 9 luni Încerc sa-mi ridic psihicul de?i anul asta m-a omorât. Câteodata am impresia ca nu o mai scot la capat, am avut numai be?e în roate. Mai devreme am pus un playlist pe youtube, am bocit cu muci la nas pe melodia "Surrender". Cred ca mi s-a urcat progesteronul la cap Câteodata as vrea sa dorm ?i atât
Pff! Si noi avem imediat 2 ani . Nu imi vine sa cred, cateodata. O perioada in care am suferit mult dar am si invatat unele lucruri. Cum probabil o sa mai dureze....incerc sa fiu cat de puternica. Stiu cum te simti . Asa am si eu perioade, cand musai sa-mi plang putin de mila, sa ma descarc. Dar ne trece, ne scuturam si mergem inainte! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi2 wrote:Pff! Si noi avem imediat 2 ani . Nu imi vine sa cred, cateodata. O perioada in care am suferit mult dar am si invatat unele lucruri. Cum probabil o sa mai dureze....incerc sa fiu cat de puternica. Stiu cum te simti . Asa am si eu perioade, cand musai sa-mi plang putin de mila, sa ma descarc. Dar ne trece, ne scuturam si mergem inainte!
|
|
|