Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Tuesday, November 3, 2020 5:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
carlita Cheek Kiss tin pumnii ! ce emotii am, abia astept sa te vad la gravidute !
da, e mai mult ideea stresanta, ca tot apar lucruri noi care nu te lasa sa te bucuri de sarcina
oricum m-a pus medicul sa monitorizez glicemia, o sa vedem
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, November 3, 2020 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
M am apucat de teste de ovulatie, cel de duminica era mai intens decat urmatoarele de ieri si azi, ceva sfaturi? Am ramas fara termometru 2 zile sunt in aer Lol
freya1
Scris: Tuesday, November 3, 2020 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Andreea, era pozitiv adica sau inca nu ?
Sisi2
Scris: Tuesday, November 3, 2020 6:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Maria.mmh wrote:

scratch Analiza asta nu mi-a dat s-o fac
Merci de lamuriri, Freya Cheek Kiss
Fetelor, eu joi fac 2 saptamani de cand ma lupt cu o migrena. Zi de zi ma doare doar partea dreapta a capului, azi dimineata m-am trezit si stramba cu gatul tot pe partea dreapta Crazy
O sa dau o fuga pana la medicul de familie dupa munca sa vad care-i treaba ca deja am papat o folie de nurofen banghead

Buna! Nu stiu ce se intampla ca eu de 3 zile sunt super obosita. O fi astenia. Nu pot sa ma trezesc dimineataplans ...imi vine sa plang cand suna alarma. Si am si o durere de cap, usoara ce e drept, dar e acolo. Cat sa ma scoata din sarite. uff

Carlita, tinem pumnii!Buddy1
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, November 3, 2020 6:39 PM
Nivel

freya1 wrote:
Andreea, era pozitiv adica sau inca nu ?

Inca nu dar se vede destul de bine.
Mai vad maine cum e. Azi ziua 12
carlita
Scris: Tuesday, November 3, 2020 7:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
freya1 wrote:
carlita Cheek Kiss tin pumnii ! ce emotii am, abia astept sa te vad la gravidute !
da, e mai mult ideea stresanta, ca tot apar lucruri noi care nu te lasa sa te bucuri de sarcina
oricum m-a pus medicul sa monitorizez glicemia, o sa vedem

Doamne-ajuta sa o scoatem si noi la capat! Cheek Kiss

Sisi, multumesc!
OtiliaC
Scris: Tuesday, November 3, 2020 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
ANDREEA2929A wrote:

Inca nu dar se vede destul de bine.
Mai vad maine cum e. Azi ziua 12

Si eu sunt tot ziua 12 azi, am uitat sa intreb medicul cate zile trebuie sa nu bebelin dupa HSG, dar am zis sa nu pierd perioada si ne-am apucat de aziras Am luat niste teste de la Trussa, sa vad cum ma inteleg cu ele, o sa ma apuc si eu de maine sa fac.
Sisi2
Scris: Tuesday, November 3, 2020 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
OtiliaC wrote:

Si eu sunt tot ziua 12 azi, am uitat sa intreb medicul cate zile trebuie sa nu bebelin dupa HSG, dar am zis sa nu pierd perioada si ne-am apucat de aziras Am luat niste teste de la Trussa, sa vad cum ma inteleg cu ele, o sa ma apuc si eu de maine sa fac.

Eu zic ca o sa-ti placa testele. Eu cu cele de la Trussa m-am inteles cel mai bine!
diana.dmn
Scris: Tuesday, November 3, 2020 8:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
Carlita, iti tin pumnii! Chiar m-am gandit la tine daca incepi ca stiu ca Maftei nu e available pana pe 9. Eu a trebuit sa mai aman o luna din cauza asta.
OtiliaC
Scris: Tuesday, November 3, 2020 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Sisi2 wrote:

Eu zic ca o sa-ti placa testele. Eu cu cele de la Trussa m-am inteles cel mai bine!

Am tot citit la fete ca s-au inteles bine cu ele, eu pana acum cel mai bine m-am inteles cu oview. De maine dupa-masa o sa incep sa fac, vad atuncicoeur
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, November 3, 2020 8:14 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Hehe, Si eu tot asa am. Se vad bine fata de ce am.mai avut.
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 3, 2020 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Sisi2 wrote:

Buna! Nu stiu ce se intampla ca eu de 3 zile sunt super obosita. O fi astenia. Nu pot sa ma trezesc dimineataplans ...imi vine sa plang cand suna alarma. Si am si o durere de cap, usoara ce e drept, dar e acolo. Cat sa ma scoata din sarite. uff

Carlita, tinem pumnii!Buddy1

Si eu am pus durerea pe seama vremii. Am fost la cabinet dar era doar asistenta, oricum am mai papat un nurofen ?i m-a lasat acum.
Andreea, as zice bogda-proste daca n-ar mai merge nemernicul. Parca mai rau ma stresez cu el dar nici nu pot sa ma ab?in când ma trezesc diminea?a ?i îl vad pe noptiera, am încercat sa-l ascund ?i în sertar dar diminea?a zgarm dupa el sa iau temperaturaLol Lol
alina_ele
Scris: Tuesday, November 3, 2020 10:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Buna dragelor! Am facut IUI pe 23.10, ce zice?i sa fac testul joi dimi sau vineri dimi? nu mai am rabdare.
Inca ceva azi nu ma simt deloc bine ma doare foarte tare burta, cum ma doare cand imi vine, desi normal ar trebui sa vina vineri. Este normal sa ma doara asa tare? Plus ca am sânii tari si ma dor tare, foarte sensibili, asta nu am in mod normal. Pupici si merci.
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, November 3, 2020 10:18 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Si eu am pus durerea pe seama vremii. Am fost la cabinet dar era doar asistenta, oricum am mai papat un nurofen ?i m-a lasat acum.
Andreea, as zice bogda-proste daca n-ar mai merge nemernicul. Parca mai rau ma stresez cu el dar nici nu pot sa ma ab?in când ma trezesc diminea?a ?i îl vad pe noptiera, am încercat sa-l ascund ?i în sertar dar diminea?a zgarm dupa el sa iau temperaturaLol Lol

La mine nu mai functioneaza nimic Lol acus fac anul hainoroc
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 3, 2020 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
ANDREEA2929A wrote:

La mine nu mai functioneaza nimic Lol acus fac anul hainoroc

Eu am depa?it anul din mai..
E defec?iune tehnica ?i la ovarele mele de 9 luni Lol
Încerc sa-mi ridic psihicul de?i anul asta m-a omorât. Câteodata am impresia ca nu o mai scot la capat, am avut numai be?e în roate.
Mai devreme am pus un playlist pe youtube, am bocit cu muci la nas pe melodia "Surrender". Cred ca mi s-a urcat progesteronul la cap Crazy
Câteodata as vrea sa dorm ?i atât Cray
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.