|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| carlita tin pumnii ! ce emotii am, abia astept sa te vad la gravidute ! da, e mai mult ideea stresanta, ca tot apar lucruri noi care nu te lasa sa te bucuri de sarcina oricum m-a pus medicul sa monitorizez glicemia, o sa vedem |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| M am apucat de teste de ovulatie, cel de duminica era mai intens decat urmatoarele de ieri si azi, ceva sfaturi? Am ramas fara termometru 2 zile sunt in aer |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Andreea, era pozitiv adica sau inca nu ?
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria.mmh wrote: Analiza asta nu mi-a dat s-o fac Merci de lamuriri, Freya Fetelor, eu joi fac 2 saptamani de cand ma lupt cu o migrena. Zi de zi ma doare doar partea dreapta a capului, azi dimineata m-am trezit si stramba cu gatul tot pe partea dreapta O sa dau o fuga pana la medicul de familie dupa munca sa vad care-i treaba ca deja am papat o folie de nurofen
Buna! Nu stiu ce se intampla ca eu de 3 zile sunt super obosita. O fi astenia. Nu pot sa ma trezesc dimineata ...imi vine sa plang cand suna alarma. Si am si o durere de cap, usoara ce e drept, dar e acolo. Cat sa ma scoata din sarite.
Carlita, tinem pumnii! |
| freya1 wrote:Andreea, era pozitiv adica sau inca nu ?
Inca nu dar se vede destul de bine. Mai vad maine cum e. Azi ziua 12 |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| freya1 wrote:carlita tin pumnii ! ce emotii am, abia astept sa te vad la gravidute ! da, e mai mult ideea stresanta, ca tot apar lucruri noi care nu te lasa sa te bucuri de sarcina oricum m-a pus medicul sa monitorizez glicemia, o sa vedem Doamne-ajuta sa o scoatem si noi la capat!
Sisi, multumesc! |
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| ANDREEA2929A wrote: Inca nu dar se vede destul de bine. Mai vad maine cum e. Azi ziua 12
Si eu sunt tot ziua 12 azi, am uitat sa intreb medicul cate zile trebuie sa nu bebelin dupa HSG, dar am zis sa nu pierd perioada si ne-am apucat de azi Am luat niste teste de la Trussa, sa vad cum ma inteleg cu ele, o sa ma apuc si eu de maine sa fac. |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| OtiliaC wrote: Si eu sunt tot ziua 12 azi, am uitat sa intreb medicul cate zile trebuie sa nu bebelin dupa HSG, dar am zis sa nu pierd perioada si ne-am apucat de azi Am luat niste teste de la Trussa, sa vad cum ma inteleg cu ele, o sa ma apuc si eu de maine sa fac.
Eu zic ca o sa-ti placa testele. Eu cu cele de la Trussa m-am inteles cel mai bine! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| Carlita, iti tin pumnii! Chiar m-am gandit la tine daca incepi ca stiu ca Maftei nu e available pana pe 9. Eu a trebuit sa mai aman o luna din cauza asta. |
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Sisi2 wrote:
Eu zic ca o sa-ti placa testele. Eu cu cele de la Trussa m-am inteles cel mai bine!
Am tot citit la fete ca s-au inteles bine cu ele, eu pana acum cel mai bine m-am inteles cu oview. De maine dupa-masa o sa incep sa fac, vad atunci |
| OtiliaC wrote: Si eu sunt tot ziua 12 azi, am uitat sa intreb medicul cate zile trebuie sa nu bebelin dupa HSG, dar am zis sa nu pierd perioada si ne-am apucat de azi Am luat niste teste de la Trussa, sa vad cum ma inteleg cu ele, o sa ma apuc si eu de maine sa fac. Hehe, Si eu tot asa am. Se vad bine fata de ce am.mai avut. |
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi2 wrote:Buna! Nu stiu ce se intampla ca eu de 3 zile sunt super obosita. O fi astenia. Nu pot sa ma trezesc dimineata ...imi vine sa plang cand suna alarma. Si am si o durere de cap, usoara ce e drept, dar e acolo. Cat sa ma scoata din sarite. Carlita, tinem pumnii!
Si eu am pus durerea pe seama vremii. Am fost la cabinet dar era doar asistenta, oricum am mai papat un nurofen ?i m-a lasat acum. Andreea, as zice bogda-proste daca n-ar mai merge nemernicul. Parca mai rau ma stresez cu el dar nici nu pot sa ma ab?in când ma trezesc diminea?a ?i îl vad pe noptiera, am încercat sa-l ascund ?i în sertar dar diminea?a zgarm dupa el sa iau temperatura |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Buna dragelor! Am facut IUI pe 23.10, ce zice?i sa fac testul joi dimi sau vineri dimi? nu mai am rabdare. Inca ceva azi nu ma simt deloc bine ma doare foarte tare burta, cum ma doare cand imi vine, desi normal ar trebui sa vina vineri. Este normal sa ma doara asa tare? Plus ca am sânii tari si ma dor tare, foarte sensibili, asta nu am in mod normal. Pupici si merci. |
|
| Maria.mmh wrote:Si eu am pus durerea pe seama vremii. Am fost la cabinet dar era doar asistenta, oricum am mai papat un nurofen ?i m-a lasat acum. Andreea, as zice bogda-proste daca n-ar mai merge nemernicul. Parca mai rau ma stresez cu el dar nici nu pot sa ma ab?in când ma trezesc diminea?a ?i îl vad pe noptiera, am încercat sa-l ascund ?i în sertar dar diminea?a zgarm dupa el sa iau temperatura La mine nu mai functioneaza nimic acus fac anul |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ANDREEA2929A wrote:La mine nu mai functioneaza nimic acus fac anul
Eu am depa?it anul din mai.. E defec?iune tehnica ?i la ovarele mele de 9 luni Încerc sa-mi ridic psihicul de?i anul asta m-a omorât. Câteodata am impresia ca nu o mai scot la capat, am avut numai be?e în roate. Mai devreme am pus un playlist pe youtube, am bocit cu muci la nas pe melodia "Surrender". Cred ca mi s-a urcat progesteronul la cap Câteodata as vrea sa dorm ?i atât |
|
|