|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Salut!!! He, he. Casuta noua! Sper sa ne poarte noroc. Gravidutelor, ma bucur ca inca ramaneti cu noi, sa ne sustineti. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Casuta noua Fetelor daca mi-au iesit ok analizele AC. ANTI TPO AMBELE acum 3 luni Are cum sa iasa naspa acum.? Nu inteleg de ce mi-a dat sa mai fac inca o data daca a iesit ca nu am cu tiroida.. Ma gandesc ori ai ori nu ai? Sau gresesc? TSH-ul si astea inteleg ca trebuie dozat, prolactina etc ..
Ah si mi-a dat sa fac CA125..oare ptr chistul ala... |
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Blondyb wrote:Casuta noua Fetelor daca mi-au iesit ok analizele AC. ANTI TPO AMBELE acum 3 luni Are cum sa iasa naspa acum.? Nu inteleg de ce mi-a dat sa mai fac inca o data daca a iesit ca nu am cu tiroida.. Ma gandesc ori ai ori nu ai? Sau gresesc? TSH-ul si astea inteleg ca trebuie dozat, prolactina etc dar... Restul. Ah si mi-a dat sa fac CA125..oare ptr chistul ala... Da, CA125 e pentru chist. Iar valorile tiroidei se pot modifica, deci nu e rau sa le faci. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Buna fetelor,
Si eu vreau pe lista. Joi testez, am 14 zile de la IUI. Vroiam sa astept pana vineri dar nu mai am rabdare.
Pupici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2020 Mesaje: 7
| Buna fetelor, Mi-au venit rezultatele la hcg de azi 189.2 Credeti ca e vreo problema ca a cresut prea mult in comparatie cu vineri. Azi e 14 dpo, vineri era 11 dpo si a fost 26.6? |
|
| DanaPax wrote:Buna fetelor, Mi-au venit rezultatele la hcg de azi 189.2 Credeti ca e vreo problema ca a cresut prea mult in comparatie cu vineri. Azi e 14 dpo, vineri era 11 dpo si a fost 26.6? Dublare la 25 de ore, ai facut la acelasi laborator si aceeasi ora? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2020 Mesaje: 7
| IoanaIoanaC wrote: Dublare la 25 de ore, ai facut la acelasi laborator si aceeasi ora?
Da, Bioclinica la 7 dimineata |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternica Aleahim attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Aleahim wrote:Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternica Felicitari inca odata! Iti doresc sa ai o ssrcina la termen si un bebe sanatos! Eu sunt la clinica, la 14:30 am programare pentru histerosalpingografie, ma incearca niste emotii |
|
| OtiliaC wrote: Felicitari inca odata! Iti doresc sa ai o ssrcina la termen si un bebe sanatos! Eu sunt la clinica, la 14:30 am programare pentru histerosalpingografie, ma incearca niste emotii Curaj! Suntem atat de puternice, nici nu stim. Multumesc de gandurile bune |
|
| DanaPax wrote: Da, Bioclinica la 7 dimineata
Rar mi-a fost dat sa vad dublare asa rapida, dar nu e neaparat de rau. Eu as repeta la 48 de ore si as face si un progesteron. Felicitari, sarcina usoara si la termen! |
|
| Aleahim wrote:Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternica Hai ca putem! |
|
| Claroooo |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Aleahim wrote:Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternica
Felicitari Aleahim!!! Sarcina usoara pana la capat! Cum te simti? |
|
| Roser wrote:
Felicitari Aleahim!!! Sarcina usoara pana la capat! Cum te simti?
Multumesc Sunt bine.Am crampe si ma dor sanii, dar in rest sunt ok.Si mi se face foame mai repede Imi doresc ceva simptome, dar incerc sa am incredere in samburelul meu |
|
|