Nivel: Grupa mica
Intrat: 1/22/2020 Postari: 185 Locatia: Bucuresti
| Fetelor am fost si eu sa-mi fac screening-ul de trombofilie la indemnul vostru.Va multumesc pentru sfaturi! Acum astept sa vina rezultatele . Au fosst destul de scumpute(1000 lei), bine ce-i drept la clinica unde am mers sa le fac nu am avut nici o reducere.Macar o sa stiu daca e ceva in neregula sa iau tratament ca sa ma asigur ca bebe va fi bine.
Referitor la timpul pana sa raman insarcinata, la mine a durat 11 luni de incercari .Am fost mai norocoasa decat unele fete de aici dar la fel si eu cand auzeam de o prietena buna sau colega care erau insarcinate ma apuca o depresie si nu ma putea bucura pt ele de parca cineva imi luase mie ceva ca sa le dea lor. Cunosc sentimentul si e greu de trecut peste, dar din pacate nu am avut de ales si uite ca la un mom dat a venit si la mine minunea.
Veti reusi toate sa fiti mamici la un moment dat .Nu incetati sa sperati |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 10/21/2019 Postari: 1413
| ANDREEA2929A wrote: Am vazut grafice pe ff cu test pozitiv ?i la temp aia. Nimic nu e imposibil!
Dupa ce mi-ai zis tu, am intrat si eu sa caut Ia uita-te la asta https://ibb.co/5nNDzrX |
|
 Nivel: Ambasador
Intrat: 1/15/2019 Postari: 882
| Da, eu ti am zis. |
|
| Miri08 wrote:Fetelor am fost si eu sa-mi fac screening-ul de trombofilie la indemnul vostru.Va multumesc pentru sfaturi! Acum astept sa vina rezultatele . Au fosst destul de scumpute(1000 lei), bine ce-i drept la clinica unde am mers sa le fac nu am avut nici o reducere.Macar o sa stiu daca e ceva in neregula sa iau tratament ca sa ma asigur ca bebe va fi bine. Referitor la timpul pana sa raman insarcinata, la mine a durat 11 luni de incercari .Am fost mai norocoasa decat unele fete de aici dar la fel si eu cand auzeam de o prietena buna sau colega care erau insarcinate ma apuca o depresie si nu ma putea bucura pt ele de parca cineva imi luase mie ceva ca sa le dea lor. Cunosc sentimentul si e greu de trecut peste, dar din pacate nu am avut de ales si uite ca la un mom dat a venit si la mine minunea. Veti reusi toate sa fiti mamici la un moment dat .Nu incetati sa sperati 990lei am dat eu cu tot cu sindrom antifosfolipidic |
|
 Nivel: Membru
Intrat: 1/9/2021 Postari: 57
| ANDREEA2929A wrote: 990lei am dat eu cu tot cu sindrom antifosfolipidic
Acum cat timp si unde? |
|
| oana.c. wrote: Acum cat timp si unde?
În mai-iunie 2020 synlab |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 10/21/2019 Postari: 1413
| Fetelor, dar oare doar Andreea poate face casu?a noua? Nu exista posibilitatea sa faca ?i altcineva? Am vazut ca toate casu?ele active au trecute de 100 de pagini |
|
 Nivel: Membru
Intrat: 11/19/2020 Postari: 66
| Ma gândesc ca doar cineva cu statut de moderator sau administrator poate face casuta noua ... zic si eu |
|
| Fetele ce parere ave?i?
https://ibb.co/7rHtG5p
E de 10 de la dr max am gasit 2 la cutie cu 11 lei. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 4/28/2020 Postari: 445 Locatia: Timisoara
|
Pare pozitiv Faci maine beta? |
|
| MariaS wrote:Pare pozitiv Faci maine beta? As face sâmbata ca sa am dozarea luni, maine mai fac un pipitest. |
|
Intrat: 9/12/2020 Postari: 187
|
Ma emotionez când vad câte un test pozitiv , pentru ca da, se vede a doua liniuta! Doamne ajuta sa fie bine! Am inteles bine, azi ai 9 dpo? |
|
| EllaMaria wrote:Ma emotionez când vad câte un test pozitiv  , pentru ca da, se vede a doua liniuta! Doamne ajuta sa fie bine! Am inteles bine, azi ai 9 dpo? Da, asa zic 9 dpo cu ovulatie in ziua 19 dupa ff dar cine stie..pana nu vad beta eu sunt Iuda |
|
Intrat: 9/12/2020 Postari: 187
| ANDREEA2929A wrote:Da, asa zic 9 dpo cu ovulatie in ziua 19 dupa ff dar cine stie..pana nu vad beta eu sunt Iuda
E bine ca te ti pe pozitie si astepti sa faci beta ca sa iti confirme, asa e cel mai sanatos! Oricum o sampanie poti sa o pui la rece, pentru orice eventualitate |
|
| EllaMaria wrote:E bine ca te ti pe pozitie si astepti sa faci beta ca sa iti confirme, asa e cel mai sanatos! Oricum o sampanie poti sa o pui la rece, pentru orice eventualitate Is patita maxim ?i de asta is sceptica. Multumesc, bucuria vine și cu stress a2a oara mai mare ca prima data. |
|
Ana_Bella,carlita,OtiliaC |