Nivel: Avansat
Intrat: 2/9/2016 Postari: 3654
| IoanaIoanaC wrote:Maria, hidroxiprogesteron e, cum zice si Carlita. Cat despre restul problemelor, mai pune-le si la c*r vorba aia! Andreea, ai trimis musafirii la mine! Aleahim  n-am nici cea mai mica idee!  Pe Carlita de ce nu o intrebi?
Eu sunt dupa tine, mai Ioana, ai uitat? Daca incepi tu, la vreo 10 zile dupa, apar si eu cu noutati .... |
|
| Merry89 wrote:Buna, fetelor. Revin ?i eu cu vesti. Am avut embriotransfer pe 20.07. Am recoltat HCG luni, 27.07, valoarea fiind de 66,1. Problema este ca laa recoltarea de azi, valoarea nu s-a dublat, fiind doar de 92,4  . O sa mai repet ?i vineri. Nu ?tiu ce sa zic... V-a?i confruntat cu asa ceva? Merry, e inca devreme, mai repeta si vineri, dar cati ai transferat 1 sau 2? Daca sunt 2, e foarte posibil ca doar 1 sa fie in evolutie, celalalt sa fi avut o tentativa esuata de implantare .... |
|
 Nivel: Membru
Intrat: 12/13/2018 Postari: 75
| carlita wrote: Merry, e inca devreme, mai repeta si vineri, dar cati ai transferat 1 sau 2? Daca sunt 2, e foarte posibil ca doar 1 sa fie in evolutie, celalalt sa fi avut o tentativa esuata de implantare ....
Am transferat unul singur, Carlita. |
|
| Merry89 wrote:
Am transferat unul singur, Carlita.
Nu vreau sa te intristez, mai asteapta pana vineri, continua si tratmentul ... Imi dau seama ca nu ti-e usor ... |
|
 Nivel: Membru
Intrat: 12/13/2018 Postari: 75
| carlita wrote:Nu vreau sa te intristez, mai asteapta pana vineri, continua si tratmentul ...  Imi dau seama ca nu ti-e usor ...
Într-adevar, nu este u?or... Oricum, încerc sa ramân cu picioarele pe pamânt. |
|
 Nivel: Ambasador
Intrat: 8/30/2019 Postari: 545
| Hai ca zic, tocmai mi-a raspuns DD, nu facem nimic luna asta ca e embrioloaga in concediu pana pe 15 (Carlita tu cred ca apuci la fix, in functie de cand vin musafirii) Merry, capul sus! Mentine tratamentul si repeta vineri, dar fii rezervata, sansele sunt mici sa fie ok... Maria, nu conteaza ce vrea soacra ta, conteaza ce vreti voi doi! Si daca nu mai poti acolo, trebuie sa ii spui sotului tau, sa va luati de manuta si sa mergeti in treaba voastra! Stiu ca nu e usor, dar sa stii ca nici pentru sotul tau nu e usor, ca el e oarecum la mijloc, intre familia lui de acum si parinti. Incearca sa il intelegi si pe el dar in acelasi timp sa impui niste limite. Be smart! |
|
Intrat: 8/7/2019 Postari: 650
| Salut fetelor!!! Am intrat doar sa va salut. Desi nu am postat in ultima vreme v-am urmarit. Eu nu am noutati. Sincer, sunt cam dezamagita, si incerc sa ma detasez putin de subiect. Oricum, eu sunt alaturi de voi si va citesc, indiferent de situatie. Va pup si sa aveti o zi frumoasa!!!
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 2/22/2020 Postari: 310 Locatia: Craiova
| Fetelor, noi am prins cateva zile libere si am fugit la Dubova, va las o poza in care am surprins linistea de aici https://ibb.co/X4ZLwpj |
|
| IoanaIoanaC wrote:Hai ca zic, tocmai mi-a raspuns DD, nu facem nimic luna asta ca e embrioloaga in concediu pana pe 15 (Carlita tu cred ca apuci la fix, in functie de cand vin musafirii) Merry, capul sus! Mentine tratamentul si repeta vineri, dar fii rezervata, sansele sunt mici sa fie ok... Maria, nu conteaza ce vrea soacra ta, conteaza ce vreti voi doi! Si daca nu mai poti acolo, trebuie sa ii spui sotului tau, sa va luati de manuta si sa mergeti in treaba voastra! Stiu ca nu e usor, dar sa stii ca nici pentru sotul tau nu e usor, ca el e oarecum la mijloc, intre familia lui de acum si parinti. Incearca sa il intelegi si pe el dar in acelasi timp sa impui niste limite. Be smart! Nahhh, ca te-ai linistit pt 1 luna! Si eu care speram sa urmaresc procedura la tine sa stiu ce ma asteapta ... DAr nu se stie ce va fi, vom vedea ce noi restrictii vor fi de luni incolo ... Mie cam pe 7 ar trebuie sa-mi vina.
Diana.dmn, tu ce faci? Ai inceput o noua stimulare? |
|
| OtiliaC wrote:Fetelor, noi am prins cateva zile libere si am fugit la Dubova, va las o poza in care am surprins linistea de aici https://ibb.co/X4ZLwpj Wow, ce fain e! Enjoy it! |
|

Intrat: 10/21/2019 Postari: 1414
| IoanaIoanaC wrote:Hai ca zic, tocmai mi-a raspuns DD, nu facem nimic luna asta ca e embrioloaga in concediu pana pe 15 (Carlita tu cred ca apuci la fix, in functie de cand vin musafirii) Merry, capul sus! Mentine tratamentul si repeta vineri, dar fii rezervata, sansele sunt mici sa fie ok... Maria, nu conteaza ce vrea soacra ta, conteaza ce vreti voi doi! Si daca nu mai poti acolo, trebuie sa ii spui sotului tau, sa va luati de manuta si sa mergeti in treaba voastra! Stiu ca nu e usor, dar sa stii ca nici pentru sotul tau nu e usor, ca el e oarecum la mijloc, intre familia lui de acum si parinti. Incearca sa il intelegi si pe el dar in acelasi timp sa impui niste limite. Be smart!
Da, ?tiu, doar ca l-a scos ?i pe el din min?i. Duminica a facut o faza de fata cu el. Am avut musafiri, am facut gratar de porc ?i pt mine o pulpa. A pus la to?i în fata mâncarea, iar pulpa mea a pus o într un colt pe blatul din bucatarie. Sincer.. Ma bufnea ?i rasul. Astea sunt ambi?ii de gradinita |
|
Intrat: 2/10/2020 Postari: 1837
| s-a animat forumul Ioana, carlita, Aleahim haideti ca va astept cu noutati ! Maria imi pare rau ca treci prin atatea, mai bine voi singuri si linistiti Andreea, mi-a placut atitudinea, sa porti cu placere tot ce ti-ai luat
Merry, bafta ! |
|
 Nivel: Grupa mica
Intrat: 11/29/2018 Postari: 144
| carlita wrote:Nahhh, ca te-ai linistit pt 1 luna!  Si eu care speram sa urmaresc procedura la tine sa stiu ce ma asteapta ... DAr nu se stie ce va fi, vom vedea ce noi restrictii vor fi de luni incolo ... Mie cam pe 7 ar trebuie sa-mi vina. Diana.dmn, tu ce faci? Ai inceput o noua stimulare?
Tocmai urmeaza sa intru pt inseminare! Sa imi tineti pumnii! Simt ca va fi bine! |
|
Intrat: 8/30/2019 Postari: 545
| diana.dmn wrote:Tocmai urmeaza sa intru pt inseminare!  Sa imi tineti pumnii! Simt ca va fi bine! Bafta multa sa fie cu ochisori! Freya |
|
Intrat: 2/10/2020 Postari: 1837
| bafta multa, diana ! tinem pumnii |
|
|