Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irinan wrote:Am iesit din cursa si luna asta. Nu inteleg ce se intampla cu corpul meu Irina nu te intrista,esti tanara,cu siguranta vei ramane cat mai curand cand nu te astepti ca asa se intampla de obicei.Apropo am vazut video cu fetita cu cifrele.Este o scumpa,m-am topit.Pupici. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Aleahim wrote:Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine
Aaaaaaaaaaa!!!!!!! Special am intrat ca sa vad asta!!! Eram siguraaaaaa, ma bucur enorm pentru tine, esti dovada vie ca minunile exista! Sanatate si sarcina usoara! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2020 Mesaje: 7
| Maria.mmh wrote:Eu zic ca e ok pt ziua 11 dpo. Incearca sa nu te stresezi prea mult pana luni, desi stiu ca e greu .. Felicitari
Multumesc mult Maria! :) E bine ca am o groaza de treaba pe weekend, asa imi mai iau gamdul :) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2020 Mesaje: 7
| Apropo, sa va impartasesc un pic din experienta cu testele facute acasa... Am ajuns la concluzia ca barza banda le-au prepozitivat putin sau ceva de genul asta pentru ca acum 2 luni am patit exact cum a povestit cineva pe aici acum cateva zile. Am luat un test banda, l-am facut si s-a pozitivat imediat. L-am aratat si sotului ca am zis ca poate imi imaginez eu si a vazut si el clar liniuta. Evident am zburat la hcg la analize si surpriza... NIMIC, mai mic decat 0,1 :( Asa ca joi cand am luat de la farmacie alte teste nu barza si s-au pozitivat (intre 5-10 minute) am fost sceptica rau de tot, msi ales ca nu aparuse liniuta pana in 5 minute (e drept ca a aparut cam in 7-8).
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
|
|
|
| Sisi2 wrote:Imi pare rau, Irina!! Te imbratisez
|
|
| DanaPax wrote:Buna fetelor, Nu am scris pana acum, dar incep prin a va spune ca citindu-va m-ati ajutat foarte mult. As vrea sa va intreb si eu cum vi se par rezultatele urmatoare( stiu ca trebuie saastept sa vad daca se dubleaza.... dar ziua de luni pare departeeeee si pe mine ma apuca ganduri ca daca sunt prea mari/prea mici valorile si daca asa si daca invers  ) HCG 26.6 PROGESTERON 28,76 ng/mL 91,457 nmol/mL Testare 11 dpo ora 7.00 a.m. Felicitari Dana |
|
| Adina Mariana wrote: Irina nu te intrista,esti tanara,cu siguranta vei ramane cat mai curand cand nu te astepti ca asa se intampla de obicei.Apropo am vazut video cu fetita cu cifrele.Este o scumpa,m-am topit.Pupici. Sunt putin trista, iti dai seama.. dar nu e capat de tara. Stiu ca atunci cand o sa fie, o sa fie. Pana atunci am 3 minuni acasa, deci e ok
|
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Multumesc din suflet Intr-adevar este o minune la care nu am indraznit sa sper.Sper din suflet sa ramana cu mine |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 258
| Aleahim wrote:Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine Aleahim, felicitari!!! Nu mi-a venit sa cred cand am citit! Ma bucur din suflet pentru tine Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat. Te imbratisez! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| LiliAnne wrote:Aleahim, felicitari!!! Nu mi-a venit sa cred cand am citit! Ma bucur din suflet pentru tine  Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat. Te imbratisez! Multumesc din suflet |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---83.aspx?g=posts&m=1097827&goto#m1097827
|
|
|