Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| freya1 wrote:si eu zic ca e altul, Blondy nu inteleg treaba cu antibioticul, poate doar sa nu se sparga... dar nu vad ce ar face antibioticul la chist Exact....
nush ce e cu cokteilul asta, ar fi bine cum spuneti sa fie alt chist, ma linstesc! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Am iesit din cursa si luna asta. Nu inteleg ce se intampla cu corpul meu Irinan attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
| Irinan wrote:Am iesit din cursa si luna asta. Nu inteleg ce se intampla cu corpul meu
Poate tre' sa lasi stresul si atatea testari la o parte si vine si bebe 4, cand nu te astepti |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Irina eu zic sa te linisteti, sa lasi deoparte testele si sa va bucurati unul de altul in liniste. Pana la urma bebe va veni, vei vedea |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Irinan wrote:Am iesit din cursa si luna asta. Nu inteleg ce se intampla cu corpul meu Irina te imbratisez |
|
| Alica23 wrote:Poate tre' sa lasi stresul si atatea testari la o parte si vine si bebe 4, cand nu te astepti Nu e vb neaparat de stres, chiar sunt impacata cu asta. Eu sunt constienta ca nu raman fara ajutor, si am nevoie de sustinere din moment ce am 4 sarcini pierdute.. de fiecare data am avut primele sangerari destul de devreme, si afland mai repede, cu putin ajutor, sper sa intampin.. acum stiu ca am o problema cu endometru, din moment ce fecundarea a avut loc 2 luni la rand, totusi fara implantare |
|
| MariaS wrote:Irina eu zic sa te linisteti, sa lasi deoparte testele si sa va bucurati unul de altul in liniste. Pana la urma bebe va veni, vei vedea Sunt linistita Maria, doar imi vars si eu necazul.. astea nu sunt lucruri pe care le poti spune oricui si sa si inteleaga la ce te referi..mai ales sa explici cu anumiti termeni, de ce si cum. Cred ca s ar uita la mine ca la bombe .. oricum, noi ne bucuram unul de altul ,pe cat ne permite timpul, cu 3 copii in casa |
|
| Aleahim wrote:Irina te imbratisez
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Irina |
|
| IoanaIoanaC wrote:Irina
|
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Am iesit din cursa si luna asta. Nu inteleg ce se intampla cu corpul meu
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
Imi pare rau, Irina!! Te imbratisez |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2020 Mesaje: 7
| Buna fetelor, Nu am scris pana acum, dar incep prin a va spune ca citindu-va m-ati ajutat foarte mult. As vrea sa va intreb si eu cum vi se par rezultatele urmatoare( stiu ca trebuie saastept sa vad daca se dubleaza.... dar ziua de luni pare departeeeee si pe mine ma apuca ganduri ca daca sunt prea mari/prea mici valorile si daca asa si daca invers )
HCG 26.6 PROGESTERON 28,76 ng/mL 91,457 nmol/mL
Testare 11 dpo ora 7.00 a.m. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| DanaPax wrote:Buna fetelor, Nu am scris pana acum, dar incep prin a va spune ca citindu-va m-ati ajutat foarte mult. As vrea sa va intreb si eu cum vi se par rezultatele urmatoare( stiu ca trebuie saastept sa vad daca se dubleaza.... dar ziua de luni pare departeeeee si pe mine ma apuca ganduri ca daca sunt prea mari/prea mici valorile si daca asa si daca invers  ) HCG 26.6 PROGESTERON 28,76 ng/mL 91,457 nmol/mL Testare 11 dpo ora 7.00 a.m.
Eu zic ca e ok pt ziua 11 dpo. Incearca sa nu te stresezi prea mult pana luni, desi stiu ca e greu .. Felicitari |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| DanaPax wrote:Buna fetelor, Nu am scris pana acum, dar incep prin a va spune ca citindu-va m-ati ajutat foarte mult. As vrea sa va intreb si eu cum vi se par rezultatele urmatoare( stiu ca trebuie saastept sa vad daca se dubleaza.... dar ziua de luni pare departeeeee si pe mine ma apuca ganduri ca daca sunt prea mari/prea mici valorile si daca asa si daca invers  ) HCG 26.6 PROGESTERON 28,76 ng/mL 91,457 nmol/mL Testare 11 dpo ora 7.00 a.m.
E foarte bine,eu in 11dpo am avut 29,9. Felicitari! |
|
|