Clubul aspirantelor - 82
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
alina89 wrote:

Ce beta frumos! Felicitari!
Uite pe ce drumuri ne duce viata... ai fi visat vreodata ca asa ti se va implinii visul? coeur

carlita... sunt cu gandul la tine, sigur urmeaza si momentul tau curand Hands

Sincer, nu.
Dar uite ce surprize ne rezerva viata.
Eu sunt in general mai realista as spune eu, pesimista ar spune sotulLol, care si acum e foarte optimist ca totul va fi bine.Sper sa fie asa cum zice elras
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Aleahim wrote:

Eu sunt in general mai realista as spune eu, pesimista ar spune sotulLol, care si acum e foarte optimist ca totul va fi bine.Sper sa fie asa cum zice elras

Fix asa zic si eu!!!! Si toata lumea ma cearta ca-s pesimista! Hilar Hilar Hilar Hilar
Aleahim
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:

Fix asa zic si eu!!!! Si toata lumea ma cearta ca-s pesimista! Hilar Hilar Hilar Hilar

Ei au o problema, nu noiCrazy Big Laugh
Irinan
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Aleahim sigur o sa fie bine.. crede in minunea ta si fi pozitivaCheek Kiss
Eu sunt 7dpo, am dozat progesteronul.. sper si eu luna asta sa fie bine, mai ales ca luna trecuta am fost asa aproape..
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Irinan wrote:
Aleahim sigur o sa fie bine.. crede in minunea ta si fi pozitivaCheek Kiss
Eu sunt 7dpo, am dozat progesteronul.. sper si eu luna asta sa fie bine, mai ales ca luna trecuta am fost asa aproape..

majoreta majoreta majoreta majoreta
Hai cu rezultate minunate!
Irinan
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:44 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

majoreta majoreta majoreta majoreta
Hai cu rezultate minunate!

Cheek Kiss
Irinan
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:45 PM
Nivel

Am niste stari de greata de azi dimineata. Oare progesteronul sa dea si stari asa de rau sau o fi doar oboseala?
Maria.mmh
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:
Am niste stari de greata de azi dimineata. Oare progesteronul sa dea si stari asa de rau sau o fi doar oboseala?

Pe mine ma termina cu somnul cand iau progesteron. As dormi si in picioare rezemata de perete.
Greata nu am de la el, doar de la metformin. Poate ne faci vreo supriza coeur majoreta
Mie mi-e ciuda tare ca nu vad pe grafic unde as fi putut sa ovulez luna asta..si chiar am muncit...Cray asta ca tot vorbeam de pesimism cry
alina89
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Irinan wrote:

Irinan, eu te admir tare mult. nici nu imi inchipui cum trebuie sa iti fie cu 3 copii. Sper sa imi fac si eu curajul intr-o zi sa incerc pentru bebe3. Dar asa tare ma tem de o a 3a cezariana si ca nu ma voi descurca cu 3, abea abea o scot la capat cu 2. Nu stiu voi, dar noi nu avem nici un fel de ajutor.
Alica23
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2020
Buna fetelor,

Irina tinem pumnii majoreta
Esti curajoasa sa faci si bebe 3...dar cred ca e tare frumos coeur
Sisi2
Scris: Tuesday, October 27, 2020 12:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
IoanaIoanaC wrote:

Ma primiti si pe mine in club? hohot
La capitolul optimism nici eu nu excelez.
Aleahim, ma bucur tare mult pentru tine. topai . Sigur va fi totul bine. La asemenea poveste, sigur si finalul e unu fericit.

Irina, tinem pumnii!!! Cheek Kiss Esti super curajoasa. Eu mereu am zis ca imi doresc cel putin 2 copii. Dar din pacate, vad ca nici primul nu vrea sa vina.
Va puup fetelor!Buddy1
Irinan
Scris: Tuesday, October 27, 2020 1:19 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Pe mine ma termina cu somnul cand iau progesteron. As dormi si in picioare rezemata de perete.
Greata nu am de la el, doar de la metformin. Poate ne faci vreo supriza coeur majoreta
Mie mi-e ciuda tare ca nu vad pe grafic unde as fi putut sa ovulez luna asta..si chiar am muncit...Cray asta ca tot vorbeam de pesimism cry

Somnul nu l bag de seama, ca oricum am multe treziri pe noapte si la 5 e trezirea cu totul. Asa ca oricum imi e somn.. cat despre ovulatie chiar nu stiu ce sa ti zic, nu am urmarit niciodata temperaturaCheek Kiss
Irinan
Scris: Tuesday, October 27, 2020 1:21 PM
Nivel

alina89 wrote:

Irinan, eu te admir tare mult. nici nu imi inchipui cum trebuie sa iti fie cu 3 copii. Sper sa imi fac si eu curajul intr-o zi sa incerc pentru bebe3. Dar asa tare ma tem de o a 3a cezariana si ca nu ma voi descurca cu 3, abea abea o scot la capat cu 2. Nu stiu voi, dar noi nu avem nici un fel de ajutor.

Eu am ajutor de la soacra, adica cat sunt eu la munca imi sta cu cei 2 mici.. e greu oricum, cu toate de facut in casa.. dar am fata cea mare care ma ajuta mult, baietelul 4 ore e la gradi.. le invartim in asa fel incat sa fie bine.. plus ca eu as fi doar la a 2 cezariana. Primii 2 i am nascut natural.. Cheek Kiss sigur o sa iti faci si tu curaj, la momentul potrivit, daca asta o sa va doritidance
freya1
Scris: Tuesday, October 27, 2020 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
IoanaIoanaC wrote:

si eu in club Lol saracii, cat au de tras cu noi
Irinan
Scris: Tuesday, October 27, 2020 1:25 PM
Nivel

Alica23 wrote:
Buna fetelor,

Irina tinem pumnii majoreta
Esti curajoasa sa faci si bebe 3...dar cred ca e tare frumos coeur

Eu muncesc la bebe 4topai e foarte frumos oricum
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.