Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| alina89 wrote:Ce beta frumos! Felicitari! Uite pe ce drumuri ne duce viata... ai fi visat vreodata ca asa ti se va implinii visul? carlita... sunt cu gandul la tine, sigur urmeaza si momentul tau curand Sincer, nu. Dar uite ce surprize ne rezerva viata. Eu sunt in general mai realista as spune eu, pesimista ar spune sotul, care si acum e foarte optimist ca totul va fi bine.Sper sa fie asa cum zice el |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim wrote:Eu sunt in general mai realista as spune eu, pesimista ar spune sotul , care si acum e foarte optimist ca totul va fi bine.Sper sa fie asa cum zice el Fix asa zic si eu!!!! Si toata lumea ma cearta ca-s pesimista! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Ei au o problema, nu noi |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Aleahim sigur o sa fie bine.. crede in minunea ta si fi pozitiva Eu sunt 7dpo, am dozat progesteronul.. sper si eu luna asta sa fie bine, mai ales ca luna trecuta am fost asa aproape.. |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Irinan wrote:Aleahim sigur o sa fie bine.. crede in minunea ta si fi pozitiva Eu sunt 7dpo, am dozat progesteronul.. sper si eu luna asta sa fie bine, mai ales ca luna trecuta am fost asa aproape.. Hai cu rezultate minunate! |
|
| |
|
| Am niste stari de greata de azi dimineata. Oare progesteronul sa dea si stari asa de rau sau o fi doar oboseala? |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Am niste stari de greata de azi dimineata. Oare progesteronul sa dea si stari asa de rau sau o fi doar oboseala?
Pe mine ma termina cu somnul cand iau progesteron. As dormi si in picioare rezemata de perete. Greata nu am de la el, doar de la metformin. Poate ne faci vreo supriza Mie mi-e ciuda tare ca nu vad pe grafic unde as fi putut sa ovulez luna asta..si chiar am muncit... asta ca tot vorbeam de pesimism |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Irinan wrote:Am niste stari de greata de azi dimineata. Oare progesteronul sa dea si stari asa de rau sau o fi doar oboseala?
Irinan, eu te admir tare mult. nici nu imi inchipui cum trebuie sa iti fie cu 3 copii. Sper sa imi fac si eu curajul intr-o zi sa incerc pentru bebe3. Dar asa tare ma tem de o a 3a cezariana si ca nu ma voi descurca cu 3, abea abea o scot la capat cu 2. Nu stiu voi, dar noi nu avem nici un fel de ajutor. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
| Buna fetelor,
Irina tinem pumnii Esti curajoasa sa faci si bebe 3...dar cred ca e tare frumos
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
|
Ma primiti si pe mine in club? La capitolul optimism nici eu nu excelez. Aleahim, ma bucur tare mult pentru tine. . Sigur va fi totul bine. La asemenea poveste, sigur si finalul e unu fericit.
Irina, tinem pumnii!!! Esti super curajoasa. Eu mereu am zis ca imi doresc cel putin 2 copii. Dar din pacate, vad ca nici primul nu vrea sa vina. Va puup fetelor! |
|
| Maria.mmh wrote:Pe mine ma termina cu somnul cand iau progesteron. As dormi si in picioare rezemata de perete. Greata nu am de la el, doar de la metformin. Poate ne faci vreo supriza Mie mi-e ciuda tare ca nu vad pe grafic unde as fi putut sa ovulez luna asta..si chiar am muncit... asta ca tot vorbeam de pesimism Somnul nu l bag de seama, ca oricum am multe treziri pe noapte si la 5 e trezirea cu totul. Asa ca oricum imi e somn.. cat despre ovulatie chiar nu stiu ce sa ti zic, nu am urmarit niciodata temperatura |
|
| alina89 wrote:
Irinan, eu te admir tare mult. nici nu imi inchipui cum trebuie sa iti fie cu 3 copii. Sper sa imi fac si eu curajul intr-o zi sa incerc pentru bebe3. Dar asa tare ma tem de o a 3a cezariana si ca nu ma voi descurca cu 3, abea abea o scot la capat cu 2. Nu stiu voi, dar noi nu avem nici un fel de ajutor.
Eu am ajutor de la soacra, adica cat sunt eu la munca imi sta cu cei 2 mici.. e greu oricum, cu toate de facut in casa.. dar am fata cea mare care ma ajuta mult, baietelul 4 ore e la gradi.. le invartim in asa fel incat sa fie bine.. plus ca eu as fi doar la a 2 cezariana. Primii 2 i am nascut natural.. sigur o sa iti faci si tu curaj, la momentul potrivit, daca asta o sa va doriti |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| si eu in club saracii, cat au de tras cu noi |
|
| Alica23 wrote:Buna fetelor, Irina tinem pumnii Esti curajoasa sa faci si bebe 3...dar cred ca e tare frumos Eu muncesc la bebe 4 e foarte frumos oricum |
|
|