Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Felicitari Aleahim! Sarcina u?oara ?i la termen! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Ioana , sa mai faci urari de genul Eu dupa graficul pe care il am nu-i urma de ovulatie, asa ca daca avea de gand zilele urmatoare... am inceput progesteronul azi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Maria.mmh wrote:Ioana , sa mai faci urari de genul Eu dupa graficul pe care il am nu-i urma de ovulatie, asa ca daca avea de gand zilele urmatoare... am inceput progesteronul azi Maria, fac zilnic la fiecare, gura nu ma doare. Pe tine te astept sa ovulezi si sa te strecori in cabina tirului |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Aleahim wrote:Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine Uuuueei nu cred Felicitari Amandoua incercam de atunci... Dar acum sa fiu sincera... Esti cea mai tare sti la ce ma refer un singur contact?Pe bune... Imi dai sperante......o sa fie bine! |
|
|
Hahaha, made my day |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Multumesc Andreea, Blondy Beta e 457, dar progesteronul e micut, 12 ng. Momentan am 400 de arefam pe zi si speram la ce e mai bine.Incerc sa raman optimista. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim wrote:Multumesc Andreea, Blondy Beta e 457, dar progesteronul e micut, 12 ng. Momentan am 400 de arefam pe zi si speram la ce e mai bine.Incerc sa raman optimista. Stii tu! |
|
| Stiu Multumesc pentru toooooot |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Aleahim wrote:Multumesc Andreea, Blondy Beta e 457, dar progesteronul e micut, 12 ng. Momentan am 400 de arefam pe zi si speram la ce e mai bine.Incerc sa raman optimista. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Multumesc Andreea, Blondy Beta e 457, dar progesteronul e micut, 12 ng. Momentan am 400 de arefam pe zi si speram la ce e mai bine.Incerc sa raman optimista. Frumos beta! Pe joi-vineri ai putea zari ceva la eco! Mai apeleaza la Crinone, daca simti ca mai trebuie o suplimentare, tu esti fata descurcareata. Ai vorbit deja cu medicul? |
|
| carlita wrote:Frumos beta! Pe joi-vineri ai putea zari ceva la eco! Mai apeleaza la Crinone, daca simti ca mai trebuie o suplimentare, tu esti fata descurcareata. Ai vorbit deja cu medicul? Am vb cu medicul si ea a zis sa pun 2x200 arefam, dim si seara.Si pe luni la eco.Desi eu am zis ca as merge cand sigur se vede ceva, ea a zis totusi luni.Ma las pe mana ei. Ieri am fost mai stresata un pic, dar azi sunt ok.Cum vrea D( vb Ioanei) |
|
| Aleahim wrote: Am vb cu medicul si ea a zis sa pun 2x200 arefam, dim si seara.Si pe luni la eco.Desi eu am zis ca as merge cand sigur se vede ceva, ea a zis totusi luni.Ma las pe mana ei. Ieri am fost mai stresata un pic, dar azi sunt ok.Cum vrea D( vb Ioanei)
Sunt sigura ca o sa fie bine Meriti din plin |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Aleahim e super beta si o sa fie bine si cu progesteronul, nu te stresa |
|
| Multumesc gagici.Imi prind tare bine incurajarile voastre |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Aleahim wrote:Multumesc Andreea, Blondy Beta e 457, dar progesteronul e micut, 12 ng. Momentan am 400 de arefam pe zi si speram la ce e mai bine.Incerc sa raman optimista.
Ce beta frumos! Felicitari! Uite pe ce drumuri ne duce viata... ai fi visat vreodata ca asa ti se va implinii visul?
carlita... sunt cu gandul la tine, sigur urmeaza si momentul tau curand |
|
|