Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Aleahim wrote:Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine
Chiar daca am timpul limitat acum ca bebe il cam ocupa pe tot am tot intrat sa vad ce faceti, ceva imi spunea ca asta este trenul tau, atunci cand am citit ca ai ovulat si ca esti in izolare eram f ofticata de situatie insa m-am linistit dupaia cand am vz ca ati "rezolvat-o" totusi Ma bucur atat de mult pt tine si iti doresc liniste in perioada asta sa te poti bucura de tot ce ti se intampla, nu o sa incep cu sfaturi ce sa iei si ce sa faci ca esti mult m-ai documentata ca mine, atat iti pot spune ai incredere in Dumnezeu, roagate si fi pozitiva pt ca va fi bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Miha1989 wrote:Chiar daca am timpul limitat acum ca bebe il cam ocupa pe tot am tot intrat sa vad ce faceti, ceva imi spunea ca asta este trenul tau, atunci cand am citit ca ai ovulat si ca esti in izolare eram f ofticata de situatie insa m-am linistit dupaia cand am vz ca ati "rezolvat-o" totusi Ma bucur atat de mult pt tine si iti doresc liniste in perioada asta sa te poti bucura de tot ce ti se intampla, nu o sa incep cu sfaturi ce sa iei si ce sa faci ca esti mult m-ai documentata ca mine, atat iti pot spune ai incredere in Dumnezeu, roagate si fi pozitiva pt ca va fi bine
Miha, felicitari pentru bebe , sa cresteti mari si voiosi
|
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Miha1989 wrote:Chiar daca am timpul limitat acum ca bebe il cam ocupa pe tot am tot intrat sa vad ce faceti, ceva imi spunea ca asta este trenul tau, atunci cand am citit ca ai ovulat si ca esti in izolare eram f ofticata de situatie insa m-am linistit dupaia cand am vz ca ati "rezolvat-o" totusi Ma bucur atat de mult pt tine si iti doresc liniste in perioada asta sa te poti bucura de tot ce ti se intampla, nu o sa incep cu sfaturi ce sa iei si ce sa faci ca esti mult m-ai documentata ca mine, atat iti pot spune ai incredere in Dumnezeu, roagate si fi pozitiva pt ca va fi bine Multumesc Miha.Sper sa fie bine. Sa creasca mare si sanatos bebe |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| fetelor, va dati seama ce bun a fost anul asta pana la urma ? ma uitam ca atatea din veterane s-au mutat la burtici si stati ca inca nu s-a terminat, eu am sperante pentru toate sa va impliniti visul cat mai curand |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| La asta ma gandeam si eu, Freya! Desi 2020 a fost marcat de pandemie, cred totusi ca ne-a rasplatit cum a putut mai bine. Eu chiar nu mai aveam speranta si muream cand il vedeam pe al meu inca increzator. Asa cu virus si izolare, o sa pot spune de Anul Nou: Multumesc, 2020! Si normal ca anul nu s-a terminat inca, aceasta casuta trebuie sa ramana goala. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahiiiiiiim, wow, ce veste! A venit vremea sa rasara soarele si pe strada ta. Ce trebuie sa fie in casa voastra, pot doar sa-mi imaginez. Bucuria acestor zile sa culmineze peste 8 luni cand iti veni tine puiul in brate! Dupa cum ati prestat, eu zic ca va fi baietel .... Mie imi zboara gandul departe! Cred ca azi ai facut si beta deja! Dar ce te-a determinat sa testezi? Ai avut ceva simptome, vreun feeling sau pur si simplu ai vazut ca nu mai vine, stiind cand ai ovulat luna asta? Ioana, tu ai avut gura aurita, sper sa se adevereasca si la mine ?i sa întregesc echipa de transbordat la burtici. |
|
| carlita wrote:Aleahiiiiiiim, wow, ce veste! A venit vremea sa rasara soarele si pe strada ta. Ce trebuie sa fie in casa voastra, pot doar sa-mi imaginez. Bucuria acestor zile sa culmineze peste 8 luni cand iti veni tine puiul in brate! Dupa cum ati prestat, eu zic ca va fi baietel .... Mie imi zboara gandul departe! Cred ca azi ai facut si beta deja! Dar ce te-a determinat sa testezi? Ai avut ceva simptome, vreun feeling sau pur si simplu ai vazut ca nu mai vine, stiind cand ai ovulat luna asta? Ioana, tu ai avut gura aurita, sper sa se adevereasca si la mine ?i sa întregesc echipa de transbordat la burtici. Carlita multumesc de gandurile bune Am testat ieri, pentru ca trebuia sa vina joi.Deja intarziase si crampele nu dispareau.Am asa cand si cand crampe ca la menstruatie.Plus ca sanii ma dor in continuare, nu chiar asa rau ca imediat dpo, dar ma dor.Si faptul ca mi se facea foame repede.Eu care nu mananc niciodata la servici, de miercuri incoace era musai sa imi comand,ca intr-o zi efectiv mi s-a facut rau de foame. Initial le-am ignorat simptomele, ca astea le am si la menstruatie.Dar cand am vazur ca tot nu vine, am zis hai s-o fac si pe asta.Voi stiti ce oroare am eu de teste.Nici nu i-am zis sotului ca il fac Am iesit din baie plangand. Saracu tot ma intreba : e pozitiv? E pozitiv???? Si io stateam cu el in mana si plangeam de perit |
|
| Carlita tot ce ma rog e sa fie bine, fetita baietel, nu conteaza.Sa ramana cu mine Si sa fie totul bine si la tine, sa putem sari gardul impreuna.Doamne ajuta |
|
| Aleahim wrote:Carlita multumesc de gandurile bune Am testat ieri, pentru ca trebuia sa vina joi.Deja intarziase si crampele nu dispareau.Am asa cand si cand crampe ca la menstruatie.Plus ca sanii ma dor in continuare, nu chiar asa rau ca imediat dpo, dar ma dor.Si faptul ca mi se facea foame repede.Eu care nu mananc niciodata la servici, de miercuri incoace era musai sa imi comand,ca intr-o zi efectiv mi s-a facut rau de foame. Initial le-am ignorat simptomele, ca astea le am si la menstruatie.Dar cand am vazur ca tot nu vine, am zis hai s-o fac si pe asta.Voi stiti ce oroare am eu de teste.Nici nu i-am zis sotului ca il fac Am iesit din baie plangand. Saracu tot ma intreba : e pozitiv? E pozitiv???? Si io stateam cu el in mana si plangeam de perit Ce delicioasa ai fost! Tocmai ca stiam ca tu cu greu cedai la insistentele noastre cu testatul si cand erai pe stimulare! Aaa, dar acum aveai un pic de intarziere. Cred ca ati avut o duminica de neuitat! |
|
| Aleahim wrote:Carlita tot ce ma rog e sa fie bine, fetita baietel, nu conteaza.Sa ramana cu mine Si sa fie totul bine si la tine, sa putem sari gardul impreuna.Doamne ajuta Stiu ca nu conteaza sexul, sanatos sa fie pana la termen si mai departe in etapele urmatoare! Sariti voi gardul si veniti si dupa mine peste vreo luna! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Aleahim wrote:Carlita multumesc de gandurile bune Am testat ieri, pentru ca trebuia sa vina joi.Deja intarziase si crampele nu dispareau.Am asa cand si cand crampe ca la menstruatie.Plus ca sanii ma dor in continuare, nu chiar asa rau ca imediat dpo, dar ma dor.Si faptul ca mi se facea foame repede.Eu care nu mananc niciodata la servici, de miercuri incoace era musai sa imi comand,ca intr-o zi efectiv mi s-a facut rau de foame. Initial le-am ignorat simptomele, ca astea le am si la menstruatie.Dar cand am vazur ca tot nu vine, am zis hai s-o fac si pe asta.Voi stiti ce oroare am eu de teste.Nici nu i-am zis sotului ca il fac Am iesit din baie plangand. Saracu tot ma intreba : e pozitiv? E pozitiv???? Si io stateam cu el in mana si plangeam de perit
vaai m-a apucat si pe mine plansul acum, asa a fost si la mine, plangeam in hohote de nu stia saracul ce sa imi mai faca |
|
| Era asa panicat bietul, ca se gandea ca iar e negativ, iar plang o zi intreaga.Iar nu are cu cine vorbi |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Io-s curioasa cat a crescut natalitatea in pandemie. Astept primul studiu de specialitate Stiu pe cineva cine lucreaza in farmaceutica, si a zis ca au explodat vanzarile de teste de sarcina si de ovulatie |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
| Felicitari, Aleahim!
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
|
Eu chiar ma simt Cred ca am mers la vreo 5 farmacii din oras sa tot iau teste de ovulatie si de sarcina. Nu am mers tot la aceasi farmacie de mai multe ori ca imi era groaza deja |
|
|