Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| IoanaIoanaC wrote:Raza ai luat o pauza? Nu mai stiu cum a ramas la tine?
Am luat o pauza fortata.
Avem embrionii in Ungaria.
Nu am ajuns la Budapesta si granitele sunt inchise pentru romani, asa ca asteptam.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Raza wrote:
Am luat o pauza fortata.
Avem embrionii in Ungaria.
Nu am ajuns la Budapesta si granitele sunt inchise pentru romani, asa ca asteptam.
Asa da, ca voiai sa mergi in August. Poate scapam si de nebunia asta. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| IoanaIoanaC wrote:Blondy cam scurt ciclul, dar e ciudat ca vad ca stai bine cu AMH-ul. Daca e ciclul asa scurt, e posibila si o ovulatie asa devreme, dar stiu eu daca are timp foliculul sa se dezvolte suficient? Cred ca la eco te lamuresti cel mai bine. Irina incep galeria! Eu nu m-am abtinut si am mai ciuruit si azi o data singura vena din care imi ia sange toata lumea. Bete 2290 si progesteron 42 (dupa injectia de ieri) Primul eco joi (devreme, stiu, dar cum mai era sa stau eu 2 saptamani fara sa stiu nimic?) Foarte frumoasa cresterea, ai un samburel puternic in burtica.. n o sa vezi mare lucru maine dar macar iti spune ca e amplasata unde trebuie.. te asteptam cu vesti dupa |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote:Blondy cam scurt ciclul, dar e ciudat ca vad ca stai bine cu AMH-ul. Daca e ciclul asa scurt, e posibila si o ovulatie asa devreme, dar stiu eu daca are timp foliculul sa se dezvolte suficient? Cred ca la eco te lamuresti cel mai bine. Irina incep galeria! Eu nu m-am abtinut si am mai ciuruit si azi o data singura vena din care imi ia sange toata lumea. Bete 2290 si progesteron 42 (dupa injectia de ieri) Primul eco joi (devreme, stiu, dar cum mai era sa stau eu 2 saptamani fara sa stiu nimic?) Ce crestere faina Abia astept sa mergi la eco Felicitari inca o data!!!! |
|
| Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine Aleahim attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Aleahim wrote:Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine Aoleu ma topesc.Felicitari draga mea.Minunile exista |
|
| Adina Mariana wrote: Aoleu ma topesc.Felicitari draga mea.Minunile exista Sper sa ramana minunea pana la final cu mine Multumesc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Aleahim wrote:Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine Felicitariii! Se pare ca din "patenia" cu izolarea a rezultat cel mai frumos lucru |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Aleahim wrote:Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine
Aleahim, mi-au dat lacrimile!!! Felicitari!!! Doamne ajuta sa fie bine Asa am fost si eu, primul test pozitiv in 2 ani de zile si tot printr-o patanie, cand nici macar nu ma gandeam ca e posibil. Ne-ai dat o veste super!! Ai grija de tine Va ramane cu tine minunea pana la final! |
|
| Multumesc fetelor. Sper din suflet sa fie bine.Ma rog sa ramana cu mine samburelul. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Omg Aleahim, eram sigura ! Ce test frumos felicitari |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Aleahim wrote:Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva. E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine
Felicitari! E super pozitiv! E un bebe cuibarit bine in burtica! Nimic nu e intamplator in viata! |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Aleahim wrote:Multumesc fetelor. Sper din suflet sa fie bine.Ma rog sa ramana cu mine samburelul. Felicitari! Tin minte ca ti am spus intr o zi ca asta e trenul! |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
Felicitari!! Doamne ajuta sa fie totul bine |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Wooow Aleahim m-a trecut asa un fior cand ti-am vazut testul. Doamne cat ma bucur!!! Vorba Ioanei, sa vedem acum ce explicatii dati cu izolarea |
|
|