|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Aleahim wrote: Maria am mai auzit de el, dar nu stiu ce sa iti zic.Personal, nu am luat niciodata niciun fel de supliment fara recomandarea medicului, tocmai pentru ca imi era si mie frica de dereglari.Eu prima data am luat myo-sun, apoi medicul de la iasi mi-a recomandat vitex si dupa ce am mers la gine la cj, mi-a dat normens si inogest.Cam astea le-am luat eu pe parcursul celor 2 ani. Acum in pandemie, daca tot nu am putut merge la medic, am zis sa iau ceva si am inceput iar cu vitex.Nu stiu daca a avut vreun efect, daca a contribuit si metforminul luat de aproape un an in fiecare zi, dar dupa 3 luni de vitex am ramas.Dar repet, toate mi-au fost recomandate de medic.
Myo-sun mi-a spus ?i mie sa iau, am mai luat înainte, dar ma uit totusi ?i la portofel ca parca nu îmi vine sa dau atâ?ia bani pe un supliment având în vedere ca mi-a spus sa iau 2/zi. Apoi a fost o discu?ie aici despre inositol ca e acela?i cu myo-sun însa mai accesibil la pre?. Acum nu ?tiu daca sa iau sau nu.. |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Maria.mmh wrote:
Myo-sun mi-a spus ?i mie sa iau, am mai luat înainte, dar ma uit totusi ?i la portofel ca parca nu îmi vine sa dau atâ?ia bani pe un supliment având în vedere ca mi-a spus sa iau 2/zi. Apoi a fost o discu?ie aici despre inositol ca e acela?i cu myo-sun însa mai accesibil la pre?. Acum nu ?tiu daca sa iau sau nu..
Myo sun am luat si eu inainte de fetita. Tot 2 pe zi. De altceva nu stiu ce sa ti spun |
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Maria.mmh wrote:
Myo-sun mi-a spus ?i mie sa iau, am mai luat înainte, dar ma uit totusi ?i la portofel ca parca nu îmi vine sa dau atâ?ia bani pe un supliment având în vedere ca mi-a spus sa iau 2/zi. Apoi a fost o discu?ie aici despre inositol ca e acela?i cu myo-sun însa mai accesibil la pre?. Acum nu ?tiu daca sa iau sau nu..
Inogestul e varianta mai ieftina a myo-sun ului. Doar ca, daca nu ma insel, myo sun contine vit D in plus. Si cred ca inogest are acid folic nu folate, sau ceva de genul |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Maria, pe tine inositolul te intereseaza, deci eu zic ca e ok, doar vezi ce concentratie are, ca sa fie aceeasi cantitate de inositol ca in myo-sun |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Blondyb wrote: Fetelor la eco se vede ce fel de chist e pe ovar?? Nu tin minte sa imi fi spus ceva mai detaliat decat ca e de 3 cm.... Blondy, eu am facut chist functional dupa primul FIV. Maftei a zis doar ca luam o pauza ca se elimina la prima menstra, Galan a zis ca daca ar fi dupa ea, m-ar trece pe anticonceptionale o luna. Eu am mers pe mana lui Maftei atunci (avand amh mic n-am vrut anticonceptionale), si a avut dreptate. Acuma nu stiu ce fel de chist ai tu acolo, dar daca e functional ar trebui sa se elimine la menstra urmatoare, mai ales ca am vazut ca te-a tecut pe anti. Respira adanc si linisteste-te, nu e musai sa fie ceva grav. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| IoanaIoanaC wrote: Blondy, eu am facut chist functional dupa primul FIV. Maftei a zis doar ca luam o pauza ca se elimina la prima menstra, Galan a zis ca daca ar fi dupa ea, m-ar trece pe anticonceptionale o luna. Eu am mers pe mana lui Maftei atunci (avand amh mic n-am vrut anticonceptionale), si a avut dreptate. Acuma nu stiu ce fel de chist ai tu acolo, dar daca e functional ar trebui sa se elimine la menstra urmatoare, mai ales ca am vazut ca te-a tecut pe anti. Respira adanc si linisteste-te, nu e musai sa fie ceva grav.
Celalalt medic a spus ca e hemoragic de corp galben si ca se elimina asta a fost acum 10 luni.... Si ea l-a vazut acum acolo... Poate trebuia sa iau atunci tratament, imifac griji ca nu stiu daca de la antibiotic + flamexin antiinflamator va disparea preferam anticonceptoonale..si imi e frica sa nu zica sa ma operez ca nu o sa fac asta! multummesscc Ioana! |
| freya1 wrote:Maria, pe tine inositolul te intereseaza, deci eu zic ca e ok, doar vezi ce concentratie are, ca sa fie aceeasi cantitate de inositol ca in myo-sun
Compozitie :
-Myo-inositol – 630 mg
Ma tot uit la flaconul ala de 2 saptamani , am zis sa intreb inainte |
| Blondyb wrote: Celalalt medic a spus ca e hemoragic de corp galben si ca se elimina asta a fost acum 10 luni.... Si ea l-a vazut acum acolo... Poate trebuia sa iau atunci tratament, imifac griji ca nu stiu daca de la antibiotic + flamexin antiinflamator va disparea preferam anticonceptoonale..si imi e frica sa nu zica sa ma operez ca nu o sa fac asta! multummesscc Ioana! Poi poate e altul! Poate s-a eliminat ala si acu ai facut altul, se poate intampla cand nu se sparge foliculul. Esti sub supraveghere medicala, nu iti fa atatea griji, o sa fie bine. Nu stiu foarte multe despre dr ta, dar daca iti inspira incredere si iti raspunde la toate intrebarile e ok |
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Maria.mmh wrote:Compozitie : -Myo-inositol – 630 mg Ma tot uit la flaconul ala de 2 saptamani , am zis sa intreb inainte
Myo-inositolul scade glucoza in sange si imbunatateste sensibilitatea la insulina, functioneaza cam pe aceeasi baza ca si Metforminul, de aceea se recomanda femeilor cu ovare polichistice. Dar, ca sa se vada un minim efect (e totusi un suplement, nu un medicament ca si Metforminul), doza recomandata e de 4g pe zi (4000mg), daca nu cam degeaba iei. Deci ar trebui sa inghiti o gramada de pastile. Daca tot vrei sa iei si nu vrei sa inghiti atatea pastile, iti recomand sa il cumperi sub forma de praf (este pe iHerb cu siguranta). Intreaba si de Vitex cand mergi la Veliscu, si eu stiu cateva cazuri de reusita cu el la fete ce nu ovulau cu lunile. |
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| mie cu inositol mi s-a reglat ciclul la 40-50 zile (de la cateva luni) eu luam de la secom, cam 4-5 pastile pe zi, ca sa asigur gramajul necesar |
| Roser wrote:
Myo-inositolul scade glucoza in sange si imbunatateste sensibilitatea la insulina, functioneaza cam pe aceeasi baza ca si Metforminul, de aceea se recomanda femeilor cu ovare polichistice. Dar, ca sa se vada un minim efect (e totusi un suplement, nu un medicament ca si Metforminul), doza recomandata e de 4g pe zi (4000mg), daca nu cam degeaba iei. Deci ar trebui sa inghiti o gramada de pastile. Daca tot vrei sa iei si nu vrei sa inghiti atatea pastile, iti recomand sa il cumperi sub forma de praf (este pe iHerb cu siguranta). Intreaba si de Vitex cand mergi la Veliscu, si eu stiu cateva cazuri de reusita cu el la fete ce nu ovulau cu lunile.
Mda..ar cam trebui sa iau 6/ zi + 2 de metformin + duphastonul...o sa fiu farmacie ambulanta Am pus intrebarea pe lista pentru cand o sa ajung la Veliscu. Sper pana in sarbatori, acum sa vedem cum rezolv cu histero in noiembrie. Poate cu putin noroc, pentru noi 2021 o sa inceapa bine Ca anul asta a fost prea de tot.. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Fetelor nu mai am rabdare pana la testare, trece asa greu timpul. In plus imi e frica si de covid, tin niste cursuri de pictura cu 2 grupe de copii si imi e frica sa nu ma contaminez. Doctorul mi-a zis sa am grija in perioada asta dupa IUI.
|
|
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Bine ar fi sa fie altul, apropo era de 4 cm si ala.... Asta e de 3 cm. Are cum. Sa fie acelasi? Scuze ca insist pe. Subiect dar |
|
| Nu cred ca are cum sa scada 1 cm in 10 luni, clar e altul. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| si eu zic ca e altul, Blondy nu inteleg treaba cu antibioticul, poate doar sa nu se sparga... dar nu vad ce ar face antibioticul la chist |
|
|