Clubul aspirantelor - 82
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Wednesday, October 28, 2020 8:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Neata fete.
Eu am hotarat sa nu mai fac beta.Oricum, daca ceva nu e in regula nu am ce face si numa stau cu stres.Asa ca astept cuminte eco de luni.Sincer, pe mine una ma streseaza maxim sa astept rezultatul si cum nu se prelucreaza la noi in oras, poate sa dureze si pana a doua zi.Sunt prea linistita ca sa imi fac singura ganduri.
Alina calculezi 14 zile de la inseminare si faci beta.Sa fie cu noroc
alina_ele
Scris: Wednesday, October 28, 2020 8:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Aleahim wrote:
Neata fete.
Eu am hotarat sa nu mai fac beta.Oricum, daca ceva nu e in regula nu am ce face si numa stau cu stres.Asa ca astept cuminte eco de luni.Sincer, pe mine una ma streseaza maxim sa astept rezultatul si cum nu se prelucreaza la noi in oras, poate sa dureze si pana a doua zi.Sunt prea linistita ca sa imi fac singura ganduri.
Alina calculezi 14 zile de la inseminare si faci beta.Sa fie cu noroc

Neata! Am inteles 14 zile pica exact in prima zi cand menstrua?ia ar trebui sa vina. In acest timp pana la testare i-au Ultrogestan pe cale orala. Sunt foarte balonata, sa fie de la el? si am si durerile astea de ovare.
Aleahim
Scris: Wednesday, October 28, 2020 8:54 AM
Nivel

alina_ele wrote:

Neata! Am inteles 14 zile pica exact in prima zi cand menstrua?ia ar trebui sa vina. In acest timp pana la testare i-au Ultrogestan pe cale orala. Sunt foarte balonata, sa fie de la el? si am si durerile astea de ovare.

Poti sa faci in ziua cand trebuie sa vina menstruatia linistita.
Balonarea poate fi de la progesteron, iar durerile de ovare sunt normale, in urma stimularii.
Mihaela14
Scris: Wednesday, October 28, 2020 9:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Aleahim wrote:
Fetelor, vreau sa va arat si eu ceva.
E prima data in 2 ani cand vad un test pozitiv.Sunt socata si tot ce imi doresc e sa fie bine

Uau Aleahim, ce surpriza placuta!! hainoroc
N am mai întrat pe forum de câteva zile si am zis hai sa vad ce mai fac Aleahim ?i Carlita (pe voi va urmaresc ??) si uite ca ai venit cu vestea cea mare yes ma bucur mult pentru tine si Dumnezeu sa vegheze asupra voastra! Sarcina usoara!! computerlove computerlove
Aleahim
Scris: Wednesday, October 28, 2020 9:13 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Uau Aleahim, ce surpriza placuta!! hainoroc
N am mai întrat pe forum de câteva zile si am zis hai sa vad ce mai fac Aleahim ?i Carlita (pe voi va urmaresc ??) si uite ca ai venit cu vestea cea mare yes ma bucur mult pentru tine si Dumnezeu sa vegheze asupra voastra! Sarcina usoara!! computerlove computerlove

Multumesc din suflet draga mea.Sper sa aiba grija Dumnezeu de minunea mea.N-am indraznit sa sper la asta dar uite ca s-a intamplat si ma rog sa ramana cu minecomputerlove
Ellena20
Scris: Wednesday, October 28, 2020 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Aleahim, e bine ca tu sa te simti linistita. Orice consideri ca e un stres pentru tine, trebuie eliminat.
Nici eu nu am facut beta deloc, habar nu am cum ar fi evoluat la inceput pentru ca am fost plecati din tara.
Am fost direct la eco cand m-am intors, la 7s fix.
Cheek Kiss Fii linistita si optimista in continuare!
Eu vorbeam cu sotul si ii spuneam ca parca sarcina a venit atat de neasteptat, dar in cel mai potrivit moment. Desi 2 ani de asteptare au insemnat muulte suferinte, nervi si frustrari... parca in acest timp am putut face multe lucruri in doi pe care nu le-am mai fi facut sigur apoi cu bebe.
Aleahim
Scris: Wednesday, October 28, 2020 10:53 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Aleahim, e bine ca tu sa te simti linistita. Orice consideri ca e un stres pentru tine, trebuie eliminat.
Nici eu nu am facut beta deloc, habar nu am cum ar fi evoluat la inceput pentru ca am fost plecati din tara.
Am fost direct la eco cand m-am intors, la 7s fix.
Cheek Kiss Fii linistita si optimista in continuare!
Eu vorbeam cu sotul si ii spuneam ca parca sarcina a venit atat de neasteptat, dar in cel mai potrivit moment. Desi 2 ani de asteptare au insemnat muulte suferinte, nervi si frustrari... parca in acest timp am putut face multe lucruri in doi pe care nu le-am mai fi facut sigur apoi cu bebe.

Eu nici la eco nu as fi mers inca, dar asa a zis medicul, deci ma conformez.
Stiu ce zici.Si pentru noi astia 2 ani au fost foarte grei, dar in acelasi timp ne-am bucurat unul de altul.Ru aveam deja planuri facute pentru urmatoarele luni, la care renunt cu cea mai mai mare placere, doar sa fie totul bineLol Aveam programare la dentist, ma epilam cu Lumea, aveam de gand sa ne indreptam spre iui si voiam sa incep sa refac analizele, sa le am pregatite, voiam sa incep un pic de sala, ca desi am slabit destul de mult, nu scap de burtica.Dar who gives a fuck? Vreau sa fie bebe bine si atat.Apoi am timp sa le fac pe toate
Andreeax
Scris: Wednesday, October 28, 2020 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Maria,sunt bine,azi facem 9 saptamâni ?i avem programare la eco sa vedem cum am crescut. Mul?umesc de întrebare. Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Wednesday, October 28, 2020 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Cam cat ai avea luni cand mergi la eco?
Si noi am avut multe planuri printre care partea cu mutatul inainte de a ramane gravida. Ei na, nu a fost asa. Si acum mai am lucruri de aranjat prin casa, dar ma misc tare greu pt ca resimt oboseala mutarii. Am facut destul efort.
Aleahim
Scris: Wednesday, October 28, 2020 12:25 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Cam cat ai avea luni cand mergi la eco?
Si noi am avut multe planuri printre care partea cu mutatul inainte de a ramane gravida. Ei na, nu a fost asa. Si acum mai am lucruri de aranjat prin casa, dar ma misc tare greu pt ca resimt oboseala mutarii. Am facut destul efort.

E destul de ciudat.Nu stiu daca am calculat bine, cu ovulatia mea in z37.Cam 5 sapt si 4 zile.De aia ziceam ca as mai fi stat, dar nah.Las-o usor cu aranjatul, ca ai timp.Bebe e important acum
Irinan
Scris: Wednesday, October 28, 2020 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Stiu ca o sa spuneti ca s nebuna, dar am repetat si azi progesteronul, nu eram sigura ca eram ieri sau azi 7dpo.. a crecut fata de ieri.. depaseste din nou valorile pt faza luteala.. semne bune, azi sunt ziua 22 cm si as fi 8dpo dupa calculelele mele, 7 dpo dupa aplicatia care o folosesc..
P.s. asta se intampla cand muncesti exact langa un punct de recoltare

Irinan attached the following image(s):
20201028_171219.jpg20201028_171249.jpg

Aleahim
Scris: Wednesday, October 28, 2020 8:52 PM
Nivel

Irinan wrote:
Stiu ca o sa spuneti ca s nebuna, dar am repetat si azi progesteronul, nu eram sigura ca eram ieri sau azi 7dpo.. a crecut fata de ieri.. depaseste din nou valorile pt faza luteala.. semne bune, azi sunt ziua 22 cm si as fi 8dpo dupa calculelele mele, 7 dpo dupa aplicatia care o folosesc..
P.s. asta se intampla cand muncesti exact langa un punct de recoltare

Doamne ajutaHands
Blondyb
Scris: Wednesday, October 28, 2020 9:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
sorry Fetelor la eco se vede ce fel de chist e pe ovar?? Nu tin minte sa imi fi spus ceva mai detaliat decat ca e de 3 cm....
Maria.mmh
Scris: Wednesday, October 28, 2020 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Fetelor, a?i auzit de suplimentul asta?
Le-am luat de pe farmacia tei, dar mi-e frica de vreo dereglare ?i suflu ?i în iaurt acum.. uff
https://ibb.co/2YV6cMs
Aleahim
Scris: Thursday, October 29, 2020 7:53 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Fetelor, a?i auzit de suplimentul asta?
Le-am luat de pe farmacia tei, dar mi-e frica de vreo dereglare ?i suflu ?i în iaurt acum.. uff
https://ibb.co/2YV6cMs

Maria am mai auzit de el, dar nu stiu ce sa iti zic.Personal, nu am luat niciodata niciun fel de supliment fara recomandarea medicului, tocmai pentru ca imi era si mie frica de dereglari.Eu prima data am luat myo-sun, apoi medicul de la iasi mi-a recomandat vitex si dupa ce am mers la gine la cj, mi-a dat normens si inogest.Cam astea le-am luat eu pe parcursul celor 2 ani.
Acum in pandemie, daca tot nu am putut merge la medic, am zis sa iau ceva si am inceput iar cu vitex.Nu stiu daca a avut vreun efect, daca a contribuit si metforminul luat de aproape un an in fiecare zi, dar dupa 3 luni de vitex am ramas.Dar repet, toate mi-au fost recomandate de medic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.