Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Clubul anterior il gasiti aici.
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. IoanaIoanaC - TTC apr '16
2. Merry89 - TTC iun '17

3. Carlita

4. Mihaelaalin - TTC noi '17
5. Andreea2929a - TTC ian ‘18
6. Ellena20 - TTC iul '18
7. Roser - TTC aug '18

8. Aleahim - TTC aug '18

9. Kissnicol - TTC oct '18

10. Irina31313 - TTC ian ‘19
11. Sisi2 - TTC ian '19
12. Maria.mmh - TTC mai '19
13. Spikelina - TTC iun '19 14. AlexandraG - TTC iul ‘19
15. AmiS - TTC aug '19
16. LiliAnne - TTC sept '19
17. Miri08 - TTC ian '20 18. Andreeax - TTC ian '20 19. Deme - TTC mar '20 20. AnaVeli 21. Adelinuta 22. Agostina 23. OtiliaG 24. Irinan
Ultima actualizare: 5.06.2020 Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Va rog sa ma ajutati cu updates la lista :)
Felicitari Droxana, te scot de pe lista deci? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Andreea06 wrote:Va rog sa ma ajutati cu updates la lista :) Felicitari Droxana, te scot de pe lista deci?
Multumesc Andreea nici nu stiu ce sa zic sterge ma , oricum o sa mai intru sa mai vb cu fetele |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 258
| Andreea as vrea si eu pe lista, TTC Septembrie 2019. Multumesc! |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 969
| Droxna, felicitari si sarcina usoara si la termen!
Quote:Carlita: Da, stiu ca la spital te cheama cand e de garda si e musai sa te consulte; asa m-a chemat si pe mine in z3, dar n-am mai mers ca a trebuit sa contramandam tot. Ce fain cu doza asta pt 5 zile, asa as vrea si euuuuuu! Sa nu ma intep asa de des. E mai scumpa 1 doza comparativ cu tratamentul de injectat pe 5 zile? Ai avut ceva reactii la tratament? Tot singura ti-ai injectat si Envola asta? Iti tin pumnii sa se dezvolte frumos toti foliculii! Astept cu nerabdare vesti in continuare.
Envola de 150 a fost 2200 lei. Mi-au facut-o fetele la clinica (asa a recomandat barzoiul) si cand am intrebat de ce, zis ca pt simplul fapt ca e asa scumpa. Cred ca da ENvola doar la AMH mic, nu stiu ce sa zic. Ai incredere in el si fa asa cum recomanda el, chiar daca sunt mai multe injectii, crede-ma, nu dor. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Multumim pentru noua casuta, sper sa fie norocoasa pentru toate |
|

Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Felicitari Droxana sa fiti sanatosi 
Sa va arat ce am facut eu ieri  https://ibb.co/VYLghws Ultimul este de aseara de la 9,nu am apucat sa scriu. Eu il consider pozitiv pe cel din ziua 14 pt ca a aparut linia de test cel mai rapid. De ex aseara a aparut f greu. Mai am un test si am sa.l fac dupamiaza. Iar nu stiu ce sa fac, daca sa iau progesteron diseara sau maine seara |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| AlexandraG wrote:Felicitari Droxana  sa fiti sanatosi  Sa va arat ce am facut eu ieri https://ibb.co/VYLghwsUltimul este de aseara de la 9,nu am apucat sa scriu. Eu il consider pozitiv pe cel din ziua 14 pt ca a aparut linia de test cel mai rapid. De ex aseara a aparut f greu. Mai am un test si am sa.l fac dupamiaza. Iar nu stiu ce sa fac, daca sa iau progesteron diseara sau maine seara
Mai asteapta cu progesteronul. Eu m-as gandi sa-l iau cand arata testul ca cel din z11 sau z12. |
|

Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Maria.mmh wrote:
Mai asteapta cu progesteronul. Eu m-as gandi sa-l iau cand arata testul ca cel din z11 sau z12.
Da, cred ca cel mai sigur poate de maine seara. Sa vad cum iese si testul din seara asta ca nu as vrea sa mai cumpar altele.. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1547
| Casuta nouuuuuaaa!!!!! Sa fie cu noroc pt toate! Felicitari din nou pt beta, droxana,sarcina usoara sa ai!
Roser,cum te mai sinti?
Eu la 3 am programare sa vad cum evolueaza treaba cu foliculul,m-a durut aseara foarte putin ovarul drept,aceiasi durere ca la ovulatie dar mult mai mica,testul nu a fost pozitiv si cred ca am cele mai proasre teste luna asta,o sa mai fac unul inainte de a pleca de acasa. Sper sa fie pozitiv sau sa se apropie sa nu ma lungesc pana in z20,azi sunt z18. Offf,vreau si eu un ciclu mai scurt. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1547
| Andreea06,vreau si eu pe lista,te rog! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Salut!! Multumim pentru casuta!! Sper sa ne aduca noroc!! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Salut!! Multumim pentru casuta!! Sper sa ne aduca noroc!! |
|
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Felicitari, Droxana! Fetelor, ati inchis fain casuta! Va urez un vibe la fel de pozitiv si in cea noua, sa se umple de bebelusi! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| IoanaIoanaC wrote:
Envola de 150 a fost 2200 lei. Mi-au facut-o fetele la clinica (asa a recomandat barzoiul) si cand am intrebat de ce, zis ca pt simplul fapt ca e asa scumpa. Cred ca da ENvola doar la AMH mic, nu stiu ce sa zic. Ai incredere in el si fa asa cum recomanda el, chiar daca sunt mai multe injectii, crede-ma, nu dor.
Wow, scump, domnule, scump! Bine macar ca ti-au facut asistentele injectia, stii sigur ca e facuta cum trebuie, la cat costa .... Cu siguranta voi merge pe mana lui!
Droxana, excelent beta! Sarcina cat mai usoara si la termen!
Sa dea Dumnezeu sa fie si asta o casuta macar la fel de productiva ca anterioara! |
|
|