Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1547
| ANDREEA2929A wrote:Andre nu stiu cat te incurajez cu asta...ca in ambele situatii e aiurea...eu am trait visul asta 2 luni, ca si cum a gresit curierul destinatarul dupa ce ai desfacut coletul ?i te bucurai de continut, s a intors si a spus ca nu e pt tine. Mi am facut si un milion de analize costisitoare ?i în timpul si dupa...si am si vazut ce a plecat...  capul sus, va fi bine! O sa reusim!
Nici n-ai fi putut descrie mai bine sentimentul! Acum ma întreb ?i daca a avut vreo vina histerosonografia ,poate trebuia sa a?tept o luna pana sa încercam din nou dar nimeni nu mi-a nimic legat de asta. Daca nu faceam beta traiam cu gândul ca poate nu am ?tiut eu sa interpretez testul fiind linia destul de stearsa ?i îmi continuam totul ca ?i cum nimic nu s-ar fi întâmplat. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1870
| Andreeax wrote:
Nici n-ai fi putut descrie mai bine sentimentul! Acum ma întreb ?i daca a avut vreo vina histerosonografia ,poate trebuia sa a?tept o luna pana sa încercam din nou dar nimeni nu mi-a nimic legat de asta. Daca nu faceam beta traiam cu gândul ca poate nu am ?tiut eu sa interpretez testul fiind linia destul de stearsa ?i îmi continuam totul ca ?i cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Cateodata e bine sa lasam sa treaca ?i sa nu ne mai chinuim cu acel,,daca" Nu are treaba interventia, eu am avut 3 luni pauza pt ca a scos de acolo ?i mioamele ?i polipii. Iti zicea..poate sa fi fost o implantare prea tarzie cine stie. Nu te mai tortura cu asta. Luna noua, sanse noi. Eu mai am 3 zile pana vine, temperatura a scazut deci |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---82.aspx?g=posts&m=1093089&goto
|