Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:DHEA e un supliment, de fapt un hormon care e precursorul tuturor hormonilor sexuali umani pe masura ce inaintam in varsta el scade, de asta administrarea lui se spune ca ajuta la imbunatatirea calitatii ovocitelor multe clinici il recomanda pacientelor mai in varsta si inainte de FIV din motivul asta, doza recomandata e de 75 mg / zi dr mea a zis ca nu crede ca ar ajuta si nici eu nu prea credeam, ma si temeam de efectele secundare stiam de el de cand m-am apucat sa lucrez la copil, dar mi-a fost frica fiindca pe atunci aveam estrogenul mare si el poate fi convertit si in estrogen si sa faca mai rau alte suplimente pentru calitatea ovocitelor sunt Coenzima Q10 si Melatonina celor mai de varsta mea :) va recomand site-ul asta : https://www.paleo-mama.com/ cu multe recomandari in special pentru calitatea ovocitelor, eu am citit si cartea tipei
Freya, te admir tare ca detii asa multe informatii. Eu cand am plecat pe drumul asta nici nu stiam care e diferenta între HSG si HCG
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Fetelor cum iti poti da seama daca a fost vreo tentativa de implamantare? Sau ce se poate face, sau ce suplimente poate ajuta la imantare? Eu momentan stau singura sa imi caut cauze si motive cum din Noiembrie 2018 TTC, cu unele luni scapte. Si din analize pana acum all good. Ce nu am facut AMH si progesteron. Acum in mai am facut potscoital si a iesit mediu, si mi-a zis dr ca 2 luni succes sa nu ma vada. Arata superb la ecografie ca eram fix inainte de ovulatie...nu stiu cum e mai bine sa continui, ca nu vreau sa pierd timp |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Vickyb wrote:Fetelor cum iti poti da seama daca a fost vreo tentativa de implamantare? Sau ce se poate face, sau ce suplimente poate ajuta la imantare? Eu momentan stau singura sa imi caut cauze si motive cum din Noiembrie 2018 TTC, cu unele luni scapte. Si din analize pana acum all good. Ce nu am facut AMH si progesteron. Acum in mai am facut potscoital si a iesit mediu, si mi-a zis dr ca 2 luni succes sa nu ma vada. Arata superb la ecografie ca eram fix inainte de ovulatie...nu stiu cum e mai bine sa continui, ca nu vreau sa pierd timp
Spermograma ati facut? |
|
| Maria.mmh wrote:Spermograma ati facut? Da, da a fost printre primele. Nu e exceleny ca si nr, cam 39 mln/ml dar e considerat ok. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| carlita wrote:Droxana, felicitari pt test! Arata foarte bine, va fi un beta frumos!  Ai apucat sa recoltezi?
Multumesc!! N am apucat..stau de vreo ora jumate la dr sa astept sa intru cu un amarat de papanicolau si sa i spun ca am test pozitiv cred ca e prea tarziu,nu o sa mai am unde sa fac la ora asta beta |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Droxana wrote:FETELOR!!! Am nevoie de voi!!! Astazi trebuia sa imi vina,si datorita faptului ca n am avut spotting pana acum mi am luat injma in dinti si am facut un test fie ce o fi... https://ibb.co/bd0tzBsSunt socata..abia m am trezit nici pe fata nu m am spalat..nici nu stiu,sa rad,sa plang,sa ma panichez Nu imi vine sa cred!! Mi e frica in acelas timp pt ca luna asta nu mi a pasat deloc,am facut efort,am baut,am fumat Doamne...astazi teoretic aveam peogramare la de cu rezultatul analizelor(papanicolau,gonoree,etc) la fel si cand am ramas prima oara asa s a intamplat..in ziua cand m am dus pr analize aveam testul pozitiv! Sunteti primele si singurele deocamdata care stiti ,imi vine sa urlu de bucurie dar tot odata imi este f frica.. Plus ca nu am simptome..azi ma doare burta dar cam atat..sanii nimic,ovarele nimic,greturi nimic.. Sper sa fie bine..spuneti mi unde da cel mai repede rezultat la un beta? Ce veste minunata! Sanatate multa, sa stea bobita cuminte in burtica si sa creasca frumos! Sarcina usoara, te asteptam la burtici cand simti tu! |
|

| Buzbuchi wrote:Ce veste minunata! Sanatate multa, sa stea bobita cuminte in burtica si sa creasca frumos! Sarcina usoara, te asteptam la burtici cand simti tu!
Multumesc mult Buzduchi!! Am reusit sa fac si Beta,maine dim e gata,apoi mai fac marti si miercuri m a programat la eco |
|
| Droxana wrote:Multumesc mult Buzduchi!! Am reusit sa fac si Beta,maine dim e gata,apoi mai fac marti si miercuri m a programat la eco Felicitari! Si sarcina cat mai usoara si placuta! Si tu o meriti dim plin! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1580
| LiliAnne wrote:Roser, pot sa te intreb ce lucrezi? Sunt curioasa  eu am terminat farma si acum lucrez ca reprezentant medical si mi-ar placea mult sa lucrez pe studii clinice. Mi s-au aprins beculetele cand am vazut ca ai scris de inceperea unui studiu clinic.
LiliAnne iti scriu in privat. |
|

| A venit si Beta :
https://ibb.co/Wg4tGR8 |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
|
Foarte frumos beta Sarcina usoara si la termen Roxi |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
|
Felicitari, ce rezultat frumos ma bucur pt tine sa fi optimista si sa ai incredere in bobita ta ca totul va fi bine |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Felicitari ,sarcina usoara si la termen! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
|
Minunat!!! Te felicit |
|

Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344