Clubul Aspirantelor - 80
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Wednesday, May 20, 2020 7:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
freya1 wrote:
Roser Cheek Kiss suna super bine si 2 foliculi mari si frumosi, ce doza de pergoveris faci ? de data asta vreau sa incerc si eu pergoveris
tin pumnii sa fie bine in continuare !

dar nu inteleg de ce faci tu doza mica ? cu o doza mai mare nu inseamna ca ai avea mai multi foliculi ?

Multumesc freyapupici
Da, 2 suna mai bine decat 1 :). Din noiembrie incoace de cate ori am fost la ecografii de fiecare data aveam doar un folicul antral. Cu stimularea aia de 225 iu de Menopur din ianuarie tot unul a crescut si am stimulat 14 zile pana am ovulat. In martie cand mi-au anulat ciclul din cauza covid tot unul aveam. Asa ca, orice as face eu nu reclutez mai multi ca nu am de unde. Acum sunt cu 150 IU de Pergoveris si vad ca printr-o minune au crescut doi si endometrul e de 7mm deja. Eu personal cred ca FSHul recombinant (gen Gonal-F, Pergoveris etc) e mai efectiv decat cel obtinut din urina (Menopur,Meriofert etc), asa ca iti recomand sa incerci, desi e putin mai scump. Incepi luna viitoare? Faci priming cu ceva?
Roser
Scris: Wednesday, May 20, 2020 7:45 PM
Nivel

LiliAnne wrote:

Roser, sa va ajute Dumnezeu sa iasa bine pana la final!Hands Eu nu prea sunt cu feeling-urile dar acum, pt tine, nu stiu de ce, chiar am un feeling ca va fi bine!Buddy1 Cheek Kiss

Hehe LiliAnne, daca ai dreptate, o sa iti castigi titlul de mama Omida a forumuluiLol .
Apropo, am vazut ca vreti sa faceti spermograma la Cj. Ai incercat sa suni la Venus Med? Recent au deschis sectia FIV si sunt acreditati.
Roser
Scris: Wednesday, May 20, 2020 7:53 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Iti tin pumnii Hilar
Mai cu optimism si o sa fie bine ! Te imbratisez Cheek Kiss

Multumesc MariaCheek Kiss
Sunt f optimista cand e vorba de altii, cand e vorba de mine, mai greu :)
Am vazut ca intrebai de progesteron si cresterea temperaturii. Mie intotdeauna imi creste cand iau progesteron. Dar in schimb ma balonez de la el si imi da o pofta de mancare iesita din comun.
AlexandraG
Scris: Wednesday, May 20, 2020 8:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
freya1 wrote:
Alexandra, cand faci un test ? ras

Nu am test in casa, azi nu am ajuns la o farmacie sa iau asa ca o sa fac vineri dimineata. Ma duc maine si imi iau doua barza ultrasensibile, nu stiu dc doua dar sa fie Lol
Roser
Scris: Wednesday, May 20, 2020 8:03 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Roser fi optista!Daca iti amintesti ce optimista a fost Dxc, care a avut un singur embrion, a avut incredere in el si acum e graviduta bine. Cred ca a trecut de jumatatea drumului.
Si eu zic ca e bine.Si ma rog sa fie bine pana la capatHands

Pai tot citesc si eu articole si experiente ale altor fete pe forumuri si cu doi foliculi sansele sunt mici. Plus ca banuiala mea e ca sunt si de proasta calitate deaia nu am ramas niciodata pana acum.
Dxc, din cate imi amintesc a avut vreo 7 foliculi marisori si a ramas cu un embrion asa ca... mie imi da cu virgula Lol Dar mersi mult de incurajari Cheek Kiss
Ma bucur ca mai nou ovulezi singurica, e un mare pas inainte. Oricum sunt aproape sigura ca anul asta tu o sa treci gardul.

Roser
Scris: Wednesday, May 20, 2020 8:08 PM
Nivel

carlita wrote:

Hey, salutare! Multumesc de intrebare, am vazut ca se umplu pagini multe si ma bucur sa citesc despre sperantele aspiricilor mai la inceput de drum si nu numai (chiar daca am citit pe diagonala), asa ca n-am vrut sa mai scriu despre starile prin care trec, eu oricum nu imi fac sperante prea mari pe ciclu natural. Probabil si Ioana, si Roser gandesc la fel, doar jucam in aceeasi liga. sic
Eu am fost la un pas de a incepe procedurile luna asta, macar cu 1 zi daca imi intarziau uratii, dar asa a fost sa fie; am decis cu medicul sa incepem la cm ul urmator. Intre timp, mi-am refacut analizele de tiroida si au iesit bine.
Am citit ca ovulezi si fara ajutor si m-am bucurat; eu, ca si sotul tau, sunt optimista si zic ca reusesti sa prinzi un out bunisor sa iasa un puisor frumusel ... computerlove

Carlita coeur
De ce nu ai inceput luna asta? Ce legatura a avut cu intarzierea de o zi? Ciclul urmator incepi direct sau o sa iei din nou AC? Hai ca nu mai gat cu intrebarile Lol
LiliAnne
Scris: Wednesday, May 20, 2020 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2020
Roser wrote:

Hehe LiliAnne, daca ai dreptate, o sa iti castigi titlul de mama Omida a forumuluiLol .
Apropo, am vazut ca vreti sa faceti spermograma la Cj. Ai incercat sa suni la Venus Med? Recent au deschis sectia FIV si sunt acreditati.

Big Laugh Sa vedem, sa vedem.
Da, vrem sa facem spermograma, si stiam ca la gine1 e cel mai ok in cluj. Am fost astazi sa intreb, se pare ca fac, a spus ca azi au facut chiar prima spermograma dupa lockdown. Doar ca tb dusa proba de acasa. Oare influenteaza mult? Ma gandeam ca cel mai bine e sa fie cat de "proaspata"Blushing
Nu stiam ca se face si la Venus. Multumesc de info!
freya1
Scris: Wednesday, May 20, 2020 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
tin pumnii, Alex Clap

Roser, am inteles, m-am intrebat si eu daca are sens sa fac doze colosale daca tot 2 cresc... ma rog, la mine crescusera mai multi in cele din urma, dar erau foarte mici si nu i-ar fi ajuns din urma pe ceilalti, deci tot degeaba (8 zile de stimulare am facut ca sa ajunga astia 2 mari)
ar trebui sa fac priming cu gonapeptyl si apoi ori 450 menopur, ori 300 pergoveris, voi alege pergoveris si sper si eu sa fie mai eficient
dar cred ca ciclul urmator in faza luteala fac gonapeptyl si apoi stimularea, o sa mai vorbesc cu dr intre timp
abia astept sa ne dai vesti, am asa emotii pentru tine Cheek Kiss ai vazut ca la mine s-au fertilizat 2 din 2, daramite la voi unde e spermograma buna
e mult hazard in treaba asta, am citit si de cazuri unde au avut peste 10 ovocite si s-au fertilizat 0, deci nimic nu e sigur
la clinica ta ii cultiva neaparat pana la blastocist ? unde am facut eu se adapteaza, daca sunt putini fac si transferuri de z2-3... altfel ar fi nevoie de multe cicluri de stimulare ca sa ai noroc de un blastocist
Roser
Scris: Wednesday, May 20, 2020 8:16 PM
Nivel

LiliAnne wrote:

Big Laugh Sa vedem, sa vedem.
Da, vrem sa facem spermograma, si stiam ca la gine1 e cel mai ok in cluj. Am fost astazi sa intreb, se pare ca fac, a spus ca azi au facut chiar prima spermograma dupa lockdown. Doar ca tb dusa proba de acasa. Oare influenteaza mult? Ma gandeam ca cel mai bine e sa fie cat de "proaspata"Blushing
Nu stiam ca se face si la Venus. Multumesc de info!

E ok daca ajunge in maxim 30 de minute cu ea. Trebuie invelit recipientul in hartie de aluminiu si sa il tina cat mai aproape de corp pana ajunge.
Au deschis sectia de FIV la Venus Med chiar inainte de nebunia cu covid, incearca si acolo, vezi de care sunteti mai aproape.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, May 20, 2020 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
freya1 wrote:
Andreea, anticoagulant lupic nu inseamna ca ai lupus, e intr-adevar o predispozitie mai mare spre formarea de cheaguri, insa din ce stiu eu nu vad de ce nu ai ramane insarcinata, nu ti se va da oricum nimic preventiv in afara de aspenter cel mult (mie hematologul mi-a zis ca daca vrea medicul ginecolog sa-mi prescrie aspenter, insa numai dupa ce se va confirma ecografic sarcina cu activitate cardiaca; apoi pot face lunar d-dimeri si verifica tensiunea pe arterele uterine si in functie de aceste valori decide hematologul daca e nevoie de injectabil - eu nu am insa sindrom antifosfolipidic si nici mutatii grave de trombofilie)
si fetele care au mutatii mai serioase au facut clexane dupa testul pozitiv, nu preventiv, nu ai ce trata, ca nu ai vreo boala, e o predispozitie care se poate manifesta sau nu
de unde esti ? poate avem recomandari de hematologi, ginecologii nu se pricep la trombofilie

Asa m.am gandit Si eu.
Mi a spus sa asteptam si cele de trombifilie si apoi la hematolog, ce i drept toate fetele mele cu probleme au mers pe mana lui si acum isi tin bebeii in brate. Hematolog e unul singur in oras si mereu se contrazice cu ce spune gineco. Însa în 90% din cazuri gineco a avut dreptate.
El nu s a referit ca fsce clexane inainte ci dupa ce merg la hematolog in functie de mutatii, doar aspenter mi a dat preventiv.
Eu am ramas insarcinata insa am pierdut si probabil asta e si una din cauze.
Lavi2
Scris: Wednesday, May 20, 2020 8:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2020
Buna, sunt noua pe acest grup. Am ?i eu o situa?ie neplacuta de ceva timp. De 6 luni am avut ciclul menstrual de 29 de zile dar luna aceasta am o întârziere de 16 zile. Acum 16 zile trebuia sa îmi vina menstrua?ia ?i nu a venit. La 8 zile de intarziere am facut un test d sarcina si a ie?it negativ acum 4 zile am mai facut unul ?i tot negativ. La doctor nu prea am cum sa merg pentru ca sunt în alta tara.
De trei zile am cateva scurgeri, foarte putine, de culoare maronie, sunt doar câteva picaturi, dar ciclul înca nu a venit. Am dureri de spate ?i doar cateva crampe, sânii îmi sunt umflati dar nu durerosi.

Sa mai insist cu un test de sarcina sau e doar o dereglare?
Mul?umesc mult pentru ajutor.
Maria.mmh
Scris: Wednesday, May 20, 2020 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Roser wrote:

Multumesc MariaCheek Kiss
Sunt f optimista cand e vorba de altii, cand e vorba de mine, mai greu :)
Am vazut ca intrebai de progesteron si cresterea temperaturii. Mie intotdeauna imi creste cand iau progesteron. Dar in schimb ma balonez de la el si imi da o pofta de mancare iesita din comun.

La mine nu e cazul :)) doar ca azi dimineata mi-a crescut f putin temperatura. Ma si asteptam la ce bufeuri am avut aseara de am dormit cu geamul deschis. Saracul sotul de dimineata era înfasurat tot în paturaLol
Agostina
Scris: Wednesday, May 20, 2020 9:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2020
AlexandraG wrote:

Nu am test in casa, azi nu am ajuns la o farmacie sa iau asa ca o sa fac vineri dimineata. Ma duc maine si imi iau doua barza ultrasensibile, nu stiu dc doua dar sa fie Lol

Hai Alexandra sparge gheatamajoreta majoreta iti tinem pumnii campfire
freya1
Scris: Wednesday, May 20, 2020 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Lavi, cel mai probabil o dereglare, un ciclu anovulator, se mai intampla
daca ai spotting probbail va aparea si menstruatia
Vickyb
Scris: Wednesday, May 20, 2020 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Ciao fetelor,

Merci Roser ca ai zis de Venus sunt si eu curioasa de ei.
Eu cand am facut HSG imi tecomandase in Cluj si Syne o pentru spermograma.

Fetelor, mai ales cele cu experienta, a facut cineva testul postcoital? Ce parere aveti? Ca mie ca si urmator pas dupa hormoni, bacterii si HSG asta mi-a recomandat dr.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.