Clubul aspirantelor - 78
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri08
Scris: Tuesday, February 11, 2020 12:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Miha1989 wrote:

La multi ani si fie ca minunea sa se intample si in viata ta Buddy1

Mutumesc pentru urari fetelor! Este cineva care urmeaza la testare luna aceasta? Crazy
Dxc
Scris: Tuesday, February 11, 2020 12:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Miha1989 wrote:
A venit rezultatul fetelor 24,18 eu zic ca este foarte bun sper sa creasca si sa nu scada... offf iar am numai emotii si stres, dr nu mi a zis sa il repet a zis doar sa confirmam si sa vin marti sa vada daca se va vedea ceva, acum s a uitat putin dar a zis ca este mult prea devreme. Eu o sa merg maine seara sa il fac sa fiu sigura ca se dubleaza sau in cel mai rau caz il fac joi dimi ca imi este mai usor cu serviciu, probabil o sa il fac la bioclinica ca la regina imi este greu sa ajung...
e ft bun rezultatul ! Felicitariii SimplyLove
Miri08
Scris: Tuesday, February 11, 2020 12:41 PM
Nivel

Miha1989, ai ceva simptome de sarcina? sau nu au aparut inca?
Raza
Scris: Tuesday, February 11, 2020 1:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Maria.mmh wrote:
Fetelor, help.
Am de facut Chlamydia , dar cand m-am uitat de curiozitate pe lista de preturi sunt o gramada de tipuri de analize.
Chlamydia pneumoniae lgG/IgM
Chlamydia psittaci lgA
Chlamydia psittaci lgG/lgM
Chlamydia trachomatis lgG
ANTI Chlamydia trachomatis IgM
Chlamydia trachomatis lgA
Chlamydia thrachomatis lgA
Chlamydia trachomatis,antigen(secretie endocervicala/uretrala)
Eu care din ele trebuie sa o fac? NuStiu

Eu la Synevo am facut asta: Chlamydia trachomatis ARNr + N. gonorrhoeae ARNr - endocervix.
Cred ca ultima este cea pe care trebuie sa o faci.
Miha1989
Scris: Tuesday, February 11, 2020 1:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Miri08 wrote:
Miha1989, ai ceva simptome de sarcina? sau nu au aparut inca?

Nu vai, doar sanii ma dor si uneori am durerea usoara de burta ca la menstra...sincer imi doresc sa imi fie rau sa stiu ca bebe este acolo dar stiu ca dupa 6 sapt apar simptomele de genul.Asteptam, acum sunt mai optimista ras
Maria.mmh
Scris: Tuesday, February 11, 2020 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Raza wrote:

Eu la Synevo am facut asta: Chlamydia trachomatis ARNr + N. gonorrhoeae ARNr - endocervix.
Cred ca ultima este cea pe care trebuie sa o faci.

Multumesc. M-am dumirit acum.
Pap S. se face intr-o anumita zi a CM, nu? ca ma gandesc sa astept ziua 1 si dupa sa ma programez sa le fac pe toate.
Daca ies negative trebuie sa astept iar ziua 1 ca sa sun la Giulesti pt HSG.
Nu stiu cum as putea altfel sa fac ca sa scurtez timpul..
freya1
Scris: Tuesday, February 11, 2020 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
pentru PAP sa nu fii chiar in preajma menstruatiei (ca e posibil sa iti iasa hematii pe acolo, dar asta nu cred ca intereseaza in contextul actual), in rest il poti face oricand
fa-le acum inainte de menstra si in felul asta la inceputul ciclului urmator faci HSG
Miri08
Scris: Tuesday, February 11, 2020 1:30 PM
Nivel

Miha1989 wrote:

Nu vai, doar sanii ma dor si uneori am durerea usoara de burta ca la menstra...sincer imi doresc sa imi fie rau sa stiu ca bebe este acolo dar stiu ca dupa 6 sapt apar simptomele de genul.Asteptam, acum sunt mai optimista ras

Da, raul apare in general cel mai devreme in saptamana 5 .
Dar la cate zile dupa ovulatie au inceput sa te doara sanii si sa ai crampe? Te intreb ca sunt si eu atenta la ce simt si daca am semne sa imi dau seama .
Miha1989
Scris: Tuesday, February 11, 2020 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Miri08 wrote:

Dar la cate zile dupa ovulatie au inceput sa te doara sanii si sa ai crampe? Te intreb ca sunt si eu atenta la ce simt si daca am semne sa imi dau seama .

Pe mine sanii au inceput sa ma doara imediat dupa ovulatie si au inceput sa se intensifice dureriile si sa creasca volumul cam la o sapt dupa ovulatie, crampe sincer cred ca de alaltaieri am, nu mai stiu exact...
carlita
Scris: Tuesday, February 11, 2020 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Maria.mmh wrote:

Multumesc. M-am dumirit acum.
Pap S. se face intr-o anumita zi a CM, nu? ca ma gandesc sa astept ziua 1 si dupa sa ma programez sa le fac pe toate.
Daca ies negative trebuie sa astept iar ziua 1 ca sa sun la Giulesti pt HSG.
Nu stiu cum as putea altfel sa fac ca sa scurtez timpul..

Maria, vad ca esti putin dezorientata. Hai sa zic cum as face eu: esti z13, daca n-ai bebelit in ultimele 48 de ore (pe grafic vad ca nu) si n-ai folosit in ultimele zile ovule sau spalaturi vaginale, poti face azi secretiile si luna viitoare, dupa ce trece menstra poti programa HSG sa scapi de ea. Conditia e sa fie negative toate analizele de secretie.
DEci, daca n-ai medic care sa-ti recolteze, mergi la Synevo ca unele laboartoare ale lor fac si recoltari probe ginecologice (suni inainte sa fii sigura) si ceri asa: test Papa Nicolau, cultura de secretii, mycoplasma, ureaplasma si chlamidya. Toate se fac din secretii, o sa-ti recolteze dintr-o singura urcare pe masa toate probele (1 lama, 1 tampon, etc...). Te costa undeva la 400 lei toate probele si rezultatele vin unele la 3 zile, altele pana la 10 zile. Daca iti ies negative, ai unda verde la HSG luna viitoare. Buddy1
LE: recoltarea se face, de preferinta, dupa z10 a cm pana spre z20 ca atunci si cervixul e in pozitie buna ...
Irinan
Scris: Tuesday, February 11, 2020 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Miri08 wrote:

Sa sti ca fiecare femeie are simptome diferite. Pe mine sanii nu ma dor chiar deloc, am crampe destul de accentuate, am avut tot ciclul asta si au aparut bufeurile de caldura. Cam de duminica asta
Droxana
Scris: Tuesday, February 11, 2020 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Miri08 wrote:

Mutumesc pentru urari fetelor! Este cineva care urmeaza la testare luna aceasta? Crazy

hei Miri, mie ar trebui sa imi vina wek asta..dar ma tot pipai si nimic , n am niciun simptom NuImiPasa atunci cand ramasesem tot asa ma pipaiam si cand am simtit ca ma dor sanii m am gandit ca ar putea fi sarcina ca deobicei nu ma dor niciodata..
daaar vedem..traim cu speranta Hands
carlita
Scris: Tuesday, February 11, 2020 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ridiska wrote:
Salutare fetelor,eu cu sotul neam decis de curind sa apelam si noi la nasterea in fiv, de mult ani ne chinuim sa avem copii dar nu se primeste, medicii spun ca e tot bine la amindoi dar iata nu se primeste si gata.Vroiam sa va intreb pe voi care poate cunoasteti mai bine, cum decurge prima intilnire la medic, eu vreau sa ma adresez la MedPark la dna Diana, din start imi face un control ceva sau de indata se discuta despre fiv.?la prima consultare tre sa plec cu sotul?va rog munlt luminatima!!!

Buna si bine ai venit! Au mai fost cateva aspirici care au apelat la Medpark, dar n-au mai intrat pe aici, au alte preocupari, sunt mamici acum .... In principiu, la o prima consultatie se merge cu analizele ce le ai facute pana acum, se cauta problema, iti face o eco endovaginala si stabiliti ce e de facut. Ideal ar fi sa fie si sotul prezent sa poata intocmi fisa cuplului in care fiecare partener este intrebat de problemele de sanatate pe care le are, vicii, .... Dar ai putea merge si tu singura initial cu dosarul pregatit cu ce ati analizat pana acum si va va zice dr ce urmeaza. Doamne-ajuta!
Miri08
Scris: Tuesday, February 11, 2020 2:13 PM
Nivel

Irinan wrote:

Sa sti ca fiecare femeie are simptome diferite. Pe mine sanii nu ma dor chiar deloc, am crampe destul de accentuate, am avut tot ciclul asta si au aparut bufeurile de caldura. Cam de duminica asta

Multumesc pentru raspunsuri Irinan si Miha . Eu ar trebui sa ma astept la simptome abia saptamana viitoare si asta daca s-a prins ceva. bounce
Miri08
Scris: Tuesday, February 11, 2020 2:16 PM
Nivel

Droxana wrote:

hei Miri, mie ar trebui sa imi vina wek asta..dar ma tot pipai si nimic , n am niciun simptom NuImiPasa atunci cand ramasesem tot asa ma pipaiam si cand am simtit ca ma dor sanii m am gandit ca ar putea fi sarcina ca deobicei nu ma dor niciodata..
daaar vedem..traim cu speranta Hands

Droxana, mai asteptam un pic ca nu se stie niciodata.DistanceKiss
Tu probabil ca te incadrezi deja la un test cu sensibilitate mare , asta daca ai curaj sa-l faci .uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.