Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Fetelor am uitat sa va spun.Pe 8 februarie a fost ziua mea, am implinit 30 de ani si tot pe 8 calendarul meu mi-a aratat ca sunt si la ovulatie , am bebelit din 2 in 2 zile si vineri ca sa fie inainte de ovulatie . Poate primesc un cadouas frumos de ziua mea Am inceput de o saptamana sa fac un tratament pentru tiroida cu argila.Beau in fiecare zi 150 de grame.Mi-a recomandat tratamentul o prietena care avea probleme cu tiroida si s-a vindecat dupa 3 luni cu acest tratament . Sper sa se vada si la mine niste efecte bune.Dupa o luna de tratament o sa imi refac tsh-ul, ft4 si ATPO si o sa va tin la curent . Momentan , dupa o saptamana de luat argila am simtit numai efecte pozitive
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Buna fetelor, Va citesc de mult si m-am bucurat si am plans alaturi de voi, dar n-am indraznit sa scriu pana acum cand chiar am nevoie de ajutor si orice parere mi-ar fi de folos. Am 41 de ani si am inceput tratamentul pentru FIV (principala noastra problema e teratozoospermia severa), dar am avut surpriza neplacuta sa nu raspund la stimulare, ma pot astepta la 2, maxim 3 foliculi de dimensiunea buna inainte de punctie, a mai fost cineva in situatia asta (Roser parca?) si ce a facut ? Voi afla mai multe in cateva zile la eco, medicul a zis ca in cel mai rau caz transformam ciclul in IUI, ceea ce nu ma incanta, parca as risca sa merg in continuare cu FIV, desi stiu ca sansele sunt infime...Nu ma gandeam prea mult la problema asta fiindca am un AMH de peste 1 si 8 foliculi antrali, nu e prea bine, dar nici dezastruos la prima vedere. Va imbratisez si va urez sa va indepliniti toate visul, iar celor care au vazut cele doua liniute felicitari si sarcina usoara ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Miri08 wrote:Fetelor am uitat sa va spun.Pe 8 februarie a fost ziua mea, am implinit 30 de ani si tot pe 8 calendarul meu mi-a aratat ca sunt si la ovulatie , am bebelit din 2 in 2 zile si vineri ca sa fie inainte de ovulatie . Poate primesc un cadouas frumos de ziua mea Am inceput de o saptamana sa fac un tratament pentru tiroida cu argila.Beau in fiecare zi 150 de grame.Mi-a recomandat tratamentul o prietena care avea probleme cu tiroida si s-a vindecat dupa 3 luni cu acest tratament . Sper sa se vada si la mine niste efecte bune.Dupa o luna de tratament o sa imi refac tsh-ul, ft4 si ATPO si o sa va tin la curent . Momentan , dupa o saptamana de luat argila am simtit numai efecte pozitive
La multi ani si fie ca minunea sa se intample si in viata ta
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Miha1989 wrote:momof2 ieri am fost in dpo 11. Miri08 multumesc tare mult pentru gandurile bune, ai mare dreptate, incerc sa nu ma mai gandesc si sa sper ca de data asta va fi bine. Va imbratisez fetelor sunteti minunate, chiar ati reusit sa ma linistiti Am vrut sa iti arat pe un grafic dar nu exista calculatoare cu dpo mai mic de 14. Teoretic daca se va dubla la 48h, in 15dpo vei fi cam la 100 cu bhcg. Valoare care este peste media zilei respective. Daca nu poti repeta la 48h, se poate calcula cresterea oricum. Totusi nu stiu cat ajuta valori la intervale mici de timp. Joi dimineata ar fi ideal daca rezisti. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Miri08 wrote:Fetelor am uitat sa va spun.Pe 8 februarie a fost ziua mea, am implinit 30 de ani si tot pe 8 calendarul meu mi-a aratat ca sunt si la ovulatie , am bebelit din 2 in 2 zile si vineri ca sa fie inainte de ovulatie . Poate primesc un cadouas frumos de ziua mea Am inceput de o saptamana sa fac un tratament pentru tiroida cu argila.Beau in fiecare zi 150 de grame.Mi-a recomandat tratamentul o prietena care avea probleme cu tiroida si s-a vindecat dupa 3 luni cu acest tratament . Sper sa se vada si la mine niste efecte bune.Dupa o luna de tratament o sa imi refac tsh-ul, ft4 si ATPO si o sa va tin la curent . Momentan , dupa o saptamana de luat argila am simtit numai efecte pozitive La multi ani si Doamne ajuta sa vezi doua liniute cat mai repede |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| freya1 wrote:Buna fetelor, Va citesc de mult si m-am bucurat si am plans alaturi de voi, dar n-am indraznit sa scriu pana acum cand chiar am nevoie de ajutor si orice parere mi-ar fi de folos. Am 41 de ani si am inceput tratamentul pentru FIV (principala noastra problema e teratozoospermia severa), dar am avut surpriza neplacuta sa nu raspund la stimulare, ma pot astepta la 2, maxim 3 foliculi de dimensiunea buna inainte de punctie, a mai fost cineva in situatia asta (Roser parca?) si ce a facut ? Voi afla mai multe in cateva zile la eco, medicul a zis ca in cel mai rau caz transformam ciclul in IUI, ceea ce nu ma incanta, parca as risca sa merg in continuare cu FIV, desi stiu ca sansele sunt infime...Nu ma gandeam prea mult la problema asta fiindca am un AMH de peste 1 si 8 foliculi antrali, nu e prea bine, dar nici dezastruos la prima vedere. Va imbratisez si va urez sa va indepliniti toate visul, iar celor care au vazut cele doua liniute felicitari si sarcina usoara ! Bine ai venit si succes in drumul tau |
|

| momof2 wrote: Am vrut sa iti arat pe un grafic dar nu exista calculatoare cu dpo mai mic de 14. Teoretic daca se va dubla la 48h, in 15dpo vei fi cam la 100 cu bhcg. Valoare care este peste media zilei respective. Daca nu poti repeta la 48h, se poate calcula cresterea oricum. Totusi nu stiu cat ajuta valori la intervale mici de timp. Joi dimineata ar fi ideal daca rezisti.
Chiar ma uitam la beta hcg-urile din trecut si cred ca in prima faza ea creste, pt ca eu pe toate le-am facut in perioada menstrei sau dupa menstra si am valori si de 42 dupa 2 zile a devenit 38, ultimul rezultat a fost facut cu o zi intarziere si a fost 26, ideal ar fi sa fac joi si sambata. Poate clexane si toate vitaminele pe care mi le-a dat ma va ajuta... |
|
| Multumesc, Irina si felicitari pentru familia voastra frumoasa |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Fetelor, help. Am de facut Chlamydia , dar cand m-am uitat de curiozitate pe lista de preturi sunt o gramada de tipuri de analize. Chlamydia pneumoniae lgG/IgM Chlamydia psittaci lgA Chlamydia psittaci lgG/lgM Chlamydia trachomatis lgG ANTI Chlamydia trachomatis IgM Chlamydia trachomatis lgA Chlamydia thrachomatis lgA Chlamydia trachomatis,antigen(secretie endocervicala/uretrala) Eu care din ele trebuie sa o fac? |
|
| Maria, eu tind sa cred ca cea din secretie trebuie facuta, de obicei se recolteaza pentru ureaplasma + mycoplasma + chlamydia
|
|

| Maria.mmh wrote:Fetelor, help. Am de facut Chlamydia , dar cand m-am uitat de curiozitate pe lista de preturi sunt o gramada de tipuri de analize. Chlamydia pneumoniae lgG/IgM Chlamydia psittaci lgA Chlamydia psittaci lgG/lgM Chlamydia trachomatis lgG ANTI Chlamydia trachomatis IgM Chlamydia trachomatis lgA Chlamydia thrachomatis lgA Chlamydia trachomatis,antigen(secretie endocervicala/uretrala) Eu care din ele trebuie sa o fac?
Mie asta mi a dat doctorul. Miha1989 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:Maria, eu tind sa cred ca cea din secretie trebuie facuta, de obicei se recolteaza pentru ureaplasma + mycoplasma + chlamydia
Da, din secretie trebuie. Ca stiu ca mi-a zis. Am gasit doar ureaplasma+mycoplasma. Clamydia e separat trecuta si sunt toate alea de le-am scris. Am intrat in ceata |
|
| cred ca asta e cea de care a scris si Miha : Chlamydia trachomatis,antigen(secretie endocervicala/uretrala) |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| freya1 wrote:Buna fetelor, Va citesc de mult si m-am bucurat si am plans alaturi de voi, dar n-am indraznit sa scriu pana acum cand chiar am nevoie de ajutor si orice parere mi-ar fi de folos. Am 41 de ani si am inceput tratamentul pentru FIV (principala noastra problema e teratozoospermia severa), dar am avut surpriza neplacuta sa nu raspund la stimulare, ma pot astepta la 2, maxim 3 foliculi de dimensiunea buna inainte de punctie, a mai fost cineva in situatia asta (Roser parca?) si ce a facut ? Voi afla mai multe in cateva zile la eco, medicul a zis ca in cel mai rau caz transformam ciclul in IUI, ceea ce nu ma incanta, parca as risca sa merg in continuare cu FIV, desi stiu ca sansele sunt infime...Nu ma gandeam prea mult la problema asta fiindca am un AMH de peste 1 si 8 foliculi antrali, nu e prea bine, dar nici dezastruos la prima vedere. Va imbratisez si va urez sa va indepliniti toate visul, iar celor care au vazut cele doua liniute felicitari si sarcina usoara !
Buna freya, bine ai venit printre noi. Da, eu sunt aia care nu raspunde la stimulari :). Eu am avut doar un folicul si nu am mers mai departe, dar daca as fi avut 2-3 ca si tine cu siguranta ca as fi facut punctia. Eu zic sa mergi mai departe si sa faci fiv-ul, iui are putine sanse de reusita si din pacate timpul nu e de partea noastra. Cu ce ai facut stimularea si in ce zi esti? |
|
| hello fellow poor responder :) multumesc pt raspuns sunt in z7 de stimulare cu menopur 300UI, azi dimineata am introdus si cetrotide ieri la eco aveam pe ovarul drept 5 foliculi: 12.7, 10.7, 9.1, 7.7 si 5.3, iar pe stangul doar 2: 6 si 3.2 si medicul spune ca as putea sa ma bazez doar pe primii doi (hai 3 in cazul fericit) mai fac analize de sange joi, eco vineri in z10 de stimulare si decidem atunci sincera sa fiu mi-a cazut cerul in cap, m-a luat pe nepregatite, n-am mai facut niciodata stimulare, doar un IUI pe ciclu natural la care timingul nu cred ca a fost ok (am vazut ca asa se cam intampla) tu ce planuri mai ai ? |
|
|