Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Miha1989 wrote:Super, pai nu o sa mai iau astazi. Multumeeesc
Miha, si mie mi s-a zis sa iau pana la testul pozitiv. Am ramas cu vreo 6 pastile. Cand le vede sotul, imi zice... Alea's pentru fratior
Felicitari gravidutelor. Sa aveti sarcini usoare! |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Irinan wrote: Daca ai sti ce emotii m au luat, mai ales acum cand am vazut si progesteronul... vedem la beta de miercuri ce iese. Acum cu D zeu inainte, ce o fi o fi.. stiu ca mai riscant, mai ales ca am doar 7 luni de la cezariana... n am ce face decat sa astept.. Tie ce ti a zis medicul?
Ooo eu inca astept mai am vreo 2 pers in fata, din pacate asa se intampla la el este foarte plin si se cam sta la coada, dar asa se intampla cand il vrei pe cel mai bun. AndreaV multumesc |
|

| Gata fetelor am fost, mi a facut si in seara asta beta hcg o sa am raspuns dimineata, mi a zis ca in teste nu se increde si sa fim sg ca este sarcina, mi a umplut geanta de pastile si niste combinati ciudatele dar merg pe mana lui, mi a zis sa iau aspenter de 100 si sa sa fac si clexane, sa iau vit d3 de 1000 ul, arefam 2 vaginal seara, vitamina E, elevit, natalvit profolic... Stiu este o combinatie wow dar dupa 3 sarcini pierdute nu ma risc sa il contrazic  A si a zis ca ne vedem sapt viitoare marti. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Felicitaaaaaaaari graviduteloor! Ma bucur mult cand aud de teste pozitive si imi dau speramta! Miha asteptam sa ne spui valoarea de la beta hcg.
|
|

| Fetelor eu incep iar sa imi pierd speranta, am facut dimi din nou un test de sensibilitate 25 si nu prea se vede de loc, azi dimi m am trezit pe la 3.30 ca latra catelul si daca tot m am trezit mi am luat si temperatura si era 36.9, pt mine acel 36.9 in perioada asta imi indica ca sarcina este oprita din evolutie asa am patit si data trecuta, eu dupa ovulatie doar alea 3 zile am avut 36.9 dupa care 37.1-37.2 in ultima perioada. Mi am mai luat o inca o data dimi era 37.4 dar ma gandesc ca a crescut datorita progesteronului... Acum ast beta ar trebui in dimineata asta sa am raspunsul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Miha1989 wrote:Fetelor eu incep iar sa imi pierd speranta, am facut dimi din nou un test de sensibilitate 25 si nu prea se vede de loc, azi dimi m am trezit pe la 3.30 ca latra catelul si daca tot m am trezit mi am luat si temperatura si era 36.9, pt mine acel 36.9 in perioada asta imi indica ca sarcina este oprita din evolutie asa am patit si data trecuta, eu dupa ovulatie doar alea 3 zile am avut 36.9 dupa care 37.1-37.2 in ultima perioada. Mi am mai luat o inca o data dimi era 37.4 dar ma gandesc ca a crescut datorita progesteronului... Acum ast beta ar trebui in dimineata asta sa am raspunsul. Eu am vrut sa iti zic de la inceput ca iti faci mai mult rau cu testele de 25. Am scris aici acum cateva sapt ca in decembrie pana sa ajung la bhcg pt ca era de craciun si eram plecata, am facut al 2-lea test tot barza de 10 dar stick sau caseta, nu mai stiu ordinea, oricum unul stick celalalt caseta. Si nu se vedea mai pronuntat. O luasem razna! Repet, aceeasi firma, aceeasi sensibilitate. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| AndreV wrote:Miha, si mie mi s-a zis sa iau pana la testul pozitiv. Am ramas cu vreo 6 pastile. Cand le vede sotul, imi zice... Alea's pentru fratior Felicitari gravidutelor. Sa aveti sarcini usoare! Multumesc |
|
| Miha1989 wrote:Gata fetelor am fost, mi a facut si in seara asta beta hcg o sa am raspuns dimineata, mi a zis ca in teste nu se increde si sa fim sg ca este sarcina, mi a umplut geanta de pastile si niste combinati ciudatele dar merg pe mana lui, mi a zis sa iau aspenter de 100 si sa sa fac si clexane, sa iau vit d3 de 1000 ul, arefam 2 vaginal seara, vitamina E, elevit, natalvit profolic... Stiu este o combinatie wow dar dupa 3 sarcini pierdute nu ma risc sa il contrazic  A si a zis ca ne vedem sapt viitoare marti. Asteptam rezultatul la beta.. nu pot decat sa te pomenesc in rugaciuni si doamne ajuta sa fie bine. |
|
| Miri08 wrote:Felicitaaaaaaaari graviduteloor! Ma bucur mult cand aud de teste pozitive si imi dau speramta! Miha asteptam sa ne spui valoarea de la beta hcg. Multumesc |
|
| Miha1989 wrote:Fetelor eu incep iar sa imi pierd speranta, am facut dimi din nou un test de sensibilitate 25 si nu prea se vede de loc, azi dimi m am trezit pe la 3.30 ca latra catelul si daca tot m am trezit mi am luat si temperatura si era 36.9, pt mine acel 36.9 in perioada asta imi indica ca sarcina este oprita din evolutie asa am patit si data trecuta, eu dupa ovulatie doar alea 3 zile am avut 36.9 dupa care 37.1-37.2 in ultima perioada. Mi am mai luat o inca o data dimi era 37.4 dar ma gandesc ca a crescut datorita progesteronului... Acum ast beta ar trebui in dimineata asta sa am raspunsul. Tu ar trebui sa ti cont ca nu ai inca zile intarziere, nu ti mai fa rau cu atatea teste.. la ultima sarcina aveam niste teste sterse, nici n ai idee... incearca sa ti pastrezi optimismul si sa crezi in sansa ta. O sa tot intru sa dau reload sa vad cand iti vine rezultatul la beta |
|

| Multumesc fetelor, eu sunt mai mult terminata din cauza temperaturi dar incerc sa fiu optimista, ce va fi va fi... O sa va scriu cand imi vine rezultatul. |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Miha1989 wrote:Multumesc fetelor, eu sunt mai mult terminata din cauza temperaturi dar incerc sa fiu optimista, ce va fi va fi... O sa va scriu cand imi vine rezultatul.
Nu mai stiu la ce dr ai spus ca esti..? |
|

| Droxana wrote:
Nu mai stiu la ce dr ai spus ca esti..?
Anastasiu Costin |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Miha1989 wrote:Anastasiu Costin
aah..e ok, adica am auzit numa de bine de el si ca ar fi f bun.. iti tin pumnii |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Miha1989 wrote:Multumesc fetelor, eu sunt mai mult terminata din cauza temperaturi dar incerc sa fiu optimista, ce va fi va fi... O sa va scriu cand imi vine rezultatul.
Iti tin pumnii, Miha! O sa fie bine de data asta!! Ai sa vezi!! Te puup . Doamne ajuta! |
|
|