Clubul aspirantelor - 78
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Monday, February 10, 2020 7:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:

Multumesc Mihaela, tu cum esti? Buddy1

Merci de intrebare Miha, sunt bine. Azi am revenit la munca dupa doua sapt si a fost o zi tare lunga. Ieri m-am bucurat de o zi fara spotting si azi a aparut iar ...astept cu nerabdare martea viitoare sa merg iar la eco.
Te pup si te voi pomeni in rugaciunile mele sa fie bine de data asta.Cheek Kiss
Dxc
Scris: Monday, February 10, 2020 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
IoanaIoanaC wrote:

Endometrioza fara histeroscopie? Cum si-a dat seama? NuImiPasa
endometrioza se depisteaza prin eco transvaginal si corelat cu istoricul pacientei se poate pune diagnostic. Nu e nevoie neaparat de histeroscopie pt diagnostic din pacateuff important e ca maria e pe mâini bune si ca se va gasi rezolvare pt situatia ei pupici
Dxc
Scris: Monday, February 10, 2020 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Maria.mmh wrote:

Din pacate nu, am ajuns de mult la concluzia ca nu au fost doctorii care trebuiau. Acum am nevoie de informa?ii de cât de na?pa e HSG ?i daca îl pot face în spital de stat cu trimitere.?i încerc sa ma obi?nuiesc cu diagnosticul, efectiv m-a trasnit o durere de cap groaznica dupa ce am ie?it din cabinet.
Cât despre dna doctor ai avut dreptate Dxc, e foarte la obiect ?i mi s-a parut ca am rezonat foarte ok. Chiar am încredere ca o sa fie cu final fericit.
o sa fie bine, o sa vezi! SimplyLove
Miha1989
Scris: Monday, February 10, 2020 7:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Mihaela14 wrote:

Merci de intrebare Miha, sunt bine. Azi am revenit la munca dupa doua sapt si a fost o zi tare lunga. Ieri m-am bucurat de o zi fara spotting si azi a aparut iar ...astept cu nerabdare martea viitoare sa merg iar la eco.
Te pup si te voi pomeni in rugaciunile mele sa fie bine de data asta.Cheek Kiss

Multumesc tare mult, esti o persoana optimista si foarte puternica va trece si perioada asta dificila si te vei bucura de sarcina Buddy1
Maria.mmh
Scris: Monday, February 10, 2020 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Raza wrote:

Socul e mare pe moment dar trebuie sa fii optimista ca o sa fie bine. Ai gasit o posibila cauza, nu ai pierdut ani de zile asteptand o minune si ai dat de medicul potrivit care sa te ajutee.Cheek Kiss Spermograma sotului e ok?

Nu au ie?it rezultatele. Au spus ca între 2-5 zile prime?te rezultatul pe mail. Pana una alta trebuie sa ma apuc sa rezolv din task urile date de doamna doctor. Acum am o panica legata de HSG.
Ca sa nu mai spun ca mi a zis ca nu am SOPC ?i am bagat anticoncep?ionale la recomandarea ginecologului.
Încerc sa îmi pun ordine în gânduri acum, adevarul e ca ma a?teptam la altceva mai rau. Dar oricât de "nenaspa" e un diagnostic, când îl auzi de la doctor te ia panica.
Miha1989
Scris: Monday, February 10, 2020 8:13 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Nu au ie?it rezultatele. Au spus ca între 2-5 zile prime?te rezultatul pe mail. Pana una alta trebuie sa ma apuc sa rezolv din task urile date de doamna doctor. Acum am o panica legata de HSG.
Ca sa nu mai spun ca mi a zis ca nu am SOPC ?i am bagat anticoncep?ionale la recomandarea ginecologului.
Încerc sa îmi pun ordine în gânduri acum, adevarul e ca ma a?teptam la altceva mai rau. Dar oricât de "nenaspa" e un diagnostic, când îl auzi de la doctor te ia panica.

Gandurile bune atrag lucruri pozitive, stiu mai multe persoane cu aceasta problema care au ramas insarcinate, incearca sa te aduni, stiu este greu dar poti pentru ca esti puternica. Cheek Kiss
Miha1989
Scris: Monday, February 10, 2020 8:15 PM
Nivel

Fetelor eu am facut din nou un test cu sensibilitate 25, l am luat de la careffour cu 5 lei hohot nu prea a iesit nimic, stiti linia aia pe care o vezi doar tu? Ei cam asa este testul dar nu este panica este normal, eu i am scris medicului si mi a zis daca pot veni azi la ora 21 la el, eu m am pregatit si ma duc sa vorbesc cu el, am ceva emotii ca este un doctor tare bun dar destul de transant hohot dar am incredere in el pt ca stiu ca imi doreste binele.
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Raza wrote:
Irinan si Miha1989, felicitari fetelor!!!

Miha1989, ai incredere in sansa asta si ca o sa fie bine de data asta!

Maria, Carlita cu mult curaj inainte.Clap Clap

Ca bine zice Ioana, inca medic sa muste nu am intalnit, nici macar in Romania.ras

MultumimCheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 9:13 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Fetelor am revenit cu vesti. Am endometrioza, am primit tratament cu metformin, trebuie sa fac hsg ?i secre?iile de col, pana atunci iese ?i analiza so?ului ?i sa revin sa vedem ce e de facut.
M-a cam darâmat...

Nu sunt vesti bune dar macar ai primit un diagnostic si sti in ce directie sa o iei.. curaj, Cheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 9:14 PM
Nivel

Miha1989 wrote:
Fetelor eu am facut din nou un test cu sensibilitate 25, l am luat de la careffour cu 5 lei hohot nu prea a iesit nimic, stiti linia aia pe care o vezi doar tu? Ei cam asa este testul dar nu este panica este normal, eu i am scris medicului si mi a zis daca pot veni azi la ora 21 la el, eu m am pregatit si ma duc sa vorbesc cu el, am ceva emotii ca este un doctor tare bun dar destul de transant hohot dar am incredere in el pt ca stiu ca imi doreste binele.

Miha asteptam vesti cand iesi de la dr
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 9:16 PM
Nivel

Am primit si eu rezultatul la progesteron. 174,5nmol/L... cine se pricepe sa dea o parere?

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20200210-211645_chrome.jpgscreenshot_20200210-211630_chrome.jpg

momof2
Scris: Monday, February 10, 2020 9:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2019
Irinan wrote:
Am primit si eu rezultatul la progesteron. 174,5nmol/L... cine se pricepe sa dea o parere?

Este f bun rezultatul. Ai intervalele de referinta trecute, practic ai depasit val max de la trim.1
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 9:35 PM
Nivel

momof2 wrote:

Este f bun rezultatul. Ai intervalele de referinta trecute, practic ai depasit val max de la trim.1

Am vazut valorile de referinta..eu nici 4s nu am. ma duce gandul la o sarcina gemelara valoarea mare si la beta si la progesteron...
Miha1989
Scris: Monday, February 10, 2020 9:38 PM
Nivel

Irinan wrote:

Am vazut valorile de referinta..eu nici 4s nu am. ma duce gandul la o sarcina gemelara valoarea mare si la beta si la progesteron...

Sincer si eu m am gandit la asta inca de cand am vz beta dar am zis totusi sa nu iti dau emotii...coeur
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 10:06 PM
Nivel

Miha1989 wrote:

Sincer si eu m am gandit la asta inca de cand am vz beta dar am zis totusi sa nu iti dau emotii...coeur

Daca ai sti ce emotii m au luat, mai ales acum cand am vazut si progesteronul... vedem la beta de miercuri ce iese. Acum cu D zeu inainte, ce o fi o fi.. stiu ca mai riscant, mai ales ca am doar 7 luni de la cezariana... n am ce face decat sa astept..
Tie ce ti a zis medicul?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.