Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Miha1989 wrote:. La tine arata foarte bine si acum am vz si beta este clar ca ai o valoare buna, insa testul meu ultrasensibil de 20 de la barza are o linie chioara nu stiu daca o sa se vada în nca cel de 25, eu am ovulat in z16 tu cred totusi ca ai ovulat mai repede decat crezi  o sa caut in oras un test de 10 sper sa gasesc si sa il repet maine dimi Ce voiam eu sa subliniez e ca la testele mele, se vede mai bine linia la cel de sensibilitate 25 decat cel de sensibilitate 10.. |
|
| carlita wrote:Multumesc!  Doar vreau sa rasara mai repede ... Stiu ca esti aspiranta de mult, si nici nu vreau sa mi imaginez ce e in inima ta, dar ai ca exemplu chiar aici pe forum,cazuri de fiv reusite.. sper sa ti dea curaj si speranta asta |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Irinan wrote:Ce voiam eu sa subliniez e ca la testele mele, se vede mai bine linia la cel de sensibilitate 25 decat cel de sensibilitate 10..
Aaaaa da interesant, eu am acasa 2 de 25 o sa fac unul in seara asta si daca iese pozitiv il repet dimi dar imi iau si unul de 10 sa fiu sigura in caz ca iese negativ cel de 25 maine dimi il fac pe cel ultrasensibil, eu sunt un pic speriata cu testele astea ca eu asa am vz la celelalte sarcini ca s-au dus ca testele aratau din ce in ce mai slaba liniuta, analiza beta hvg o urasc..ce sa zic sunt niste traume acolo Multumesc tare mult de raspuns
|
|
| alina89 wrote:Wow, Irinan ce surpriza!!! Felicitari! TREBUIE sa ne povestesti (te trag de maneca la mamici) cum e cu 3, da pei cu 4. Wow, sa fiti fericiti cu totii!!! Miha, felicitari si Doamne ajuta sa stea cumintel pana la termen! Carlita, ma bucur ca ai avansat. Eu deschid o sampanie pt tine si dau la bebic lp in ziua aia  astept cu maaaare nerabdare liniutele tale Multumim N am apucat inca sa dau vestea la mamici... femeile sunt puternice. Intotdeuna cand cred ca nu mai pot mai pot un pic.. e greu, mai ales cu cei 2 micuti.. la mine e avantajul ca cea mare e mare macar si se descurca pt ea. Vb la mamici mai multe |
|
| Miha1989 wrote:Aaaaa da interesant, eu am acasa 2 de 25 o sa fac unul in seara asta si daca iese pozitiv il repet dimi dar imi iau si unul de 10 sa fiu sigura in caz ca iese negativ cel de 25 maine dimi il fac pe cel ultrasensibil, eu sunt un pic speriata cu testele astea ca eu asa am vz la celelalte sarcini ca s-au dus ca testele aratau din ce in ce mai slaba liniuta, analiza beta hvg o urasc..ce sa zic sunt niste traume acolo  Multumesc tare mult de raspuns Eu am facut beta pt linistea mea. Dintr un test nu ai o siguranta Cu beta macar sti un lucru sigur |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Irinan wrote:Eu am facut beta pt linistea mea. Dintr un test nu ai o siguranta Cu beta macar sti un lucru  sigur
Da te cred, dar eu avand 3 sarcini chimice beta creste in prima faza dupa care scade, eu la primul beta am facut mai repede cu 2 zile de menstra mi a iesit 42 dupa care la 48 ore a fost 38...deaia am zis sa astept sa nu ma entuziasmez si sa am dupaia surprize... |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| alina89 wrote:Carlita, ma bucur ca ai avansat. Eu deschid o sampanie pt tine si dau la bebic lp in ziua aia  astept cu maaaare nerabdare liniutele tale
Lasa, nu sacrifica mititelu, sper sa dau motiv de sarbatoare cat mai curand! Pupici la voinici! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Irinan wrote:Stiu ca esti aspiranta de mult, si nici nu vreau sa mi imaginez ce e in inima ta, dar ai ca exemplu chiar aici pe forum,cazuri de fiv reusite.. sper sa ti dea curaj si speranta asta
|
|
| Miha1989 wrote:
Da te cred, dar eu avand 3 sarcini chimice beta creste in prima faza dupa care scade, eu la primul beta am facut mai repede cu 2 zile de menstra mi a iesit 42 dupa care la 48 ore a fost 38...deaia am zis sa astept sa nu ma entuziasmez si sa am dupaia surprize...
Si asta e drept. Speri si dupa te darami.. doamne ajuta de data asta sa fie bine. De fapt sigur o sa fie bine |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Irinan si Miha1989, felicitari fetelor!!!
Miha1989, ai incredere in sansa asta si ca o sa fie bine de data asta!
Maria, Carlita cu mult curaj inainte.
Ca bine zice Ioana, inca medic sa muste nu am intalnit, nici macar in Romania. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Fetelor am revenit cu vesti. Am endometrioza, am primit tratament cu metformin, trebuie sa fac hsg ?i secre?iile de col, pana atunci iese ?i analiza so?ului ?i sa revin sa vedem ce e de facut. M-a cam darâmat... |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Maria.mmh wrote:Fetelor am revenit cu vesti. Am endometrioza, am primit tratament cu metformin, trebuie sa fac hsg ?i secre?iile de col, pana atunci iese ?i analiza so?ului ?i sa revin sa vedem ce e de facut. M-a cam darâmat... draga mea pt toate exista o rezolvare! Dar pana acum nici un medic nu ti a zis de endometrioza ? lasa ca o sa fie bine, ai incredere |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Maria.mmh wrote:Fetelor am revenit cu vesti. Am endometrioza, am primit tratament cu metformin, trebuie sa fac hsg ?i secre?iile de col, pana atunci iese ?i analiza so?ului ?i sa revin sa vedem ce e de facut. M-a cam darâmat... Endometrioza fara histeroscopie? Cum si-a dat seama? |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Dxc wrote:draga mea pt toate exista o rezolvare! Dar pana acum nici un medic nu ti a zis de endometrioza ?  lasa ca o sa fie bine, ai incredere Din pacate nu, am ajuns de mult la concluzia ca nu au fost doctorii care trebuiau. Acum am nevoie de informa?ii de cât de na?pa e HSG ?i daca îl pot face în spital de stat cu trimitere.?i încerc sa ma obi?nuiesc cu diagnosticul, efectiv m-a trasnit o durere de cap groaznica dupa ce am ie?it din cabinet. Cât despre dna doctor ai avut dreptate Dxc, e foarte la obiect ?i mi s-a parut ca am rezonat foarte ok. Chiar am încredere ca o sa fie cu final fericit. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Maria.mmh wrote: Din pacate nu, am ajuns de mult la concluzia ca nu au fost doctorii care trebuiau. Acum am nevoie de informa?ii de cât de na?pa e HSG ?i daca îl pot face în spital de stat cu trimitere.?i încerc sa ma obi?nuiesc cu diagnosticul, efectiv m-a trasnit o durere de cap groaznica dupa ce am ie?it din cabinet. Cât despre dna doctor ai avut dreptate Dxc, e foarte la obiect ?i mi s-a parut ca am rezonat foarte ok. Chiar am încredere ca o sa fie cu final fericit.
Socul e mare pe moment dar trebuie sa fii optimista ca o sa fie bine. Ai gasit o posibila cauza, nu ai pierdut ani de zile asteptand o minune si ai dat de medicul potrivit care sa te ajutee. Spermograma sotului e ok? |
|
|