Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Maria.mmh wrote:Da, îl a?tept pe sot sa iasa din camera fermecata pt proba de spermograma ?i spermocultura ?i sa urcam la doamna dr. Eu sunt aproape lesinata pe scaun în sala de asreptare, îmi tremura ?i pixul în mana, zici ca am venit la operat  Va anun? ce ?i cum. Va pup ?i mul?umesc pt sustinere Stiu cum e, asa am fost si eu, dar vei fi ok dupa ce iesi de la consultatie. Gandeste-te ca timpul oricum trece, dar dupa ziua de azi vei fi cu 1 pas mai aproape de implinirea dorintei. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Fetelor, o intrebare daca maine dimi fac din nou un test de sensibilitate 25 am sanse sa iasa pozitiv? |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote: Daaa, am facut ... nu am zis? Aveam impresia ca am scris, dar poate am confundat ca am discutat cu mai multe pers despre cum a decurs. Iertare daca ma repet, dar am trecut cu bine peste, a fost chiar usor, am avut un car de emotii ca nu prea stiam cum o sa fac. Pana la urma mi-a facut cu anestezie, din care mi-am revenit usor, mi-a scos 2 polipi mici de aprox 3 mm si am diagnostic de endometrita cronica pt care am tratament pana la 14 zile.
Nu tin minte, de aia intrebam Ma bucur sa aud ca ai avansat asa mult Inca un pic si o sa incepi si stimularea, apoi ET siiiiiii cele doua liniute!!!!! Iti tin pumnii stransi |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Mihaela14 wrote:Irinan si Miha1989 felicitari pentru sarcini! Doamne ajuta! Multumim, sarcina usoara si tie |
|
| Multumim da, a fost haios tare saracul pana s a dezmeticit
|
|
| Miha1989 wrote:Fetelor, o intrebare daca maine dimi fac din nou un test de sensibilitate 25 am sanse sa iasa pozitiv? Cu siguranta.. iti arat doua poze la mine Primul de sensibilitate 25 Al doilea sensibilitate 10.. si sunt in ziua 23.. pe sambata ar trebui sa mi vina Irinan attached the following image(s):

|
|
| Aleahim wrote:Nu tin minte, de aia intrebam Ma bucur sa aud ca ai avansat asa mult Inca un pic si o sa incepi si stimularea, apoi ET siiiiiii cele doua liniute!!!!! Iti tin pumnii stransi Multumesc pt sustinere! Incerc sa fiu tare si sa trec cu bine peste tot ce urmeaza! |
|
| carlita wrote:Inca n-am vesti, astept z1 sa trecem la treaba. Deocamdata sunt plina de emotii numai cand ma gandesc la ce urmeaza sa fac, niciodata nu mi-am imaginat ca o sa ajung la fiv  ... In z1 trebuie sa-l sun pe barzoi si imi spune ce am de facut. Asta-i tot ce mi-a zis legat de ce urmeaza sa fac. Intre timp, eu ma informez despre pasi sa nu fiu luata prin surprindere. Curaj Carlita, incet rasare soarele si la tine |
|
| Fetelor, mi a iesit rezultatul beta. 126.. nu e cam mare pt ziua 23? Acum sunt curioasa pe miercuri.. am facut si progesteronul dar abia pe maine rezultatul |
|
| Irinan wrote:Curaj Carlita, incet rasare soarele si la tine Multumesc! Doar vreau sa rasara mai repede ... |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Maria.mmh wrote:Da, îl a?tept pe sot sa iasa din camera fermecata pt proba de spermograma ?i spermocultura ?i sa urcam la doamna dr. Eu sunt aproape lesinata pe scaun în sala de asreptare, îmi tremura ?i pixul în mana, zici ca am venit la operat  Va anun? ce ?i cum. Va pup ?i mul?umesc pt sustinere Inca n-am gasit medic care sa muste! Hai curaj! Si sa vii cu vesti bune, ca te-ai inteles perfect cu medicul si ca aveti deja planul de bataie pus la punct! |
|
| Irinan wrote:Fetelor, mi a iesit rezultatul beta. 126.. nu e cam mare pt ziua 23? Acum sunt curioasa pe miercuri.. am facut si progesteronul dar abia pe maine rezultatul Nu e prea mare, e foarte bine! Cred ca ai ovulat repede si s-a si implantat repejor .... Tinem pumnii pt dublare! |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Irinan wrote: Cu siguranta.. iti arat doua poze la mine Primul de sensibilitate 25 Al doilea sensibilitate 10.. si sunt in ziua 23.. pe sambata ar trebui sa mi vina
.
La tine arata foarte bine si acum am vz si beta este clar ca ai o valoare buna, insa testul meu ultrasensibil de 20 de la barza are o linie chioara nu stiu daca o sa se vada în nca cel de 25, eu am ovulat in z16 tu cred totusi ca ai ovulat mai repede decat crezi o sa caut in oras un test de 10 sper sa gasesc si sa il repet maine dimi |
|
| La ultima fetita am facut beta in ziua 24 si mi a iesit 23.. stiu ca nu e de comparat dar parca imi pare prea mare diferenta |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Wow, Irinan ce surpriza!!! Felicitari! TREBUIE sa ne povestesti (te trag de maneca la mamici) cum e cu 3, da pei cu 4. Wow, sa fiti fericiti cu totii!!!
Miha, felicitari si Doamne ajuta sa stea cumintel pana la termen!
Carlita, ma bucur ca ai avansat. Eu deschid o sampanie pt tine si dau la bebic lp in ziua aia astept cu maaaare nerabdare liniutele tale |
|
|