Clubul aspirantelor - 78
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Monday, February 10, 2020 3:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Maria.mmh wrote:

Da, îl a?tept pe sot sa iasa din camera fermecata pt proba de spermograma ?i spermocultura ?i sa urcam la doamna dr. Eu sunt aproape lesinata pe scaun în sala de asreptare, îmi tremura ?i pixul în mana, zici ca am venit la operatLol
Va anun? ce ?i cum. Va pup ?i mul?umesc pt sustinere iloveyou

Stiu cum e, asa am fost si eu, ras dar vei fi ok dupa ce iesi de la consultatie. Gandeste-te ca timpul oricum trece, dar dupa ziua de azi vei fi cu 1 pas mai aproape de implinirea dorintei. Cheek Kiss
Miha1989
Scris: Monday, February 10, 2020 3:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Fetelor, o intrebare daca maine dimi fac din nou un test de sensibilitate 25 am sanse sa iasa pozitiv?
Aleahim
Scris: Monday, February 10, 2020 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:

Daaa, am facut ... nu am zis? Aveam impresia ca am scris, dar poate am confundat ca am discutat cu mai multe pers despre cum a decurs. Iertare daca ma repet, dar am trecut cu bine peste, a fost chiar usor, am avut un car de emotii ca nu prea stiam cum o sa fac. Pana la urma mi-a facut cu anestezie, din care mi-am revenit usor, mi-a scos 2 polipi mici de aprox 3 mm si am diagnostic de endometrita cronica pt care am tratament pana la 14 zile.

Nu tin minte, de aia intrebam
Ma bucur sa aud ca ai avansat asa mult
Inca un pic si o sa incepi si stimularea, apoi ET siiiiiii cele doua liniute!!!!!
Iti tin pumnii stransiHands
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Mihaela14 wrote:
Irinan si Miha1989 felicitari pentru sarcini! Doamne ajuta!computerlove

Multumim, sarcina usoara si tieCheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 3:29 PM
Nivel

carlita wrote:
Woooowww, ce frumos start de saptamana! coeur coeur coeur Felicitari, fetelor! Imi si imaginez faza, Lol cred ca nici nu stia ce vrei de la el .... Big Laugh Big Laugh Big Laugh Te felicit pt ca esti asa de deschisa la ideea de familie mare, aveti o casa tare binecuvantata! Cheek Kiss

MultumimCheek Kiss da, a fost haios tare saracul pana s a dezmeticitLol
DistanceKiss DistanceKiss
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 3:34 PM
Nivel

Miha1989 wrote:
Fetelor, o intrebare daca maine dimi fac din nou un test de sensibilitate 25 am sanse sa iasa pozitiv?

Cu siguranta.. iti arat doua poze la mine
Primul de sensibilitate 25
Al doilea sensibilitate 10.. si sunt in ziua 23.. pe sambata ar trebui sa mi vina

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20200210-153820_gallery.jpgscreenshot_20200210-154006_gallery.jpg

carlita
Scris: Monday, February 10, 2020 3:37 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Nu tin minte, de aia intrebam
Ma bucur sa aud ca ai avansat asa mult
Inca un pic si o sa incepi si stimularea, apoi ET siiiiiii cele doua liniute!!!!!
Iti tin pumnii stransiHands

Multumesc pt sustinere! Incerc sa fiu tare si sa trec cu bine peste tot ce urmeaza! Cheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 3:42 PM
Nivel

carlita wrote:

Inca n-am vesti, astept z1 sa trecem la treaba. Deocamdata sunt plina de emotii numai cand ma gandesc la ce urmeaza sa fac, niciodata nu mi-am imaginat ca o sa ajung la fiv pale ... In z1 trebuie sa-l sun pe barzoi si imi spune ce am de facut. Asta-i tot ce mi-a zis legat de ce urmeaza sa fac. Intre timp, eu ma informez despre pasi sa nu fiu luata prin surprindere.

Curaj Carlita, incet rasare soarele si la tineCheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 3:45 PM
Nivel

Fetelor, mi a iesit rezultatul beta. 126.. nu e cam mare pt ziua 23? Acum sunt curioasa pe miercuri.. am facut si progesteronul dar abia pe maine rezultatul
carlita
Scris: Monday, February 10, 2020 3:45 PM
Nivel

Irinan wrote:

Curaj Carlita, incet rasare soarele si la tineCheek Kiss

Multumesc! computerlove Doar vreau sa rasara mai repede ... ras
IoanaIoanaC
Scris: Monday, February 10, 2020 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Maria.mmh wrote:

Da, îl a?tept pe sot sa iasa din camera fermecata pt proba de spermograma ?i spermocultura ?i sa urcam la doamna dr. Eu sunt aproape lesinata pe scaun în sala de asreptare, îmi tremura ?i pixul în mana, zici ca am venit la operatLol
Va anun? ce ?i cum. Va pup ?i mul?umesc pt sustinere iloveyou

Inca n-am gasit medic care sa muste! Hai curaj! Si sa vii cu vesti bune, ca te-ai inteles perfect cu medicul si ca aveti deja planul de bataie pus la punct! Bravoo
carlita
Scris: Monday, February 10, 2020 3:47 PM
Nivel

Irinan wrote:
Fetelor, mi a iesit rezultatul beta. 126.. nu e cam mare pt ziua 23? Acum sunt curioasa pe miercuri.. am facut si progesteronul dar abia pe maine rezultatul

Nu e prea mare, e foarte bine! Cred ca ai ovulat repede si s-a si implantat repejor .... Tinem pumnii pt dublare! majoreta majoreta majoreta
Miha1989
Scris: Monday, February 10, 2020 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Irinan wrote:

Cu siguranta.. iti arat doua poze la mine
Primul de sensibilitate 25
Al doilea sensibilitate 10.. si sunt in ziua 23.. pe sambata ar trebui sa mi vina
.

La tine arata foarte bine si acum am vz si beta este clar ca ai o valoare buna, insa testul meu ultrasensibil de 20 de la barza are o linie chioara nu stiu daca o sa se vada în nca cel de 25, eu am ovulat in z16 tu cred totusi ca ai ovulat mai repede decat crezi Buddy1 o sa caut in oras un test de 10 sper sa gasesc si sa il repet maine dimi
Irinan
Scris: Monday, February 10, 2020 4:03 PM
Nivel

carlita wrote:

Nu e prea mare, e foarte bine! Cred ca ai ovulat repede si s-a si implantat repejor .... Tinem pumnii pt dublare! majoreta majoreta majoreta

La ultima fetita am facut beta in ziua 24 si mi a iesit 23.. stiu ca nu e de comparat dar parca imi pare prea mare diferentaCheek Kiss
alina89
Scris: Monday, February 10, 2020 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Wow, Irinan ce surpriza!!! Felicitari! TREBUIE sa ne povestesti (te trag de maneca la mamici) cum e cu 3, da pei cu 4. Wow, sa fiti fericiti cu totii!!!

Miha, felicitari si Doamne ajuta sa stea cumintel pana la termen! computerlove

Carlita, ma bucur ca ai avansat. Eu deschid o sampanie pt tine si dau la bebic lp in ziua aia Lol astept cu maaaare nerabdare liniutele tale majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.