|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Droxana wrote:aah..e ok, adica am auzit numa de bine de el si ca ar fi f bun.. iti tin pumnii
Multumesc |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Miha1989 wrote:Multumesc fetelor, eu sunt mai mult terminata din cauza temperaturi dar incerc sa fiu optimista, ce va fi va fi... O sa va scriu cand imi vine rezultatul. Miha, felicitari! Nu te descuraja ptr ca poate o sa fie bine! Cand ai fost la medic nu ti-a facut eco, nu? Oricum stiu ca este devreme dar macar vedea sacul, sau ceva, sa nu mai stai cu dubii. Iti tin pumnii stransi sa fie bine de data asta! |
| A venit rezultatul fetelor 24,18 eu zic ca este foarte bun sper sa creasca si sa nu scada... offf iar am numai emotii si stres, dr nu mi a zis sa il repet a zis doar sa confirmam si sa vin marti sa vada daca se va vedea ceva, acum s a uitat putin dar a zis ca este mult prea devreme. Eu o sa merg maine seara sa il fac sa fiu sigura ca se dubleaza sau in cel mai rau caz il fac joi dimi ca imi este mai usor cu serviciu, probabil o sa il fac la bioclinica ca la regina imi este greu sa ajung... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Mihaela, din suflet iti doresc sa fie bine! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Miha1989 wrote:A venit rezultatul fetelor 24,18 eu zic ca este foarte bun sper sa creasca si sa nu scada... offf iar am numai emotii si stres, dr nu mi a zis sa il repet a zis doar sa confirmam si sa vin marti sa vada daca se va vedea ceva, acum s a uitat putin dar a zis ca este mult prea devreme. Eu o sa merg maine seara sa il fac sa fiu sigura ca se dubleaza sau in cel mai rau caz il fac joi dimi ca imi este mai usor cu serviciu, probabil o sa il fac la bioclinica ca la regina imi este greu sa ajung...
Doamneee ajuta La asa rezultat si asa repede, sunt convinsa ca o sa fie mai mult decat bine de data asta. Iti tin pumnii Miha |
| alexioana wrote:Doamneee ajuta La asa rezultat si asa repede, sunt convinsa ca o sa fie mai mult decat bine de data asta. Iti tin pumnii Miha
Multumesc Alexioana si Raza, as vrea sa zic ca sunt fericita dar as mintii sunt cat se poate de panicata...mai bine nu imi luam temperatura ca acum numai la asta ma gandesc...acel 36.9 a venit ca un bolovan peste mine... |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Miha1989 wrote:A venit rezultatul fetelor 24,18 eu zic ca este foarte bun sper sa creasca si sa nu scada... offf iar am numai emotii si stres, dr nu mi a zis sa il repet a zis doar sa confirmam si sa vin marti sa vada daca se va vedea ceva, acum s a uitat putin dar a zis ca este mult prea devreme. Eu o sa merg maine seara sa il fac sa fiu sigura ca se dubleaza sau in cel mai rau caz il fac joi dimi ca imi este mai usor cu serviciu, probabil o sa il fac la bioclinica ca la regina imi este greu sa ajung... Si eu zic ca e bine. 23 am avut eu primul beta la fetita. Doamne ajuta Mihaela si fi puternica pt bobita ta |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2
| Salutare fetelor,eu cu sotul neam decis de curind sa apelam si noi la nasterea in fiv, de mult ani ne chinuim sa avem copii dar nu se primeste, medicii spun ca e tot bine la amindoi dar iata nu se primeste si gata.Vroiam sa va intreb pe voi care poate cunoasteti mai bine, cum decurge prima intilnire la medic, eu vreau sa ma adresez la MedPark la dna Diana, din start imi face un control ceva sau de indata se discuta despre fiv.?la prima consultare tre sa plec cu sotul?va rog munlt luminatima!!! |
|
| Irinan wrote:Si eu zic ca e bine. 23 am avut eu primul beta la fetita. Doamne ajuta Mihaela si fi puternica pt bobita ta
Multumesc tare mult pemtru sustinere |
|
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Miha1989 wrote:
Multumesc Alexioana si Raza, as vrea sa zic ca sunt fericita dar as mintii sunt cat se poate de panicata...mai bine nu imi luam temperatura ca acum numai la asta ma gandesc...acel 36.9 a venit ca un bolovan peste mine...
Si eu cand imi luam temperatura (ca luna asta am renuntat), de fiecare data cand o luam mai repede decat de obicei, tot timpul era mai mica . Incearca sa nu o bagi in seama , asteapta urmatorul beta si confirmarea medicului Stiu ca iti e frica si ai emotii, dar trebuie sa te gandesti la lucruri bune si frumoase Ai uitat ca 2020 e anul tau ? Te pup si ai grija de voi |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Miha1989 wrote:A venit rezultatul fetelor 24,18 eu zic ca este foarte bun sper sa creasca si sa nu scada... offf iar am numai emotii si stres, dr nu mi a zis sa il repet a zis doar sa confirmam si sa vin marti sa vada daca se va vedea ceva, acum s a uitat putin dar a zis ca este mult prea devreme. Eu o sa merg maine seara sa il fac sa fiu sigura ca se dubleaza sau in cel mai rau caz il fac joi dimi ca imi este mai usor cu serviciu, probabil o sa il fac la bioclinica ca la regina imi este greu sa ajung...
Wow cat ati scris ieri, abia am ajuns aici Mihaela vreau sa te felicit si eu , nu te mai stresa cu temperatura, e normal sa iasa mai scazuta daca ai luat-o mai devreme. Ai un beta frumos, nu trage concluzii pripite pana nu vezi al doilea beta si bucura-te de moment |
|
| Offf fetelor de cate ori citesc mesajele voastre imi vine sa plang, sunteti minunate |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Miha1989 wrote:A venit rezultatul fetelor 24,18 eu zic ca este foarte bun sper sa creasca si sa nu scada... offf iar am numai emotii si stres, dr nu mi a zis sa il repet a zis doar sa confirmam si sa vin marti sa vada daca se va vedea ceva, acum s a uitat putin dar a zis ca este mult prea devreme. Eu o sa merg maine seara sa il fac sa fiu sigura ca se dubleaza sau in cel mai rau caz il fac joi dimi ca imi este mai usor cu serviciu, probabil o sa il fac la bioclinica ca la regina imi este greu sa ajung... Hai ca este bine, in ce dpo erai ieri? |
|
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Miha1989 wrote:Offf fetelor de cate ori citesc mesajele voastre imi vine sa plang, sunteti minunate
Miha eu zic sa ai incredere in univers.Stiu ca este greu cand iti doresti atat de mult un bebe insa trebuie sa te gandesti ca pentru fiecare in parte universul are un plan si de fiecare data acel plan este un plan bun care ne duce pe drumul spre evolutie ! Eu cred ca de data asta va fi bine in cazul tau pentru ca deja ai trecut prin niste incercari grele! Nu te mai gandi nici la temeperatura nici la teste, bucura-te de sarcina si relaxeaza-te pentru ca stresul nu face bine Indiferent ce se va intampla noi vom fi alaturi de tine |
|
| momof2 ieri am fost in dpo 11. Miri08 multumesc tare mult pentru gandurile bune, ai mare dreptate, incerc sa nu ma mai gandesc si sa sper ca de data asta va fi bine. Va imbratisez fetelor sunteti minunate, chiar ati reusit sa ma linistiti |
|
|