Clubul aspirantelor - 78
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irina31313
Scris: Saturday, February 1, 2020 6:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Andreea06 wrote:
Am updatat lista, a ramas Carlita pe loc 3 si Aleahim pe 13, in rest sunt ordonate dupa TTC unde se stiu. Si am scos din lista pe cele inactive de cateva luni/casute.

Multumim!!!
Sisi88
Scris: Saturday, February 1, 2020 9:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2020
Buzbuchi wrote:

Buna dimineata, Sisi! Tot universul e insarcinat, in afara de noi, jur ca asta simtCrazy
Faptul ca ai primit liber la bebelit e o veste buna, inseamna ca s a rezolvat o alta problema, iar faptul ca mergi la medic curand e din nou f bine! Asa ca...curaj! Curaj si entuziasm, cat timp ne bate inima in piept, o sansa exista mereu, si o solutie! Imi pare rau pt sarcina oprita in evolutie, nu pot sa imi dau seama cat de greu e. Ramai puternica, v am spus, asta e casuta magica!campfire

Multumesc mult, Buzbunchi! Sa fie cu doua liniute cat mai repede! topai
Sisi88
Scris: Saturday, February 1, 2020 9:23 PM
Nivel

Droxana wrote:

Buna Sisi88, eu pe langa mutatiile pe care le ai tu mai am Mthr 1298 ,la fel am primit tratament Aspenter 75 una pe zi . La fel am pierdut si eu o sarcina in septembrie 2019.. si pot spune ca aceleasi sentimente le am si eu..peste 3 luni fac 28 de ani, astept cu nerabdare ziua in care toate din acest grup o sa vorbim de diversificare si de ce prostioare fac copilasii nostri topai

imi pare tare rau pentru pierderea ta, Droxana! Esti ok acum, esti in perioada preconceptie? Iei vitamine sau altceva, in afara de aspenter?
Si eu sper sa treaca perioada asta de asteptare cat mai repede.
Sisi88
Scris: Saturday, February 1, 2020 9:25 PM
Nivel

Dxc wrote:
buna si eu am pai +mthfr ambele hetero. Am primit doar cate 1 aspenter/zi.

Multumesc de raspuns si felicitari, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!
Dxc
Scris: Saturday, February 1, 2020 9:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Sisi88 wrote:

Multumesc de raspuns si felicitari, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!
Doamne ajuta la toata fetele! Hands minunea va fi ,trebuie Love
Buzbuchi
Scris: Saturday, February 1, 2020 10:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Andreea06 wrote:
Am updatat lista, a ramas Carlita pe loc 3 si Aleahim pe 13, in rest sunt ordonate dupa TTC unde se stiu. Si am scos din lista pe cele inactive de cateva luni/casute.

Multumim, Andreea!Cheek Kiss
AmiS
Scris: Saturday, February 1, 2020 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2019
Mul?umesc pt raspunsuri, fetelor! Nu credeam ca dau rezultatele atât de repede. Blushing

Dxc, ma uit la semnătura ta și ma cuprinde asa o stare de liniște și bucurie, ma bucur enorm pt tine!!!!!
Dxc
Scris: Sunday, February 2, 2020 8:09 AM
Nivel

AmiS wrote:
Mul?umesc pt raspunsuri, fetelor! Nu credeam ca dau rezultatele atât de repede. Blushing

Dxc, ma uit la semnatura ta ?i ma cuprinde asa o stare de lini?te ?i bucurie, ma bucur enorm pt tine!!!!!
multumesc din suflet! O sa fie bine! coeur
Aleahim
Scris: Sunday, February 2, 2020 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Roser wrote:

Am auzit si eu de Regina Maria ca vor sa faca, dar daca sunt aceeasi medici+Vy e apa de ploaie, deci mult succes la Iasi!:) (apropo, cand o sa mergeti?)
Noi acum in februarie nu mai facem nimic (in afara casei ma refersic ) iar in martie am vrea sa incepem iar pt fiv, dar Dra la care m-am apucat sa fac acupunctura m-a sfatuit sa incepem doar in aprilie ca sa treaca 3 luni de tratamente cu acupunctura. Oricum o sa merg si in martie si in aprilie la ecografii in z1 si daca am tot un folicul nu are rost sa mai incep nicio stimulare.

Nu stim inca. Nu ne-am hotarat.Momentan, vreau sa ma relaxez putin, ca numai pe asta m-am concentrat in ultima vreme. Probabil aprilie, mai
Iti tin pumnii sa reusesti.Poate dupa stimulare asta, mai cresc sanseleCheek Kiss
Aleahim
Scris: Sunday, February 2, 2020 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Ioana astept vestiHands
ivy
Scris: Sunday, February 2, 2020 11:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
Fetele, intrebare: care analize sunt de inceput pt a descoperi o eventuala problema cu trombofilia? Ca nu stiu daca am facut asa ceva pana acum.. si daca cumva nu, parca as face ca in cazul in care am si eu probleme sa le cunosc din timp, nu dupa sarcini pierdute.
Dxc
Scris: Sunday, February 2, 2020 11:49 AM
Nivel

ivy wrote:
Fetele, intrebare: care analize sunt de inceput pt a descoperi o eventuala problema cu trombofilia? Ca nu stiu daca am facut asa ceva pana acum.. si daca cumva nu, parca as face ca in cazul in care am si eu probleme sa le cunosc din timp, nu dupa sarcini pierdute.
eu am facut la bioclinica. Au niste pachete la pret ok
Droxana
Scris: Sunday, February 2, 2020 1:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Sisi88 wrote:

imi pare tare rau pentru pierderea ta, Droxana! Esti ok acum, esti in perioada preconceptie? Iei vitamine sau altceva, in afara de aspenter?
Si eu sper sa treaca perioada asta de asteptare cat mai repede.

Da..sunt ok. Ne a dat voie sa incepem iar din noiembrie . Lucrez la optimism :) mi a dat si profertil female,atat.
Dxc
Scris: Sunday, February 2, 2020 4:52 PM
Nivel

SimplyLove wav Ioana sunt cu gândul la tine !!!! Hai cu vestile bune
Mihaela14
Scris: Sunday, February 2, 2020 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.