Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Mihaela14 wrote:Maria si eu zic ca poti sa testezi, deja ai o zi intarziere si testul se va pozitiva. Si da poti fi insarcinata si sa nu ai simptome, ele pot aparea mai tarziu. Iti tin pumnii!!
Am sa testez maine dimineata, mai am un ultrasensibil pe acasa. Asta daca nu apar modificari pana atunci. Singurele chestii care mi-au aparut a fost durerea de cap din weekend care m-a tinut 3 zile si nu a trecut cu no-spa si fata care mi-a luat-o efectiv razna, sunt mega plina de cosuri. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Maria.mmh wrote:
Am sa testez maine dimineata, mai am un ultrasensibil pe acasa. Asta daca nu apar modificari pana atunci. Singurele chestii care mi-au aparut a fost durerea de cap din weekend care m-a tinut 3 zile si nu a trecut cu no-spa si fata care mi-a luat-o efectiv razna, sunt mega plina de cosuri.
Maria, durerea de cap nu trece cu NO SPA. NO SPA este pentru muschi netezi, precum uterul (de asta se ia la durerile mensturale. Pentru cap eu iau paracetamol (nu sinus) |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Roser wrote:Hehe Miha, bine stau, tocmai mi-a venit, punctual ca de obicei Oricum stiam ca vine ca de vreo 4 zile am tot avut spotting. Sa ne ti la curent si pe noi in 4 cand mergi la eco Offf am sperat ca daca esti asa pe silentios vii cu o veste buna O sa va scriu cu siguranta! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Maria.mmh wrote:
Am sa testez maine dimineata, mai am un ultrasensibil pe acasa. Asta daca nu apar modificari pana atunci. Singurele chestii care mi-au aparut a fost durerea de cap din weekend care m-a tinut 3 zile si nu a trecut cu no-spa si fata care mi-a luat-o efectiv razna, sunt mega plina de cosuri.
Fa-l cand te simti tu confortabil, eu sunt doar nerabdatoare sa vad un test pozitiv Te-au invadat hormonii, de acolo ai cosurile (din cate stiu se intampla si in sarcina). Baftaaa! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Ce imi place ca vin vesti bune si exista speranta...ma ajuta mult ca picasem iar intr-o stare dinaia de ma termina psihic ca eu nu o sa pot face copii, mi-a trecut am luat-o de la capat, nu stiu cum sa fac sa nu ma gandesc la asta, sa ma detasez total, am zis ca ma apuc de sala, nu am nevoie sa slabesc ca am 1.67 si 50 kg dar sportul este sanatos si ma ajuta si mintal. Am tot citit povesti asemanatoare cu ale mele si nu mi-a facut bine, pt ca eu ma gandesc la cazurile care nu au reusit nu la cele care au reusit si uite asa duc o lupta cu mine, ma gandeam daca nu reusesc pana in mai sa merg la un curs de preconceptie la Ditta Depner. |
|

| IoanaIoanaC wrote: Maria, durerea de cap nu trece cu NO SPA. NO SPA este pentru muschi netezi, precum uterul (de asta se ia la durerile mensturale. Pentru cap eu iau paracetamol (nu sinus)
Stiu, dar eram plecata cu sotul in Bulgaria, am gasit o farmacie intr-un satuc si am reusit doar cu no-spa sa dam din maini. Oricum nu cred ca imi trecea nici cu paraetamol, la mine merge doar cu nurofen forte sau aglocalmin. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2020 Mesaje: 19
| Buna fete puternice! Inca o stalker-ita din umbra :) intr-un final mi-am facut curaj sa va scriu si povestea mea. O sa fie lunga :p In primul rand, felicitari Dxc! Mi s-a facut pielea buburuze cand am citit si intotdeauna ma umple de oprimism cand va citesc. Sunt Anca, luna viitoare fac 33 de ani iar individul nemernic din dotare are 35. Sa o iau cronologic :) suntem de 8 ani jumate impreuna si de vreo 3 ani ma toaca soacra la cap sa facem copii. I-am raspuns in toate felurile posibile sa ma lase in pace si tot nu s-a potolit. Individul se retragea de fiecare data din discutii cu fata de "eu sunt mic, nu stiu nimic" si "va las sa discutati ca fetele". Anul trecut pe 16 mai ne-am hotarat ca vrem sa facem un copil. Tarziu mi-am dat seama ca atunci, in loc sa ma bucur la "yey! Bebe!", eu ma gandeam cum sa-i dau vestea soacra'mii si cat de mult o sa se bucure ea. La o saptamana dupa asta, cumnata (sora individului) anunta ca e insarcinata. Aproape 24 de ani avea. Mi-a picat efectiv cerul in cap. M-am cules de pe jos si am zis ca e mai bine, o sa fim insarcinate in acelasi timp, ne va apropia, verisori de varste apropiate, las ca e bine. Am incheiat anticonceptionalele, am fost la dr de familie, ginecolog si endicrinolog sa-mi fac un minim de teste si sa ma apuc de treaba. Toate bune si frumoase, nicio problema la orizont. A trecut prima luna de incercari, test negativ, asta e, sigur luna viitoare. S-a repetat la fel si a doua luna. Si mi-am adus aminte ca si soacra'mia si cumnata mi-au spus ca el ar putea avea probleme de la nu stiu ce operatie avuta in copilarie. Tras de individ sa-si faca spermograma. L-am rugat pe la sfarsitul lui iulie, si-a facut-o prin noiembrie. Intre timp nici nu mai puteam sa o privesc pe cumnata'mia cum ii creste burta. Din fericire nici nu ne vedem prea des deci a fost usor de evitat. Dar durerea din suflet nu. Scandal cu individul destul de urat, nopti nedormite din cauza frustrarilor si sentimentul de singuratate ca n-am cu cine sa impartasesc prin ce trec. Cumnatei i-am explicat printr-un mesaj de ce o evit. Sper ca a inteles. Soacra a evitat sa mai discute cu mine si cred ca intr-un final a inteles cat de cat sa evite subiectul cu mine, individul pare 90% indiferent subiectului si familiei mele nu am vrut sa le spun ca ne-am apucat de treaba. Luna asta am zis sa iau taurul de coarne. Ne-am dus frumos la dr Tutunaru si sa ne apucam de monitorizat. M-a prins fix inainte de ovulatie asa ca n-am pierdut inca o luna. La prima eco (intr-o vineri) foliculul era mare si frumos, prestat in weekend, luni foliculul era spart. Mi-a dat Arefam pt 14 zile, apoi sa fac test si sa revin la dr. Azi e a 8-a zi de Arefam dar corpul imi spune sa nu imi fac sperante. Am uitat sa mentionez, spermograma lui spunea tetrazoospermie dar dr Tutunaru a zis ca e facuta doar de aparat asa ca nici nu a luat-o in considerare. Daca nici a doua luna de monitorizare si spus cand sa "facem treaba" e tot negativ testul, atunci repeta el spermograma intr-un loc unde dr are incredere in rezultat. Daca nici luna 3 de monitorizare nu e cu succes, facem lapariscopie. Acu sunt debusolata. Sunt optimista cand va citesc si cand ma mai informez despre subiectul asta. Dar in acelasi timp incerc sa nu ma entuziasmez prea mult pt ca doare atat de tare cand vin "uratii". Iar uneori simt ca nu am nicio sansa sa pot face vreodata copii. Si am simtit nevoia sa va impartasesc pt ca sunteti niste femei atat de puternice si minunate si ma incarcati cu energie pozitiva si am mare nevoie. Da, stiu, nu e mult de cand ne-am apucat de treaba dar... din tot acoperi?ul mai am doar vreo 2 tigle pe casa si mi-e greu psihic sa mai continui mult in "poate luna viitoare ". Va tzuc si va imbratisez! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Spikelina wrote:Buna fete puternice! Inca o stalker-ita din umbra :) intr-un final mi-am facut curaj sa va scriu si povestea mea. O sa fie lunga :p In primul rand, felicitari Dxc! Mi s-a facut pielea buburuze cand am citit si intotdeauna ma umple de oprimism cand va citesc. Sunt Anca, luna viitoare fac 33 de ani iar individul nemernic din dotare are 35. Sa o iau cronologic :) suntem de 8 ani jumate impreuna si de vreo 3 ani ma toaca soacra la cap sa facem copii. I-am raspuns in toate felurile posibile sa ma lase in pace si tot nu s-a potolit. Individul se retragea de fiecare data din discutii cu fata de "eu sunt mic, nu stiu nimic" si "va las sa discutati ca fetele". Anul trecut pe 16 mai ne-am hotarat ca vrem sa facem un copil. Tarziu mi-am dat seama ca atunci, in loc sa ma bucur la "yey! Bebe!", eu ma gandeam cum sa-i dau vestea soacra'mii si cat de mult o sa se bucure ea. La o saptamana dupa asta, cumnata (sora individului) anunta ca e insarcinata. Aproape 24 de ani avea. Mi-a picat efectiv cerul in cap. M-am cules de pe jos si am zis ca e mai bine, o sa fim insarcinate in acelasi timp, ne va apropia, verisori de varste apropiate, las ca e bine. Am incheiat anticonceptionalele, am fost la dr de familie, ginecolog si endicrinolog sa-mi fac un minim de teste si sa ma apuc de treaba. Toate bune si frumoase, nicio problema la orizont. A trecut prima luna de incercari, test negativ, asta e, sigur luna viitoare. S-a repetat la fel si a doua luna. Si mi-am adus aminte ca si soacra'mia si cumnata mi-au spus ca el ar putea avea probleme de la nu stiu ce operatie avuta in copilarie. Tras de individ sa-si faca spermograma. L-am rugat pe la sfarsitul lui iulie, si-a facut-o prin noiembrie. Intre timp nici nu mai puteam sa o privesc pe cumnata'mia cum ii creste burta. Din fericire nici nu ne vedem prea des deci a fost usor de evitat. Dar durerea din suflet nu. Scandal cu individul destul de urat, nopti nedormite din cauza frustrarilor si sentimentul de singuratate ca n-am cu cine sa impartasesc prin ce trec. Cumnatei i-am explicat printr-un mesaj de ce o evit. Sper ca a inteles. Soacra a evitat sa mai discute cu mine si cred ca intr-un final a inteles cat de cat sa evite subiectul cu mine, individul pare 90% indiferent subiectului si familiei mele nu am vrut sa le spun ca ne-am apucat de treaba. Luna asta am zis sa iau taurul de coarne. Ne-am dus frumos la dr Tutunaru si sa ne apucam de monitorizat. M-a prins fix inainte de ovulatie asa ca n-am pierdut inca o luna. La prima eco (intr-o vineri) foliculul era mare si frumos, prestat in weekend, luni foliculul era spart. Mi-a dat Arefam pt 14 zile, apoi sa fac test si sa revin la dr. Azi e a 8-a zi de Arefam dar corpul imi spune sa nu imi fac sperante. Am uitat sa mentionez, spermograma lui spunea tetrazoospermie dar dr Tutunaru a zis ca e facuta doar de aparat asa ca nici nu a luat-o in considerare. Daca nici a doua luna de monitorizare si spus cand sa "facem treaba" e tot negativ testul, atunci repeta el spermograma intr-un loc unde dr are incredere in rezultat. Daca nici luna 3 de monitorizare nu e cu succes, facem lapariscopie. Acu sunt debusolata. Sunt optimista cand va citesc si cand ma mai informez despre subiectul asta. Dar in acelasi timp incerc sa nu ma entuziasmez prea mult pt ca doare atat de tare cand vin "uratii". Iar uneori simt ca nu am nicio sansa sa pot face vreodata copii. Si am simtit nevoia sa va impartasesc pt ca sunteti niste femei atat de puternice si minunate si ma incarcati cu energie pozitiva si am mare nevoie. Da, stiu, nu e mult de cand ne-am apucat de treaba dar... din tot acoperi?ul mai am doar vreo 2 tigle pe casa si mi-e greu psihic sa mai continui mult in "poate luna viitoare ". Va tzuc si va imbratisez! Buna Anca! Bine ai venit, si sedere cat ma scurta In mod normal, ai mai avea cateva lunj pana se implineste anu de incercari. Dar avand in vedere ca ati inceput deja investigatiile, mergeti inainte. Spermograma musai refacuta in centru RUAM. Adica unde se face FIV. Apoi fa si tu analizele hormonale lh, fsh, estradiol.Musai amh si verificate trompele.Asta daca nu le-ai facut, ca ziceai ca ai facut si tu ceva investigatii.Nu stiu daca e cazul din start de laparoscopie.Initial ai outea face HSG si doar daca ai diagnostic de trompe infundate sa faci laparo.Poti verifica si tiroida. Daca nu esti pe grupul de fb Sos infertilitatea, iti recomand sa intri, e grup inchis si poti citi mai multe despre Tutunaru.Eu sincer nu am o parere wow.La ce medici super extraordinari sunt in buc, el ar fi ultimul pe care l-as alege.Sper sa nu te superi, e parerea mea. Si individul din totare, daca vrea mostenitori, sa lase putin garda jos, ca singura nu ii poti face |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Draga anca, iti multumesc din suflet pt gânduri. Subscriu ce a adus alehim, da i bataie fuguta ,fa ti programare la un medic bun pt ca dureaza câteva luni pana prinzi loc .....Si iti tin pumnii!!! Lupta asta e atat de grea....Dar suntem puternice si vom reuČ™i toate |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Fetelor, eu am fost tare prinsa cu treburi in ultimul timp ca am intrat doar sa vad evolutiile voastre si sa fiu la curent cu ce se intampla .... Am vazut rezultatul tau, Dxc, dar n-am vrut sa scriu 2 cuvinte de felicitare asa, pe fuga, cand mie mi-a luminat fata postarea ta. Din suflet ma bucur ca ai reusit si iti doresc sa ajungi la termen cu bine si sa te poti bucura de sarcina asa cum se cuvine, dupa atatea eforturi depuse! N-ai mai scris daca ai stat cu inima stransa la recoltare si pana ai primit rezultatul sau ai avut curajul sa faci un pipi test inainte sau daca ai avut ceva simptome specifice care sa-ti fi dat de banuit ca e alba ori neagra, de fapt, nici nu mai conteaza acum .... te asteptam maine cu beta de min 60!
Ioana, ma gandeam eu ca poate mai rasar ceva foliculi pe parcurs si iata ca se inmultesc sansele. Cand mai ai eco?
Maria, eu ti-am zis sa testezi duminica, dar tu nu si nu .... Semnalele sunt pozitive. Hai ca iti facem galerie pt maine!
Aleahim, bafta la eco! TRebuie sa faci si dozari hormonale sau doar monitorizare? Sa dea Dumnezeu sa ai macar un foliculas grasun!
Roser, stii ca luna asta ai sanse sa creasca frumos un folicul sau chiar mai multi, nu? |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Fetelor, eu am fost tare prinsa cu treburi in ultimul timp ca am intrat doar sa vad evolutiile voastre si sa fiu la curent cu ce se intampla .... Am vazut rezultatul tau, Dxc, dar n-am vrut sa scriu 2 cuvinte de felicitare asa, pe fuga, cand mie mi-a luminat fata postarea ta. Din suflet ma bucur ca ai reusit  si iti doresc sa ajungi la termen cu bine si sa te poti bucura de sarcina asa cum se cuvine, dupa atatea eforturi depuse! N-ai mai scris daca ai stat cu inima stransa la recoltare si pana ai primit rezultatul sau ai avut curajul sa faci un pipi test inainte sau daca ai avut ceva simptome specifice care sa-ti fi dat de banuit ca e alba ori neagra, de fapt, nici nu mai conteaza acum .... te asteptam maine cu beta de min 60! Ioana, ma gandeam eu ca poate mai rasar ceva foliculi pe parcurs si iata ca se inmultesc sansele. Cand mai ai eco? Maria, eu ti-am zis sa testezi duminica, dar tu nu si nu .... Semnalele sunt pozitive. Hai ca iti facem galerie pt maine! Aleahim, bafta la eco! TRebuie sa faci si dozari hormonale sau doar monitorizare? Sa dea Dumnezeu sa ai macar un foliculas grasun! Roser, stii ca luna asta ai sanse sa creasca frumos un folicul sau chiar mai multi, nu? Carlita doar monitorizari.Si ovitrelle cand e suficient de mare foliculul.Daca o sa fie.Sincer, unul imi doresc, dar sa fie bun. Ce-o vrea Dumnezeu. Tu cum mai esti? Chiar Ioana, ai fost la barzoi? Ai scris cumva si am ratat eu? |
|
| Aleahim wrote: Carlita doar monitorizari.Si ovitrelle cand e suficient de mare foliculul.Daca o sa fie.Sincer, unul imi doresc, dar sa fie bun. Ce-o vrea Dumnezeu. Tu cum mai esti? Chiar Ioana, ai fost la barzoi? Ai scris cumva si am ratat eu?
E bine ca nu te mai chinui si cu dozarile. Iti tin pumnii sa fie un folicul bun luna asta! Eu sunt in pregatire pt histero, o sa va tin la curent cu rezultatele .... De la Ioana asteptam si eu impresiile de la controlul de ieri .... |
|

| carlita wrote:Fetelor, eu am fost tare prinsa cu treburi in ultimul timp ca am intrat doar sa vad evolutiile voastre si sa fiu la curent cu ce se intampla .... Am vazut rezultatul tau, Dxc, dar n-am vrut sa scriu 2 cuvinte de felicitare asa, pe fuga, cand mie mi-a luminat fata postarea ta. Din suflet ma bucur ca ai reusit  si iti doresc sa ajungi la termen cu bine si sa te poti bucura de sarcina asa cum se cuvine, dupa atatea eforturi depuse! N-ai mai scris daca ai stat cu inima stransa la recoltare si pana ai primit rezultatul sau ai avut curajul sa faci un pipi test inainte sau daca ai avut ceva simptome specifice care sa-ti fi dat de banuit ca e alba ori neagra, de fapt, nici nu mai conteaza acum .... te asteptam maine cu beta de min 60! Ioana, ma gandeam eu ca poate mai rasar ceva foliculi pe parcurs si iata ca se inmultesc sansele. Cand mai ai eco? Maria, eu ti-am zis sa testezi duminica, dar tu nu si nu .... Semnalele sunt pozitive. Hai ca iti facem galerie pt maine! Aleahim, bafta la eco! TRebuie sa faci si dozari hormonale sau doar monitorizare? Sa dea Dumnezeu sa ai macar un foliculas grasun! Roser, stii ca luna asta ai sanse sa creasca frumos un folicul sau chiar mai multi, nu?
Multumesc de incurajare. Am o teama maxima, nu stiu cum as putea sa mai reactionez din noua la un test negativ. Nu am facut duminica test ca era prea devreme, normal astazi ar fi trebuit sa imi vina |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| carlita wrote:Fetelor, eu am fost tare prinsa cu treburi in ultimul timp ca am intrat doar sa vad evolutiile voastre si sa fiu la curent cu ce se intampla .... Am vazut rezultatul tau, Dxc, dar n-am vrut sa scriu 2 cuvinte de felicitare asa, pe fuga, cand mie mi-a luminat fata postarea ta. Din suflet ma bucur ca ai reusit  si iti doresc sa ajungi la termen cu bine si sa te poti bucura de sarcina asa cum se cuvine, dupa atatea eforturi depuse! N-ai mai scris daca ai stat cu inima stransa la recoltare si pana ai primit rezultatul sau ai avut curajul sa faci un pipi test inainte sau daca ai avut ceva simptome specifice care sa-ti fi dat de banuit ca e alba ori neagra, de fapt, nici nu mai conteaza acum .... te asteptam maine cu beta de min 60! Ioana, ma gandeam eu ca poate mai rasar ceva foliculi pe parcurs si iata ca se inmultesc sansele. Cand mai ai eco? Maria, eu ti-am zis sa testezi duminica, dar tu nu si nu .... Semnalele sunt pozitive. Hai ca iti facem galerie pt maine! Aleahim, bafta la eco! TRebuie sa faci si dozari hormonale sau doar monitorizare? Sa dea Dumnezeu sa ai macar un foliculas grasun! Roser, stii ca luna asta ai sanse sa creasca frumos un folicul sau chiar mai multi, nu? multumesc din suflet carlita! Am fost terminata ieri, eram ca un butoi de pulbere....nici nu am îndraznit sa fac vrun test inainte astazi vreau sa iau sa fac unul pt poze ! Mai am maine un hop....Dar simt ca o sa fie bine, am incredere in buburuza mea |
|
| Maria.mmh wrote:Multumesc de incurajare.  Am o teama maxima, nu stiu cum as putea sa mai reactionez din noua la un test negativ. Nu am facut duminica test ca era prea devreme, normal astazi ar fi trebuit sa imi vina Acuma, vorba aia: un test in plus sau minus tot aia e .... dar poate ai nevoie de tratament de sustinere si, im plus, acusica se schimba casuta si nu vreau s-o inchidem fara testul tau .... |
|
|