Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Pe 1 febr am si eu programare la medic. Menstruatia ar trebui sa imi vina pe 2. Ma gandesc ca daca nu imi vine cumva mai devreme (caz in care nici nu stiu daca mai are sens sa merg la medic), poate ar fi util sa imi fac un test, in ideea in care poate Doamne mi a implinit visul si o bobita nazdravana isi face casuta, si sa stiu, sa pot vorbi cu dna doctor despre asta. Imi spusesem mie insami ca nu mai fac niciun test fara intarziere, ca nu mai suport sa vad o linie, ma deprima maxim. Dar cred ca ar fi totusi util in cazul asta sa il fac, ca nu stie, desi nu simt ca asta e luna mea (dar am o speranta mica mititica). Pup, fetele, ma bucur tare cand vad atata bucurie aici! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Rose wrote:Felicitari Dxc!!! Ce repede a venit rezultatul bun! Ma bucur mult pentru tine si iti doresc o sarcina perfecta! Wow Rose!!!! Cand au trecut 20 de saptamani??? Esti la jumatatea drumului! Sarcina usoara in continuare |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Felicitari Dxc. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Aleahim wrote:Wow Rose!!!! Cand au trecut 20 de saptamani??? Esti la jumatatea drumului! Sarcina usoara in continuare Hei! Ai fost la vreun eco de cand ai inceput stimularea? |
|

| Mihaela14 wrote:Hei!  Ai fost la vreun eco de cand ai inceput stimularea? Miha maine am eco Vai cum astept data de 4!!! |
|

| Aleahim wrote:Miha maine am eco Vai cum astept data de 4!!! Astept vesti bune maine atunci  Si eu astept, cu teama, dar astept sa stiu cum e bebe. |
|

| Roser wrote: Felicitari Dxc, eram sigura ca o sa reusesti! Sarcina usoara si la termen!!! Roser tu cum stai, cred ca ar fi perioada de menstruatie sau testare la tine ? N-ai mai trecut nici pe grafic nimic, ceva semne de musafiri sau ...? |
|

| Maria.mmh wrote:Yeyyyyyy  sa dea Dumnezeu sa decurga totul bine pana la capat Maria la tine cum e??? Hai ca v-a iau pe rand la intrebari A venit menstruatia, cum e temperatura azi? |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Mihaela14 wrote:Maria la tine cum e??? Hai ca v-a iau pe rand la intrebari  A venit menstruatia, cum e temperatura azi? Nu da semne sa vina nimic, nu am dureri de nimic, temperatura e 37,1. |
|

| Maria.mmh wrote:Nu da semne sa vina nimic, nu am dureri de nimic, temperatura e 37,1. Maria fa un testulet You never know. Poate ceva acolo si are nevoie de ajutor! Miha am incredere in bebele tau.E un luptator, ca mami |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Aleahim wrote:Maria fa un testulet You never know. Poate ceva acolo si are nevoie de ajutor! Miha am incredere in bebele tau.E un luptator, ca mami
A?tept macar 2 zile de întârziere.. Mi-e frica de o liniuta sa o vad iar. Dar se poate sa fie sarcina fara niciun simptom? Fara sâni grei ?i tot tacâmul? Eu practic nu am nimic |
|

| Maria.mmh wrote:A?tept macar 2 zile de întârziere.. Mi-e frica de o liniuta sa o vad iar. Dar se poate sa fie sarcina fara niciun simptom? Fara sâni grei ?i tot tacâmul? Eu practic nu am nimic Maria si eu zic ca poti sa testezi, deja ai o zi intarziere si testul se va pozitiva. Si da poti fi insarcinata si sa nu ai simptome, ele pot aparea mai tarziu. Iti tin pumnii!! |
|

| Aleahim wrote:Maria fa un testulet You never know. Poate ceva acolo si are nevoie de ajutor! Miha am incredere in bebele tau.E un luptator, ca mami Multumesc draga mea LE: ha ha am ajuns la 2000 de postari |
|

| Mihaela14 wrote:Multumesc draga mea LE: ha ha am ajuns la 2000 de postari La cat mai multe!!!! Dar in celelalte casute |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Mihaela14 wrote:Roser tu cum stai, cred ca ar fi perioada de menstruatie sau testare la tine ? N-ai mai trecut nici pe grafic nimic, ceva semne de musafiri sau ...?
Hehe Miha, bine stau, tocmai mi-a venit, punctual ca de obicei Oricum stiam ca vine ca de vreo 4 zile am tot avut spotting. Sa ne ti la curent si pe noi in 4 cand mergi la eco
|
|
|