Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| same here |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Acum a venit! 28,78, e pozitivvvvvv. Micuta valoarea dar cred in venele meu ca va ramane lânga mine va pup fetelor, multumesc mult pt sustinere |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:Acum a venit! 28,78, e pozitivvvvvv. Micuta valoarea dar cred in venele meu ca va ramane lânga mine  va pup fetelor, multumesc mult pt sustinere
Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Dxc wrote:Acum a venit! 28,78, e pozitivvvvvv. Micuta valoarea dar cred in venele meu ca va ramane lânga mine  va pup fetelor, multumesc mult pt sustinere
Felicitari!! Sa stea bebe acolo cuminte 9 luni. |
|

Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
Yeeyy, felicitari!!! |
|
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| ioaaaai ce fericita cred ca esti! felicitaaari mamicoooo!!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
Felicitari!!! Sa dospeasca bine 9 luni acolo! |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Dxc wrote:Acum a venit! 28,78, e pozitivvvvvv. Micuta valoarea dar cred in venele meu ca va ramane lânga mine  va pup fetelor, multumesc mult pt sustinere Yeyyyyyy sa dea Dumnezeu sa decurga totul bine pana la capat |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
Yooooi ce fericire, fi pozitiva si bucurate maxim de momentul asta |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
Felicitari!!! |
|

Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
CELE MAI SINCERE FELICITARI!!! Sarcina usoara îti doresc, bebe la termen si sa fiti sanatosi!!!  |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
Minunat!!! Sunt convinsa ca totul va fi bine si peste 9 luni o sa ai un bebe frumos si sanatos Te pup si ma bucur enorm pentru tine |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Dxc wrote:Acum a venit! 28,78, e pozitivvvvvv. Micuta valoarea dar cred in venele meu ca va ramane lânga mine  va pup fetelor, multumesc mult pt sustinere Felicitari Dxc Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Multumesc mult dragelor! Înca nu realizez, sunt zen.....iar "venele meu" era de fapt bebele meu stiu ca e primul hop....Dar nu am avut niciodată un test pozitiv asa ca cred cu tărie în el... |
|

Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Dxc wrote:Multumesc mult dragelor! Înca nu realizez, sunt zen.....iar "venele meu" era de fapt bebele meu  stiu ca e primul hop....Dar nu am avut niciodata un test pozitiv asa ca cred cu tarie în el...
Doamne ajuta! Ce fericita cred ca esti ! Ma bucur mult ca s-a intamplat minunea |
|
|