Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Buzbuchi Adina |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Dxc wrote:gata draga mea! Astazi am facut ?i transferul cu un embrinoas frumu?el, acum numar zilele pana la beta si sper sa ma ajute doamne doamne! De congelat vedem maine daca rezista mai aveam 2 asa si asa....Daca nu toate visele si sperantele mele sunt in cel din burtica! Si trebuie sa creasca mare si sa ramana lânga mine Gata, ai scapat de un stres! Acum urmeaza alt stres, dar asta e un stres mai frumos, mai emotionant...Sa dea Dumnezeu sa se lase cu ochisori frumosi! Pe când ai de facut beta? Tinem pumnii pe mai departe! |
|
| Roser wrote:Dxc mult succes azi!!! Noi pana la urma am facut cu contact dirijat luna asta, pt fiv asteptam o luna mai buna cu mai multi foliculi. Sa fie cu noroc luna asta si sa nu mai fie nevoie sa reiei tratamentul! Doamne-ajuta! |
|
| Aiii, ce v-ati sincronizat! La fix! Bine ca ai unda verde... În ce zi începi tratamentul? PS: sa nu uiti de prolactina ca la cât stres ai avut în ultimul timp.... Repeti si TSH? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| carlita wrote: Aiii, ce v-ati sincronizat! La fix! Bine ca ai unda verde... În ce zi începi tratamentul? PS: sa nu uiti de prolactina ca la cât stres ai avut în ultimul timp.... Repeti si TSH?
Ahahha! Nu uit de prolactina, azi am fost zen, sper sa iasa bine. TSH nu stiu, poate de curioasa sa-l repet, dar dupa 2 zile de eutirox nu ma astept la minuni. Maine tre' sa imi trimita schema de tratament si de inceput nu stiu, cred ca tot maine in functie de analize si eco probabil
iulia806 bun venit si sa treci la gravidute cat mai iute! N-am facut teste de la Onedia dar as miza pe 15 secunde-5 minute, dar atentie unele teste dupa 10-15 minute nu mai este valid rezultatul. Bafta sa fie 2 liniute! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Madalina multumesc draga mea! Am tot intrat pe la gravidute dar n-ai mai scris nimic, spune-mi cum esti, cum merge sarcina? E pozitionata unde trebuie? Te zapacesc cu intrebarile! Nu am scris nimic ca am trecut prin multe multe episoade. Am facut hiperstimulare la un ovar. Am fost internata 3 zile la spital ca nu mai puteam de durere la 6 saptamâni. Pe lânga asta având uterul bicorn ?i sarcina fiind pozi?ionata într un corn a trebuit sa ma duc la controale saptamânal pentru a ma asigura ca nu e o problema ?i cre?terea sarcinii sa sparga peretele uterin. La 9 saptamâni am avut o sângerare mai puternica inexplicabila care a continuat cu scurgeri maro pana de curând. Din fericire totul este bine. Am fost sâmbata la morfologie ?i totul este ok. Bebe este bine |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| iulia806 wrote:Buna seara. Numele meu este Iulia. Am citit ca unele dintre voi a?i folosit testele de sarcina tip banda One Test de la Onedia. Pe cutie scrie ca trebuie ?inut minim 15 secunde ?i sa cite?ti rezultatul dupa 5 minute, iar pe plicul în care este testul scrie ca trebuie ?inut minim 3 secunde ?i sa cite?ti rezultatul dupa 3-10 secunde. Mie mi se par prea mici timpi de pe plic. Îmi pute?i spune cum este corect? Sunt testele care îmi trezesc mie cele mai frumoase amintiri! Dupa patru ani în care am dat o gramada de bani pe teste scumpe, în luna în care am ramas insarcinata am folosit teste one test (Onedia). Eu am lasat testul pana s-a umezit usor banda pana la semnul max. Rezultatul l-am citit dupa cateva minute la primul test facut în ziua 10 dupa ovulatie. La urmatoarele, crescând nivelul hcg din urina,a doua linie aparea din ce în ce mai repede. Succes! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Neata fetelor! Mada si eu am tot urmarit sa vad ce ne mai zici!Ma bucur ca totul e bine!Sarcina usoara in continuare! Dxc,Roser va tin pumnii sa ne aduceti teste pozitive, sa ne clatim si noi ochisorii Ioana iti tin pumnii sa mearga bine stimularea si sa obtii embrionasi grasunei La mine s-a confirmat ovulatia.Ieri m,am trezit cu sanii moi si nedurerosi.Azi dimi la 5 m-au trezit crampele, si acum vad ca am spotting.Azi sunt 14 zile.Partea buna e ca au lucrat ovarele mele singurele In z3 incep din nou cu letrozol si ce-o fi Va pup |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Madalina3012 wrote:Nu am scris nimic ca am trecut prin multe multe episoade. Am facut hiperstimulare la un ovar. Am fost internata 3 zile la spital ca nu mai puteam de durere la 6 saptamâni. Pe lânga asta având uterul bicorn ?i sarcina fiind pozi?ionata într un corn a trebuit sa ma duc la controale saptamânal pentru a ma asigura ca nu e o problema ?i cre?terea sarcinii sa sparga peretele uterin. La 9 saptamâni am avut o sângerare mai puternica inexplicabila care a continuat cu scurgeri maro pana de curând. Din fericire totul este bine. Am fost sâmbata la morfologie ?i totul este ok. Bebe este bine Of draga de tine prin cate ai trecut Ma bucur ca dupa toate astea bebe e bine, asta e tot ce conteaza! Doamne ajuta si pe mai departe! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Dxc wrote:gata draga mea! Astazi am facut ?i transferul cu un embrinoas frumu?el, acum numar zilele pana la beta si sper sa ma ajute doamne doamne! De congelat vedem maine daca rezista mai aveam 2 asa si asa....Daca nu toate visele si sperantele mele sunt in cel din burtica! Si trebuie sa creasca mare si sa ramana lânga mine
Sunt convinsa ca va fi cu lipici ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Dxc wrote:gata draga mea! Astazi am facut ?i transferul cu un embrinoas frumu?el, acum numar zilele pana la beta si sper sa ma ajute doamne doamne! De congelat vedem maine daca rezista mai aveam 2 asa si asa....Daca nu toate visele si sperantele mele sunt in cel din burtica! Si trebuie sa creasca mare si sa ramana lânga mine Iti tin pumnii,Doamne Ajuta sa fie embrionasul tau norocos si sa ramana alaturi de mamica lui.Te pup si astept vesti bune |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Multumesc mult fetelor! Si eu cred in embrionasul meu ! Va ramane cu mine pana se va face mareee promit ca vin cu beta mareee |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Buna fetelor. Va urmaresc din umbra de anul trecut, de la ultima sarcina chimica avuta. Azi am facu un test de sarcina (o zi înainte de întârziere) ?i arata asa https://uploadimage.ro/hgaX/IMG_20200120_121112.jpg . Precizez ca nu e facut cu prima urina. Voi ce parere ave?i? Sa fie iar sarcina chimica? Dimineta o sa mai fac unul ?i dupa munca o sa merg ?i la beta. Pupici |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| IoanaOlo wrote:Buna fetelor. Va urmaresc din umbra de anul trecut, de la ultima sarcina chimica avuta. Azi am facu un test de sarcina (o zi înainte de întârziere) ?i arata asa https://uploadimage.ro/hgaX/IMG_20200120_121112.jpg. Precizez ca nu e facut cu prima urina. Voi ce parere ave?i? Sa fie iar sarcina chimica? Dimineta o sa mai fac unul ?i dupa munca o sa merg ?i la beta. Pupici
Eu zic sa dai fuga la beta si sa urmaresti evolutia asteptam vesti
|
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| IoanaOlo wrote:Buna fetelor. Va urmaresc din umbra de anul trecut, de la ultima sarcina chimica avuta. Azi am facu un test de sarcina (o zi înainte de întârziere) ?i arata asa https://uploadimage.ro/hgaX/IMG_20200120_121112.jpg. Precizez ca nu e facut cu prima urina. Voi ce parere ave?i? Sa fie iar sarcina chimica? Dimineta o sa mai fac unul ?i dupa munca o sa merg ?i la beta. Pupici Dupa test nu pare sa fie sarcina chimica, linia se vede bine. Multa bafta la beta! |
|
|