Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Dxc, multa bafta astazi! Doamne ajuta sa fie bine! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc sa ai bafta azi! Asteptam detalii. Doamne ajuta! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Dxc, pumnii stransi!! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Hai Dxc cu vestile |
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Dxc sunt cu gandul alaturi de tine, sa dea Dumnezeu totul sa fie perfect iar peste 2 saptamani sa fie 2 liniute |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Dxc mult succes azi!!!
Noi pana la urma am facut cu contact dirijat luna asta, pt fiv asteptam o luna mai buna cu mai multi foliculi.
|
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| DXC asteptam vesti, suntem cu gandul al tine! Roser sa fie cu noroc! Carlita abia azi mi-a raspuns barzoiul. Azi este si Z1, in concluzie da, ne apucam de treaba, ma duc maine la analize si eco |
|
| Roser wrote:Dxc mult succes azi!!! Noi pana la urma am facut cu contact dirijat luna asta, pt fiv asteptam o luna mai buna cu mai multi foliculi. Sa fie cu noroc Roser! Ioana succes si tie! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| gata draga mea! Astazi am facut ?i transferul cu un embrinoas frumu?el, acum numar zilele pana la beta si sper sa ma ajute doamne doamne! De congelat vedem maine daca rezista mai aveam 2 asa si asa....Daca nu toate visele si sperantele mele sunt in cel din burtica! Si trebuie sa creasca mare si sa ramana lânga mine |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Dragele mele , multumesc frumos pentru sus?inere! simt ca o sa se intample minunea si va fi bine va imbratisez pe toate |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:Dragele mele , multumesc frumos pentru sus?inere! simt ca o sa se intample minunea si va fi bine va imbratisez pe toate Felicitari draga mea!!!!! Cu siguranta va fi bine, atitudinea ta pozitiva este cea mai importanta. Abia astept sa vad un beta baban. Pupici si de acum relaxare maxima |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Sa fie cu noroc Roser! Ioana succes si tie! Felicitari Mihaela Ma bucur mult pentru tine. Sa ai o sarcina u?oara |
|
| Madalina3012 wrote:Felicitari Mihaela Ma bucur mult pentru tine. Sa ai o sarcina u?oara Madalina multumesc draga mea! Am tot intrat pe la gravidute dar n-ai mai scris nimic, spune-mi cum esti, cum merge sarcina? E pozitionata unde trebuie? Te zapacesc cu intrebarile! |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Dxc wrote:gata draga mea! Astazi am facut ?i transferul cu un embrinoas frumu?el, acum numar zilele pana la beta si sper sa ma ajute doamne doamne! De congelat vedem maine daca rezista mai aveam 2 asa si asa....Daca nu toate visele si sperantele mele sunt in cel din burtica! Si trebuie sa creasca mare si sa ramana lânga mine O minune creste chiar acum in burtica ta! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2020 Mesaje: 1
| Buna seara. Numele meu este Iulia. Am citit ca unele dintre voi a?i folosit testele de sarcina tip banda One Test de la Onedia. Pe cutie scrie ca trebuie ?inut minim 15 secunde ?i sa cite?ti rezultatul dupa 5 minute, iar pe plicul în care este testul scrie ca trebuie ?inut minim 3 secunde ?i sa cite?ti rezultatul dupa 3-10 secunde. Mie mi se par prea mici timpi de pe plic. Îmi pute?i spune cum este corect? |
|
|