Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Saturday, January 18, 2020 8:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
momof2 wrote:
Si raspunsul dr.Uscatescu:
"** as lua :

1. elevit nr 1 care are deja in el metafolin 

2.Mg cu B6  1 tb ptr B6 

3. ca antiagregant  ar fi suficient deocamdata 75 mg aspenter 

4. fiind iarna omega 3  1 gram 4 zile din 7 

5.cand va cade bine facem un control de etapa"

Ce o insemna control de etapa?...

Eu nu-mi dau seama ce vrea sa zica, are limbajul ei si e greu de descifrat. Asa m-am chinuit si eu sa inteleg :
"ATI DAT LA ANAPAT PRODUSUL
!!!!!
V"
Se referea la ceea ce am eliminat in urma avortului/chiuretajului,daca am dat la examinare anatomopatologica. Dar m-am chinuit putin sa descifrez ce inseamna "anapat"
Mihaela14
Scris: Saturday, January 18, 2020 8:33 AM
Nivel

gia1234 wrote:
Buna fetelor! Nu stiu daca am scris unde trebuie, dar voiam sa va intreb, ce ?ti?i despre sarcinile extrauterine? S-a confruntat vreuna cu asa ceva? Care sunt simptomele ?i daca se poate depista ?i la un test de sarcina. Sora mea a avut ni?te dureri de ovar cu tot cu mijloc, ca ni?te arsuri. Înainte de asta cu o saptamâna, a avut un fel de menstrua?ie, slaba cantitativ fata de ce avea in trecut, dar care a durat ca cea normala. A consulat un medic ?i i-a spus ca nu are absolut nimic. Ca este ceva normal sa mai aiba dureri. Ii este teama sa nu aiba sarcina extrauterina, a facut ?i teste saptamâna trecuta, dar au ie?it negative. Durerile înca ii apar dar o doare acum o doare toata burta. Plus ca sânii i au devenit mai greoi. Sincer nu as vrea sa ma documentez de pe google ca sunt numai bazaconii, iar pe ea au bagat o in sperie?i. ?ti?i cum e, scrii simptomele ?i gata ai sarcina extrauterina ?i fel ?i fel de minuni. in ziua de azi e greu sa gasesti un doctor bun care sa î?i dea un verdicit cât de cât plauzibil. Suntem doua nefericite amandoua ne chinuim sa avem un bebic ! Multumesc mult pt eventualele raspunsuri.

Gia eu nu am avut extrauterina, dar stiu ca testul de sarcina se pozitiveaza si la extrauterina. Durerile pot fi si din alta parte nu doar de la ovare. Imi pare rau !
Va doresc sanatate si implinirea visului cat mai repede!
alina89
Scris: Saturday, January 18, 2020 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
momof2 wrote:
Si raspunsul dr.Uscatescu:
"** as lua :

1. elevit nr 1 care are deja in el metafolin 

2.Mg cu B6  1 tb ptr B6 

3. ca antiagregant  ar fi suficient deocamdata 75 mg aspenter 

4. fiind iarna omega 3  1 gram 4 zile din 7 

5.cand va cade bine facem un control de etapa"

Ce o insemna control de etapa?...

Cred ca vrea sa mergi cand poti sa iti recolteze sa vada cum stai cu analizele in punctul asta. Tot ce ti-a raspuns tie am avut si eu din trim II.
Pe mine ma chema dupa fiecare eco si in special dupa morfologii sa se uite pe ele. Si pe fluxul pe artere.
Buzbuchi
Scris: Saturday, January 18, 2020 10:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Fetelor, am ajuns in z12 a ciclului menstrual. E si a 4 a in care am bebelit (ne am propus sa facem asta zilnic, pe toata durata perioadei fertile). In fiecare luna, incepand cu Z11, incep durerile de burta, care ma tin app. 3 zile (nu sunt dureri pe care sa le pot ignora, dar nici insuportabile). Azi, Z12, nu ma doare nimic, ceea ce nu s a mai intamplat. Ma oftic ca am decis sa nu iau TB (am simtit ca e un stres in plus), dar nici nu am testat (imi propusesm sa testez de cand incep durerile, care nu au mai inceput). Imi iau azi niste teste de ov, poate poate. Ma gandesc ca poate nu o sa ovulez luna asta. Nu stiu daca am mai specificat, dar in nicio luna eu nu am egg. Sau ceva asemanator, doar dureri si de 2 ori de cand TTC am avut spotting f slab cantitativ o zi, in perioada fertila (Z12-Z13).Dar raman increzatoare. Pana nu vad rosu, o sansa este. Va pup!

Buzbuchi attached the following image(s):
screenshot_20200118-103726.png

Blondyb
Scris: Saturday, January 18, 2020 2:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
Buzbuchi wrote:
Fetelor, am ajuns in z12 a ciclului menstrual. E si a 4 a in care am bebelit (ne am propus sa facem asta zilnic, pe toata durata perioadei fertile). In fiecare luna, incepand cu Z11, incep durerile de burta, care ma tin app. 3 zile (nu sunt dureri pe care sa le pot ignora, dar nici insuportabile). Azi, Z12, nu ma doare nimic, ceea ce nu s a mai intamplat. Ma oftic ca am decis sa nu iau TB (am simtit ca e un stres in plus), dar nici nu am testat (imi propusesm sa testez de cand incep durerile, care nu au mai inceput). Imi iau azi niste teste de ov, poate poate. Ma gandesc ca poate nu o sa ovulez luna asta. Nu stiu daca am mai specificat, dar in nicio luna eu nu am egg. Sau ceva asemanator, doar dureri si de 2 ori de cand TTC am avut spotting f slab cantitativ o zi, in perioada fertila (Z12-Z13).Dar raman increzatoare. Pana nu vad rosu, o sansa este. Va pup!

Sfatul meu e sa nu te iei dupa perioada fertila indicata de aceea aplicatie... Eu m-am luat si vedeam pe aplicatie ca e gata in ziua 14 perioada fertila si nu mai faceam nimic, ce crezi? Cand am cumparat testrle de ovulatie ovulam dupa ziua 15 chiar 16, 17. Ceea ce eu timp de un an jumate nu am bebelit niciodata atat de tarziu, imi venea sa.. Ma zgarii pe ochi de nervi ca am Pierdut timp cu aplicatia aia, cat despre egg, nici eu nu am cum aveam odata.... F rar vad in pahar cand fac testul de ovulatie vad albus de ou în urina (scuze detaliu) dureri la ovulatie am In fiecare luna deobicei noaptea, si atunci stiu ca se produce ovulatia, asa ca poti incepe sa verifici daca ovulezi, asa e cel mai sigur mai intai cu ajutorul testelor sau monitorizarii... Bafta!!!
Buzbuchi
Scris: Saturday, January 18, 2020 3:19 PM
Nivel

Blondyb wrote:

Sfatul meu e sa nu te iei dupa perioada fertila indicata de aceea aplicatie... Eu m-am luat si vedeam pe aplicatie ca e gata in ziua 14 perioada fertila si nu mai faceam nimic, ce crezi? Cand am cumparat testrle de ovulatie ovulam dupa ziua 15 chiar 16, 17. Ceea ce eu timp de un an jumate nu am bebelit niciodata atat de tarziu, imi venea sa.. Ma zgarii pe ochi de nervi ca am Pierdut timp cu aplicatia aia, cat despre egg, nici eu nu am cum aveam odata.... F rar vad in pahar cand fac testul de ovulatie vad albus de ou în urina (scuze detaliu) dureri la ovulatie am In fiecare luna deobicei noaptea, si atunci stiu ca se produce ovulatia, asa ca poti incepe sa verifici daca ovulezi, asa e cel mai sigur mai intai cu ajutorul testelor sau monitorizarii... Bafta!!!

Multumesc mult! Folosesc aplicatia doar pt a nota datele si a vedea care e fereastra aceea fertila, cel putin in teorie! Pana acum, m am gandit ca ovulez candva in fereastra asta de 7 zile, pt ca aveam acele dureri de burta lunar. Dar luna asta, fara dureri si fara alta monitorizare, nu cred ca mai pot sa presupun, macar, cand ovulez si daca ovulez. Asa ca ai dreptate, doar cu teste sau TB pot stii. Voi face testele incepand de azi, poate ma lamuresc cu ele. Voi ce credeti, e ok sa bebelim zilnic sau o zi da, una nu? Am tot citit si parerile sunt impartite...
Mihaela14
Scris: Saturday, January 18, 2020 3:30 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:

Multumesc mult! Folosesc aplicatia doar pt a nota datele si a vedea care e fereastra aceea fertila, cel putin in teorie! Pana acum, m am gandit ca ovulez candva in fereastra asta de 7 zile, pt ca aveam acele dureri de burta lunar. Dar luna asta, fara dureri si fara alta monitorizare, nu cred ca mai pot sa presupun, macar, cand ovulez si daca ovulez. Asa ca ai dreptate, doar cu teste sau TB pot stii. Voi face testele incepand de azi, poate ma lamuresc cu ele. Voi ce credeti, e ok sa bebelim zilnic sau o zi da, una nu? Am tot citit si parerile sunt impartite...

Noi mereu am bebelit in fiecare zi, dar depinde f mult de cum sta sotul cu spermograma. In anumite cazuri se recomanda o data la doua zile sa aiba timp spermatozoizii sa se refaca.
Buzbuchi
Scris: Saturday, January 18, 2020 3:50 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Noi mereu am bebelit in fiecare zi, dar depinde f mult de cum sta sotul cu spermograma. In anumite cazuri se recomanda o data la doua zile sa aiba timp spermatozoizii sa se refaca.

Multumesc, Miha! Sotul meu nu a facut inca o spermograma, deci nu stim cum suntem la capitolul asta. Incercam asa, momentan. Daca nu reusim in cel mult 3 luni, am stabilit impreuna sa facem investigatii detaliate. Tu cum te simti, ceva simptome specifice sarcinii? Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Saturday, January 18, 2020 5:41 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:

Multumesc, Miha! Sotul meu nu a facut inca o spermograma, deci nu stim cum suntem la capitolul asta. Incercam asa, momentan. Daca nu reusim in cel mult 3 luni, am stabilit impreuna sa facem investigatii detaliate. Tu cum te simti, ceva simptome specifice sarcinii? Cheek Kiss

Foarte bine faceti, dar eu zic multa multa bafta sa nu mai fie nevoie de alte investigatii.
Eu sunt bine, merci ca ai intrebatpupici , ma simt bine. Am crampe uneori, dar de scurta durata. Uneori iau nospa, dar doar la nevoie, cand simt ca se intensifica( ca acum am experienta de la sarcina trecuta), sanii sunt mai grei si cam atat.
Inawar
Scris: Saturday, January 18, 2020 6:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Mihaela14 wrote:

Foarte bine faceti, dar eu zic multa multa bafta sa nu mai fie nevoie de alte investigatii.
Eu sunt bine, merci ca ai intrebatpupici , ma simt bine. Am crampe uneori, dar de scurta durata. Uneori iau nospa, dar doar la nevoie, cand simt ca se intensifica( ca acum am experienta de la sarcina trecuta), sanii sunt mai grei si cam atat.

Felicitari pentru sarcina! love
Sa ai parte de sarcina usoara iar bebe sa stea cuminte in burtica pana la termen!
Buzbuchi
Scris: Saturday, January 18, 2020 6:16 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Doamne ajuta! Muuuulte ganduri bune pentru tine si bebecoeur
Mihaela14
Scris: Saturday, January 18, 2020 10:00 PM
Nivel

Inawar wrote:

Felicitari pentru sarcina! love
Sa ai parte de sarcina usoara iar bebe sa stea cuminte in burtica pana la termen!

Multumesc Inawar,sa dea Dumnezeu!
Tu nu mai ai mult pana la nasterea micutei, ce emotionant!!newclap coeur
Mihaela14
Scris: Saturday, January 18, 2020 10:02 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:

Doamne ajuta! Muuuulte ganduri bune pentru tine si bebecoeur

Multumesc !Cheek Kiss computerlove hearts
Inawar
Scris: Saturday, January 18, 2020 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Mihaela14 wrote:

Multumesc Inawar,sa dea Dumnezeu!
Tu nu mai ai mult pana la nasterea micutei, ce emotionant!!newclap coeur

Daa, mai putin! Abia asteptam coeur
carlita
Scris: Sunday, January 19, 2020 2:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Dxc, ai trecut si de etapa asta de asteptare, acum urmeaza ET. Doamne-ajuta sa decurga totul bine! Abia astept vestile! Clap Clap Clap wav
Ioana, ce facusi, mama? Au aparut rusii? Ce zice dr? Demarati luna asta procedura?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.