Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Lavi2 wrote: Buna fetelor, Citesc de foarte mult timp comentariile ?i parerile voastre. Îmi place mult ca sunte?i active ?i va sus?ine?i. Sunt noua aici ?i ma confrunt cu o problema, poate a?i putea sa ma ajuta?i. Sunt casatorita de 2 ani ?i ceva ?i tot încercam sa aducem un bebe pe lume cu ajutorului Domnului dar undeva nu e bine. Am facut multe analize ?i mi a ie?it în România, ca acum nu mai sunt acolo, precum ca am ovare micropolichistice. Am luat myo sun plicule?e cam 8 luni, nici un rezultat, avem probleme cu Ciclul menstrual ca nu era regulat ?i luam aproape în fiecare luna Progesteron sau Dufaston ca sa îmi vina. Când am ajuns în Germania am fost la un medic roman ginecolog ?i mi a zis sa nu mai iau nimic ?i sa a?tept sa mi se regleze organismul pentru medicul nu a vazut nici un microchist pe ovare ?i sa am rela?ii cu so?ul în timpul ovula?ie 3- 4 zile la rand. Asa am facut ?i cam trei luni am avut ciclu regulat cam 28 de zile dar luna aceasta ciclul nu a venit, de?i am 7 zile de întârziere. Deoarece am avut dureri premestruale nu am facut nici un test de sarcina în speran?a ca o sa îmi vina ?i ca mereu am avut în trecut probleme cu întârzierea ciclului. Dar diminea?a mi am luat un test dintr-aceala ieftin cam 4 euro ?i l am facut. Dupa ce l am scos din recipientul pentru urina ?i l am pozi?ionat orizontal a aparut imediat linia de sarcina ?i abea dupa câteva secunde a aparut linia de control. Am mai a?teptat 1 minunt ?i s a facut linia de sarcina foarte pala aproape nu o mai vedeam iar dupa câteva minute nu o mai observa daca nu te uitai bine lla lumina. Desigur ca m am bucurat ?i totu?i am mers ?i am mai cumparat unul de la Clear iar acesta în primele minute nu a aparut nimic pe de sarcina , abea dupa 6 minute a aparut o linie foarte ?tearsa un pic gri, aproape invizibila. Nu ?tiu ce sa cred. De?i sâni sunt sensibili ?i umfla?i ca de obicei de cam 11 zile ?i ma doar ovarele ?i spatele nu as putea crede ca sunt însarcinata. Voi ce crede?i? Ce ma sfatui?i? Apropo am 25 de ani. SimplyLove
Buna dimineata! De ce nu faci tu o analiza de sange? ca sa fii sigura si linistita? Daca ti-a intarziat o saptamana sigur o sa se vada. Teste slab pozitive se pot datora si ovarelor care sunt mai lenese. Un test beta hcg sigur o sa te lamureasca! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Lavi2 wrote: Buna fetelor, Citesc de foarte mult timp comentariile ?i parerile voastre. Îmi place mult ca sunte?i active ?i va sus?ine?i. Sunt noua aici ?i ma confrunt cu o problema, poate a?i putea sa ma ajuta?i. Sunt casatorita de 2 ani ?i ceva ?i tot încercam sa aducem un bebe pe lume cu ajutorului Domnului dar undeva nu e bine. Am facut multe analize ?i mi a ie?it în România, ca acum nu mai sunt acolo, precum ca am ovare micropolichistice. Am luat myo sun plicule?e cam 8 luni, nici un rezultat, avem probleme cu Ciclul menstrual ca nu era regulat ?i luam aproape în fiecare luna Progesteron sau Dufaston ca sa îmi vina. Când am ajuns în Germania am fost la un medic roman ginecolog ?i mi a zis sa nu mai iau nimic ?i sa a?tept sa mi se regleze organismul pentru medicul nu a vazut nici un microchist pe ovare ?i sa am rela?ii cu so?ul în timpul ovula?ie 3- 4 zile la rand. Asa am facut ?i cam trei luni am avut ciclu regulat cam 28 de zile dar luna aceasta ciclul nu a venit, de?i am 7 zile de întârziere. Deoarece am avut dureri premestruale nu am facut nici un test de sarcina în speran?a ca o sa îmi vina ?i ca mereu am avut în trecut probleme cu întârzierea ciclului. Dar diminea?a mi am luat un test dintr-aceala ieftin cam 4 euro ?i l am facut. Dupa ce l am scos din recipientul pentru urina ?i l am pozi?ionat orizontal a aparut imediat linia de sarcina ?i abea dupa câteva secunde a aparut linia de control. Am mai a?teptat 1 minunt ?i s a facut linia de sarcina foarte pala aproape nu o mai vedeam iar dupa câteva minute nu o mai observa daca nu te uitai bine lla lumina. Desigur ca m am bucurat ?i totu?i am mers ?i am mai cumparat unul de la Clear iar acesta în primele minute nu a aparut nimic pe de sarcina , abea dupa 6 minute a aparut o linie foarte ?tearsa un pic gri, aproape invizibila. Nu ?tiu ce sa cred. De?i sâni sunt sensibili ?i umfla?i ca de obicei de cam 11 zile ?i ma doar ovarele ?i spatele nu as putea crede ca sunt însarcinata. Voi ce crede?i? Ce ma sfatui?i? Apropo am 25 de ani. SimplyLove
Buna! Cel mai sigur ar fi sa faci un beta. Poate a fost o ovulatie tarzie, cine stie. De aceea sa iasa teste asa. Din ce ziceau fetele, si ele au avut dureri ca la menatruatie cand au ramas. Daca ai posibilitatea fa beta. Iti tin pumnii. Tine-ne la curent. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Mihaela, felicitari! Abia acum am reu?it sa intru pe la aspirante. Ma bucur mult pentru tine ?i î?i doresc sa ai o sarcina u?oara, de care sa te bucuri ?i un bebelu? sanatos. |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buzbuchi wrote:Ai incredere in Doamne, de data asta totul va fi perfect! Sa te auda Dumnezeu Buzbuchi! |
|
| Rose wrote:Vai Mihaela, ce ma bucur ca ai reusit! Sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara si la termen! Felicitari!! De data asta o sa fie bine pana la capat! Multa bafta in continuare. Am vazut ca s-a dublat beta, e perfect. Multumesc Rose ! Te pup si sarcina usoara si tie in continuare! |
|
| Miha1989 wrote:Gata uratii si au facut aparitia, deci acum chiar pot sa zic z1, o noua luna o noua provocare Miha imi pare rau, eu eram aproape sigura ca ai ramas. te imbratisez! |
|
| Ella123 wrote:Mihaela, felicitari! Abia acum am reu?it sa intru pe la aspirante. Ma bucur mult pentru tine ?i î?i doresc sa ai o sarcina u?oara, de care sa te bucuri ?i un bebelu? sanatos. Multumesc Ella Multa sanatate si voua! |
|
| momof2 wrote: Uscatescu mi-a zis ca nu inseamna mare lucru mutatia mea daca nu e combinata cu altele si ca vedem cand o fi sarcina. Dar ca ea nu crede ca putem obtine sarcina natural din cauza calitatii spermatozoizilor, ca de aia se tot opresc sarcinile. V-am scris eu in decembrie ce zicea. Eu nu i-am mai scris, am ramas iar imediat si am inceput aspenterul de capul meu. O sa ii mai dau un mail sa vad ce parere are.
Si eu am contactat-o din nou pe Uscatescu dupa primul beta si am intrebat-o daca sunt in siguranta doar cu aspenter ? Raspunsul ei a fost:" deocamdata da...polimorfismele sunt usoare..." Nu mi-a zis nimic de vreo analiza..m-a lasat in aer, doar a intrebat cand fac eco. |
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mihaela14 wrote: Si eu am contactat-o din nou pe Uscatescu dupa primul beta si am intrebat-o daca sunt in siguranta doar cu aspenter ? Raspunsul ei a fost:" deocamdata da...polimorfismele sunt usoare..." Nu mi-a zis nimic de vreo analiza..m-a lasat in aer, doar a intrebat cand fac eco.
Da si mi-e mi-a raspuns si am comunicat cu ea prin cateva mailuri insa sincer raspunsurile ei mi se par "seci" si fara sa aiba o concluzie, practic mi-a zis ce stiam deja sau sa fac niste analize pe care eu deja le aveam facute si pe care i le trimisesem, mi-a zis sa le tin sub control...probabil este foarte ocupata si timpul nu ii permite sa acorde foarte mare atentie detaliilor. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Miha1989 wrote:
Da si mi-e mi-a raspuns si am comunicat cu ea prin cateva mailuri insa sincer raspunsurile ei mi se par "seci" si fara sa aiba o concluzie, practic mi-a zis ce stiam deja sau sa fac niste analize pe care eu deja le aveam facute si pe care i le trimisesem, mi-a zis sa le tin sub control...probabil este foarte ocupata si timpul nu ii permite sa acorde foarte mare atentie detaliilor.
I-am scris si eu ieri sa ii zic de sarcina noua, nu am zis nimic ca iau deja aspenter. Am intrebat-o ce inseamna " minim tratament" in caz de sarcina din ultimul mail. Daca raspunde in weekend va zic. Al meu doctor m-a trimis si la dr. Tevet de la colentina pt a 2-a parere, i-am dat si dansei mesaj cu antecedentele si analizele de trombofilie si m-a chemat pe 30.01 direct in privat, 300 ron consultatia.... |
|
| momof2 wrote: I-am scris si eu ieri sa ii zic de sarcina noua, nu am zis nimic ca iau deja aspenter. Am intrebat-o ce inseamna " minim tratament" in caz de sarcina din ultimul mail. Daca raspunde in weekend va zic. Al meu doctor m-a trimis si la dr. Tevet de la colentina pt a 2-a parere, i-am dat si dansei mesaj cu antecedentele si analizele de trombofilie si m-a chemat pe 30.01 direct in privat, 300 ron consultatia....
Mie Uscatescu mai nou imi raspunde si in timpul saptamanii. Ieri dimineata i-am scris rezultatul la beta 2 si pe la ora 18 mi-a si raspuns. Probabil ca minim tratament inseamna aspenter, sunt curioasa.. Sa ne tii la curent cu ce-ti spune dr nr 2 . |
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| momof2 wrote: I-am scris si eu ieri sa ii zic de sarcina noua, nu am zis nimic ca iau deja aspenter. Am intrebat-o ce inseamna " minim tratament" in caz de sarcina din ultimul mail. Daca raspunde in weekend va zic. Al meu doctor m-a trimis si la dr. Tevet de la colentina pt a 2-a parere, i-am dat si dansei mesaj cu antecedentele si analizele de trombofilie si m-a chemat pe 30.01 direct in privat, 300 ron consultatia....
Da te rog sa nu uiti de noi, eu chiar sunt foarte interesata de ce iti vor spune... |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
Asa este, este ff ocupata. Si probabil nici nu mai are rabdarea de alta data, raspunsurile sunt mai mult telegrafice asa. Si eu ramaneam nelamurita, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am dus sarcina pana la capat fara cea mai mica problema doar cu aspenter si ultimele 2 sapt injectabil. Avand in vedere mutatiile mele am fost fericita ca nu m-a trecut pe injectii de la test pozitiv, desi recunosc ca am stat cu stres. La RM Antochi Emilia, e foarte draguta, calda si explica fiecare mutatie. Cu abonamentul meu am avut inclusa consultatia. |
|
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Si raspunsul dr.Uscatescu: "** as lua :
1. elevit nr 1 care are deja in el metafolin
2.Mg cu B6 1 tb ptr B6
3. ca antiagregant ar fi suficient deocamdata 75 mg aspenter
4. fiind iarna omega 3 1 gram 4 zile din 7
5.cand va cade bine facem un control de etapa"
Ce o insemna control de etapa?...
|
|
Inregistrat: 12/22/2019 Mesaje: 52
| Buna fetelor! Nu stiu daca am scris unde trebuie, dar voiam sa va intreb, ce ?ti?i despre sarcinile extrauterine? S-a confruntat vreuna cu asa ceva? Care sunt simptomele ?i daca se poate depista ?i la un test de sarcina. Sora mea a avut ni?te dureri de ovar cu tot cu mijloc, ca ni?te arsuri. Înainte de asta cu o saptamâna, a avut un fel de menstrua?ie, slaba cantitativ fata de ce avea in trecut, dar care a durat ca cea normala. A consulat un medic ?i i-a spus ca nu are absolut nimic. Ca este ceva normal sa mai aiba dureri. Ii este teama sa nu aiba sarcina extrauterina, a facut ?i teste saptamâna trecuta, dar au ie?it negative. Durerile înca ii apar dar o doare acum o doare toata burta. Plus ca sânii i au devenit mai greoi. Sincer nu as vrea sa ma documentez de pe google ca sunt numai bazaconii, iar pe ea au bagat o in sperie?i. ?ti?i cum e, scrii simptomele ?i gata ai sarcina extrauterina ?i fel ?i fel de minuni. in ziua de azi e greu sa gasesti un doctor bun care sa î?i dea un verdicit cât de cât plauzibil. Suntem doua nefericite amandoua ne chinuim sa avem un bebic ! Multumesc mult pt eventualele raspunsuri. |
|
|