Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Thursday, January 16, 2020 4:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
momof2 wrote:

Da, batea bine si repede, nu mi-a mai zis cat dar si eu am uitat sa intreb. Eram amandoi obositi aseara, el dupa 2 nasteri, eu de la progesteron cred :) ma duc iar pe 3 feb daca totul e bine.
ce emotii!!! Abia astept sa le experimentezClap sarcina usoara iubita
carlita
Scris: Thursday, January 16, 2020 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
IoanaIoanaC wrote:

De TSH a zis ca da, se poate, sa nu imi fac probleme, doar sa ascult de ea si sa am incredere si sa imi doresc. Asta a fost discutia initiala, m-a programat pt consult pe miercuri si mi-a dat niste analize de facut pana atunci. Acuma nah, incerc sa gasesc alt nutritionist, ca desi are recomandari bune, femeia chiar m-a speriat! Iti poti imagina ca vorbea mai mult decat mine? In primele 10 minute nici n-am apucat sa ii zic care e problema de fapt Lol
Iti zic dupa ce vin de la endo ce si cum.

Big Laugh Big Laugh Big Laugh Lol Lol Lol Nu stiu cum de a indraznit!!! Eu cred ca ea isi recita prezentarea ...
Exact ce te interesa, nu ti-a zis ... Hai sa vedem si parerea endocrin.si decizi apoi daca o mai contactezi ... Parca Andia mi-a zis de un grup fb de tratare tiroida prin alimentatie si acolo cred ca gasesti informatiile astea pe care le cauti. DAr cred ca dureaza sa ajungi la un rezultat bun, asa cu tratament scazi TSH ul imediat ... apoi, dupa ce nasti, o sa-l tii sub control urmand pricipiile alea de nutritie ....
carlita
Scris: Thursday, January 16, 2020 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Dxc wrote:
si eu cred ca o sa fie bine SimplyLove Angel

Cica ca e mai bine sa nu umbli prea des sa le deranjezi dezvoltarea, dar e grea rau de tot asteptarea ... Hai ca a mai trecut o zi. Cheek Kiss
Dxc
Scris: Thursday, January 16, 2020 5:31 PM
Nivel

carlita wrote:

Cica ca e mai bine sa nu umbli prea des sa le deranjezi dezvoltarea, dar e grea rau de tot asteptarea ... Hai ca a mai trecut o zi. Cheek Kiss
asa m am gandit si eu! Hai ca numai e multras ras Hands
Buzbuchi
Scris: Thursday, January 16, 2020 7:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Mihaela14 wrote:

Am rezultatul Beta2 :
511.0 mUI/mL
Este exact dublu. Am avut toata dimineata inima cat un purice ceee

Ai incredere in Doamne, de data asta totul va fi perfect! coeur
Buzbuchi
Scris: Thursday, January 16, 2020 7:49 PM
Nivel

Fete dragi, in fiecare, un alt ovar va elibera ovulul? Luna asta stangul, luna cealalta dreptul? Asa alterneaza lunar?
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, January 16, 2020 8:05 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Buzbuchi wrote:
Fete dragi, in fiecare, un alt ovar va elibera ovulul? Luna asta stangul, luna cealalta dreptul? Asa alterneaza lunar?

Nu neaparat. Asa am crezut si eu, dar mie dr. Surcel mi-a explicat ca nu e obligatoriu sa alterneze, desi ideal asa ar fi si per total pe parcursul vietii e undeva la fifty fifty fiecare ovar, insa nu e obligatoriu sa alterneze lunar.
Rose
Scris: Thursday, January 16, 2020 8:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Mihaela14 wrote:
Fetelor, eu am sa va dau o veste buna. Tocmai am facut un barza ultrasensibil si e pozitiv !Love

Vai Mihaela, ce ma bucur ca ai reusit! Sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara si la termen! Felicitari!!computerlove
De data asta o sa fie bine pana la capat! Multa bafta in continuare. Am vazut ca s-a dublat beta, e perfect.
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, January 16, 2020 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Big Laugh Big Laugh Big Laugh Lol Lol Lol Nu stiu cum de a indraznit!!! Eu cred ca ea isi recita prezentarea ...
Exact ce te interesa, nu ti-a zis ... Hai sa vedem si parerea endocrin.si decizi apoi daca o mai contactezi ... Parca Andia mi-a zis de un grup fb de tratare tiroida prin alimentatie si acolo cred ca gasesti informatiile astea pe care le cauti. DAr cred ca dureaza sa ajungi la un rezultat bun, asa cu tratament scazi TSH ul imediat ... apoi, dupa ce nasti, o sa-l tii sub control urmand pricipiile alea de nutritie ....

Sa stii ca nici eu nu-mi explic de unde atata indrazneala. Plus ca rar mi-e dat sa vad om care sa vorbeasca mai mult ca mine Hilar si mai prost Lol

Am fost la endo, a zis dr catre mine ca m-a trimis doar pentru un numar, ca-l vor ei 2,5 in loc de 4, dar pe partea de endo n-am nimic, totul e bine, un nodul mic pe stanga care n-are nici o treaba, si sa fac AC anti trigloburina (cred ca asa scrie)- ca sa fim 100% siguri. Mi-a dat eutirox (logic) 37,5/zi- a zis ca in principiu mi-ar fi dat 25, dar pt ca ne grabim sa fim siguri. Nici macar diagnostic de hipotiroidism nu a vrut sa imi puna ca n-am nimic.

Nutritionista o mai tin pana vad ce si cum, ca pe partea de tratamente cica e buna femeia (asta daca rezist prelegerilor).
Rose
Scris: Thursday, January 16, 2020 8:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Dxc wrote:
asa m am gandit si eu! Hai ca numai e multras ras Hands

Mai e putin! Iti tin pumnii sa ai un transfer cu noroc duminica! majoreta coeur E frumoasa asteptarea cand te apropii de indeplinirea unui vis.
Buzbuchi
Scris: Thursday, January 16, 2020 9:10 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Nu neaparat. Asa am crezut si eu, dar mie dr. Surcel mi-a explicat ca nu e obligatoriu sa alterneze, desi ideal asa ar fi si per total pe parcursul vietii e undeva la fifty fifty fiecare ovar, insa nu e obligatoriu sa alterneze lunar.

Multumesc, Ioana! Noapte buna, tuturor!Cheek Kiss
Dxc
Scris: Thursday, January 16, 2020 9:22 PM
Nivel

Rose wrote:

Mai e putin! Iti tin pumnii sa ai un transfer cu noroc duminica! majoreta coeur E frumoasa asteptarea cand te apropii de indeplinirea unui vis.
multumesc mult rose...w grea asteptarea dar nu-mi ramane decat sa ma rogHands stiu ca doamne doamne isi va întoarce privirea si spre mineAngel
Miha1989
Scris: Thursday, January 16, 2020 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Gata uratii si au facut aparitia, deci acum chiar pot sa zic z1, o noua luna o noua provocare bounce
Lavi2
Scris: Thursday, January 16, 2020 11:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2020

Buna fetelor,
Citesc de foarte mult timp comentariile ?i parerile voastre. Îmi place mult ca sunte?i active ?i va sus?ine?i. Sunt noua aici ?i ma confrunt cu o problema, poate a?i putea sa ma ajuta?i.
Sunt casatorita de 2 ani ?i ceva ?i tot încercam sa aducem un bebe pe lume cu ajutorului Domnului dar undeva nu e bine. Am facut multe analize ?i mi a ie?it în România, ca acum nu mai sunt acolo, precum ca am ovare micropolichistice. Am luat myo sun plicule?e cam 8 luni, nici un rezultat, avem probleme cu Ciclul menstrual ca nu era regulat ?i luam aproape în fiecare luna Progesteron sau Dufaston ca sa îmi vina. Când am ajuns în Germania am fost la un medic roman ginecolog ?i mi a zis sa nu mai iau nimic ?i sa a?tept sa mi se regleze organismul pentru medicul nu a vazut nici un microchist pe ovare ?i sa am rela?ii cu so?ul în timpul ovula?ie 3- 4 zile la rand. Asa am facut ?i cam trei luni am avut ciclu regulat cam 28 de zile dar luna aceasta ciclul nu a venit, de?i am 7 zile de întârziere. Deoarece am avut dureri premestruale nu am facut nici un test de sarcina în speran?a ca o sa îmi vina ?i ca mereu am avut în trecut probleme cu întârzierea ciclului. Dar diminea?a mi am luat un test dintr-aceala ieftin cam 4 euro ?i l am facut. Dupa ce l am scos din recipientul pentru urina ?i l am pozi?ionat orizontal a aparut imediat linia de sarcina ?i abea dupa câteva secunde a aparut linia de control. Am mai a?teptat 1 minunt ?i s a facut linia de sarcina foarte pala aproape nu o mai vedeam iar dupa câteva minute nu o mai observa daca nu te uitai bine lla lumina. Desigur ca m am bucurat ?i totu?i am mers ?i am mai cumparat unul de la Clear iar acesta în primele minute nu a aparut nimic pe de sarcina , abea dupa 6 minute a aparut o linie foarte ?tearsa un pic gri, aproape invizibila. Nu ?tiu ce sa cred. De?i sâni sunt sensibili ?i umfla?i ca de obicei de cam 11 zile ?i ma doar ovarele ?i spatele nu as putea crede ca sunt însarcinata. Voi ce crede?i? Ce ma sfatui?i? Apropo am 25 de ani. SimplyLove
LAURA0202
Scris: Friday, January 17, 2020 1:09 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
FloreFlore wrote:
Buna ,fetelor!!!
MIHAELA ,felicitari din suflet !!!Ai dat startul în Noul An!Sarcina usoaracoeur
LAURA ,multumim ,sa,iti traiasca feti?a ,e minunata !Ce trece timpul...computerloveEu am cam "depus armele"...Doar sa se întâmple o minune...Ma bucur ca mi s a reglat cm.ul la 27-28 zile...Am început sa iau Detrical de 2000 ,2/z...aspenter, magneziu si ceai de napraznic. ..
CARLITA ,succes la histero si restul investigatiilor!Cheek Kisscand am facut histeroscopia ,mergeam la un medic la privat dar ptr ca profesa si la
Sp. Judetean,mi a spus sa vin acolo cu trimitere de la medicul de fam si dovada de asigurat si nu am platit nimic...
Va pup si mult succes tuturor!!Vad multa mobilizare ,mers la dr,investigatii etc si sigur Mihaela va v a trage pe toate dupa ea majoreta

https://miculrinocer.ro/ovulatia-cand-cum-si-cum-o-pot-stimula/

Cheek Kiss Multumesc mult Flore , pacat ca e bolnavioara acuma. stiti ca v am zis ca m am trezit ca ea ma striga ma ma , mama si ardea de numa numa. azi a venit dr si a vizitat o acasa, are ceva in gat , chiar s a mirat cum de poate manca mamaliguta cu ceva sos ce am preparat pt noi doua , ca la ce are n gat Cray
asta este, ne a trecut pe antibiotic , sper sa i treaca cat mai curand Hands
faza cu depusul armelor .... daca ti aduci aminte si eu la vremea mea , imi zisesem ca daca nu raman pana la 35 de ani , ma tre inapoi pe ac, macar scapam de durerile alea crunte dar ..... S A INTAMPLAT MINUNEA, asa ca .....vine cand te astepti mai putin .Hands
sincer, am kg multe iara, adica aproape ca si cand am nascut Boredom , as incepe iara Rina dar mi e frica pe o parte Blushing , nu ca as slabi mai greu dar nu mai vreau inca un bebe, ca n am cu cine sincer si vreau ca toata dragostea mea si tot ce am eu, sa i ofer doar la Lau. dar cine stie? daca ii sa fie, o sa fie , daca nu nu, macar mi s a indeplinit visul. mi am dorit fetita si tati. de acolo din ceruri, a vazut o fetita abandonata Blushing doar ca era fetita mea\minunea mea -nicidecum nu era abandonata Hands
pppppppppppppppppffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuu
la cat mai multe teste pozitive-prafulet de la Lau a mea computerlove campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.