Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| IoanaIoanaC wrote:Sa va zic, am sunat o nutritionista din CT, pe recomandari, ca am zis sa ajut si din nutritie scaderea TSH-ului. Nu va zic ca incerca aia sa ma convinga ca depinde doar de mine sa raman insarcinata si sa am incredere in Dumnezeu si nu in medicamente si proceduri medicale? Noroc ca n-au inventat astia teleportarea pe ruta CJ-CT Cand nu ti-s bune trompele, n-ai ce sa astepti natural, end of story ... Si de TSH ce a zis? Poti sa-l scazi din alimentatie in termen scurt? Sa ne spui si parerea endocrinologului ..... Ai ceva semne de urati? |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| momof2 wrote: Felicitari! Sarcina usoara si la termen! V-am tot citit ultima saptamana dar nu reuseam sa ma mai loghez. Am schimbat telefonul si nu mai stiam cu ce mail am facut cont :x Eu am fost ieri la eco, aveam fix cat am calculat in functie de ovulatie, 6 sapt+5zile. Mi-a zis ca ma felicita pt perseverenta si pt ca m-am hotarat singura sa iau aspenter de la primul test pozitiv. M-a trimis si la alt hematolog sa am o a 2-a parere fata de Uscatescu.
Chiar asteptam vesti de la tine, ma bucur ca ne-ai scris si ca vestile sunt bune. Chiar ai actionat bine si am incredere ca instinctul te va ajuta si de aici inainte .... Ai auzit si inimioara? |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| momof2 wrote: Felicitari! Sarcina usoara si la termen! V-am tot citit ultima saptamana dar nu reuseam sa ma mai loghez. Am schimbat telefonul si nu mai stiam cu ce mail am facut cont :x Eu am fost ieri la eco, aveam fix cat am calculat in functie de ovulatie, 6 sapt+5zile. Mi-a zis ca ma felicita pt perseverenta si pt ca m-am hotarat singura sa iau aspenter de la primul test pozitiv. M-a trimis si la alt hematolog sa am o a 2-a parere fata de Uscatescu. Dxc bafta multa duminica! Ma bucur cand vad cum lucrurile se rezolva pas cu pas.
Multumesc! Ma bucur ca este totul ok cu sarcina. Uscatescu nu ti-a zis nimic de clexane, ti-a recomandat doar aspenter? |
|
| IoanaIoanaC wrote:Mihaela14 felicitari si incredere! DXC Tu? te-au sunat sa-ti zica cum stau mititeii? Sa va zic, am sunat o nutritionista din CT, pe recomandari, ca am zis sa ajut si din nutritie scaderea TSH-ului. Nu va zic ca incerca aia sa ma convinga ca depinde doar de mine sa raman insarcinata si sa am incredere in Dumnezeu si nu in medicamente si proceduri medicale? Noroc ca n-au inventat astia teleportarea pe ruta CJ-CT Multumesc Ioana! Cred ca exact de asta aveai nevoie sa auzi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| carlita wrote: Cand nu ti-s bune trompele, n-ai ce sa astepti natural, end of story ... Si de TSH ce a zis? Poti sa-l scazi din alimentatie in termen scurt? Sa ne spui si parerea endocrinologului ..... Ai ceva semne de urati?
Nici urati nici frumosi inca.
De TSH a zis ca da, se poate, sa nu imi fac probleme, doar sa ascult de ea si sa am incredere si sa imi doresc. Asta a fost discutia initiala, m-a programat pt consult pe miercuri si mi-a dat niste analize de facut pana atunci. Acuma nah, incerc sa gasesc alt nutritionist, ca desi are recomandari bune, femeia chiar m-a speriat! Iti poti imagina ca vorbea mai mult decat mine? In primele 10 minute nici n-am apucat sa ii zic care e problema de fapt Iti zic dupa ce vin de la endo ce si cum.
Mihaela14 wrote: Cred ca exact de asta aveai nevoie sa auzi
Da da, si cum a vindecat ea cu nutritie cancer inoperabil in cateva sedinte, dar la mine are nevoie de CATEVA sedinte sa determinam impreuna factorul de stres care a declansat cresterea TSH-ului
DXC wrote: Nuuu, mi au zis ca numai umbla la ei pana duminica....Stau ca pe jar !!! Ma rog sa ramana cu mine cat mai multi posibil
Deci nu e ca in filme sa te tina la curent cu evolutia lor zilnic sau la doua zile? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| carlita wrote:Chiar ca te tin pe jar, macar pe vineri daca mai verificau evolutia ... practic o sa stii direct la ET care-i situatia si te duci cu un stres cat tine de mare ..... Oricum, sunt 7 blasto, nu 2... Hai ca trece repede timpul, tine-te ocupata in intervalul asta! ce sa fac , am incredere in ei ca stiu mai bine!!! Nu mi ramane decat sa cred in ei si in puisorii mei |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| IoanaIoanaC wrote:Mihaela14 felicitari si incredere! DXC Tu? te-au sunat sa-ti zica cum stau mititeii? Sa va zic, am sunat o nutritionista din CT, pe recomandari, ca am zis sa ajut si din nutritie scaderea TSH-ului. Nu va zic ca incerca aia sa ma convinga ca depinde doar de mine sa raman insarcinata si sa am incredere in Dumnezeu si nu in medicamente si proceduri medicale? Noroc ca n-au inventat astia teleportarea pe ruta CJ-CT
Fereasca Sfantul.. Parca o aud pe soacra'mea :)) "Mai bine te rogi la Dumnezeu decat sa faci atatea analize de sange". Nici nu imi mai bat capul cu ei dupa astfel de replici |
|
| Maria.mmh wrote:Fereasca Sfantul.. Parca o aud pe soacra'mea :)) "Mai bine te rogi la Dumnezeu decat sa faci atatea analize de sange". Nici nu imi mai bat capul cu ei dupa astfel de replici
Ahaha! Soacara-mea ma trimite la manastire! Si a fost asa bucuroasa cand qa auzit ce mi-a zis nutritionista, pe principiul "vezi, asa ti-am zis si eu" |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Mihaela14 wrote: Multumesc! Ma bucur ca este totul ok cu sarcina. Uscatescu nu ti-a zis nimic de clexane, ti-a recomandat doar aspenter?
Uscatescu mi-a zis ca nu inseamna mare lucru mutatia mea daca nu e combinata cu altele si ca vedem cand o fi sarcina. Dar ca ea nu crede ca putem obtine sarcina natural din cauza calitatii spermatozoizilor, ca de aia se tot opresc sarcinile. V-am scris eu in decembrie ce zicea. Eu nu i-am mai scris, am ramas iar imediat si am inceput aspenterul de capul meu. O sa ii mai dau un mail sa vad ce parere are. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| carlita wrote:Chiar asteptam vesti de la tine, ma bucur ca ne-ai scris si ca vestile sunt bune. Chiar ai actionat bine si am incredere ca instinctul te va ajuta si de aici inainte .... Ai auzit si inimioara? Da, batea bine si repede, nu mi-a mai zis cat dar si eu am uitat sa intreb. Eram amandoi obositi aseara, el dupa 2 nasteri, eu de la progesteron cred :) ma duc iar pe 3 feb daca totul e bine. |
|
| IoanaIoanaC wrote:Deci nu e ca in filme sa te tina la curent cu evolutia lor zilnic sau la doua zile? la alte clinici am vazut ca ar anunta zilnic sau la 2 zile....Dar aici nu probabil fiecare cum stie ca e mai bine am incredere dar ma macina asteptarea asta...ugggg |
|
| Dxc wrote: la alte clinici am vazut ca ar anunta zilnic sau la 2 zile....Dar aici nu probabil fiecare cum stie ca e mai bine am incredere dar ma macina asteptarea asta...ugggg
Haideeeeeeeee ca o sa fie bine, numa' maine nu-i poimaine! Pare rau daca am deschis cutia pandorei cu intrebarea mea, dar eu una sunt convinsa ca totul o sa fie bine! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Mihaela14 wrote:Am rezultatul Beta2 : 511.0 mUI/mL Este exact dublu. Am avut toata dimineata inima cat un purice
Super, Miha!!! Eu zic sa te linistesti! Stiu ca e greu dar totul va fi bine!! Trebuie sa fie, ai trecut prin destule. E momentul tau! Savureaza-l din plin! Ma bucur tare mult pentru tine! |
|
| si eu cred ca o sa fie bine |
|
| Sisi2 wrote:Super, Miha!!! Eu zic sa te linistesti! Stiu ca e greu dar totul va fi bine!! Trebuie sa fie, ai trecut prin destule. E momentul tau! Savureaza-l din plin! Ma bucur tare mult pentru tine! Sisi multumesc ,esti tare draguta! |
|
|