Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Thursday, January 16, 2020 11:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:
Am si eu o nelamurire, am zis ca mi-a venit acum 2 zile dar nu mi-a venit a fost doar un spoting inchis la culoare dupa care s-a oprit, vad ca se chinuie sa vina dar totusi nu vrea, pe absorbant ieri nu am avut nimic doar cand ma sterg (scuzati limbajul amanuntit si usor deplasat) totusi cred ca luna asta nu am avut ovulatie...este ok cu spotingul asta au mai fost luni cand am avut asa dar foarte rar, exista o cazua pt asta sau pur si simplu corpul se pregateste de menstra?

Dupa calculele mele de saptamana trecuta, trebuia sa-ti vina menstruatia ieri. Spotingul putea fi de la implantare, asa ca cel mai bine fa un test. Tin pumnii!Clap
Mihaela14
Scris: Thursday, January 16, 2020 11:34 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Bravoo hearts Mihaela, nu te mai stresa !Cheek Kiss

Incerc ras computerlove
Miha1989
Scris: Thursday, January 16, 2020 11:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Mihaela14 wrote:

Dupa calculele mele de saptamana trecuta, trebuia sa-ti vina menstruatia ieri. Spotingul putea fi de la implantare, asa ca cel mai bine fa un test. Tin pumnii!Clap

Miha m-am gandit si eu la asta dar eu mi-am facut un test in ziua in care am avut spotting-ul si a fost negativ, plus ca temperatura este scazuta 36.9 de 2 zile la rand iar culoarea inchisa ma face sa cred ca nu este vorba de asta...o sa am rabdare iar daca nu vine pana in week o sa fac din nou un test...eu am dureri usoare de burta si de ovare deaia cred ca el este pe vine dar nu reuseste sa isi faca aparitia hohot
Aleahim
Scris: Thursday, January 16, 2020 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Mihaela14 wrote:

Am rezultatul Beta2 :
511.0 mUI/mL
Este exact dublu. Am avut toata dimineata inima cat un purice ceee

Super Miha
Ma bucur ENORM!!!!dance hainoroc
Mihaela14
Scris: Thursday, January 16, 2020 11:53 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Miha m-am gandit si eu la asta dar eu mi-am facut un test in ziua in care am avut spotting-ul si a fost negativ, plus ca temperatura este scazuta 36.9 de 2 zile la rand iar culoarea inchisa ma face sa cred ca nu este vorba de asta...o sa am rabdare iar daca nu vine pana in week o sa fac din nou un test...eu am dureri usoare de burta si de ovare deaia cred ca el este pe vine dar nu reuseste sa isi faca aparitia hohot

Miha cand ai facut tu testul, adica in ziua cu spottingul era prea devreme, eu zic ca sunt sanse mari sa fii gravida. testul care l-ai facut era ultrasensibil?
Mihaela14
Scris: Thursday, January 16, 2020 11:55 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Super Miha
Ma bucur ENORM!!!!dance hainoroc

Multumesc pupici Cheek Kiss computerlove
Miha1989
Scris: Thursday, January 16, 2020 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Mihaela14 wrote:

Miha cand ai facut tu testul, adica in ziua cu spottingul era prea devreme, eu zic ca sunt sanse mari sa fii gravida. testul care l-ai facut era ultrasensibil?

Da am facut un test barza ultrasensibil, ar fi o minune dar eu tot cred ca nu este...temperatura cand am ramas in noiembrie era de 37.3...acum 36.9...
Mihaela14
Scris: Thursday, January 16, 2020 12:00 PM
Nivel

Miha1989 wrote:

Da am facut un test barza ultrasensibil, ar fi o minune dar eu tot cred ca nu este...temperatura cand am ramas in noiembrie era de 37.3...acum 36.9...

Vedem, ne lamurim noi in cateva zile Buddy1
LE daca nu cumva te razgandesti si faci un test sic
Dxc
Scris: Thursday, January 16, 2020 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Mihaela14 wrote:

Am rezultatul Beta2 :
511.0 mUI/mL
felicitari!!! Cu siguranta va fi bine coeur
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, January 16, 2020 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Mihaela14 felicitari si incredere! Buddy1
DXC Tu? te-au sunat sa-ti zica cum stau mititeii?

Sa va zic, am sunat o nutritionista din CT, pe recomandari, ca am zis sa ajut si din nutritie scaderea TSH-ului. Nu va zic ca incerca aia sa ma convinga ca depinde doar de mine sa raman insarcinata si sa am incredere in Dumnezeu si nu in medicamente si proceduri medicale? Noroc ca n-au inventat astia teleportarea pe ruta CJ-CTCrazy
momof2
Scris: Thursday, January 16, 2020 12:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2019
Mihaela14 wrote:

Am rezultatul Beta2 :
511.0 mUI/mL

Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
V-am tot citit ultima saptamana dar nu reuseam sa ma mai loghez. Am schimbat telefonul si nu mai stiam cu ce mail am facut cont :x
Eu am fost ieri la eco, aveam fix cat am calculat in functie de ovulatie, 6 sapt+5zile.
Mi-a zis ca ma felicita pt perseverenta si pt ca m-am hotarat singura sa iau aspenter de la primul test pozitiv. M-a trimis si la alt hematolog sa am o a 2-a parere fata de Uscatescu.
Dxc bafta multa duminica! Ma bucur cand vad cum lucrurile se rezolva pas cu pas.
Dxc
Scris: Thursday, January 16, 2020 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
IoanaIoanaC wrote:
Mihaela14 felicitari si incredere! Buddy1
DXC Tu? te-au sunat sa-ti zica cum stau mititeii?

Sa va zic, am sunat o nutritionista din CT, pe recomandari, ca am zis sa ajut si din nutritie scaderea TSH-ului. Nu va zic ca incerca aia sa ma convinga ca depinde doar de mine sa raman insarcinata si sa am incredere in Dumnezeu si nu in medicamente si proceduri medicale? Noroc ca n-au inventat astia teleportarea pe ruta CJ-CTCrazy
Nuuu, mi au zis ca numai umbla la ei pana duminica....Stau ca pe jar !!! Ma rog sa ramana cu mine cat mai multi posibilHands
carlita
Scris: Thursday, January 16, 2020 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Dxc wrote:
Nuuu, mi au zis ca numai umbla la ei pana duminica....Stau ca pe jar !!! Ma rog sa ramana cu mine cat mai multi posibilHands

Chiar ca te tin pe jar, macar pe vineri daca mai verificau evolutia ... practic o sa stii direct la ET care-i situatia si te duci cu un stres cat tine de mare ..... Oricum, sunt 7 blasto, nu 2... Hai ca trece repede timpul, tine-te ocupata in intervalul asta! Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Thursday, January 16, 2020 12:40 PM
Nivel

Dxc wrote:
felicitari!!! Cu siguranta va fi bine coeur

Multumesc !pupici Doamne ajuta sa duc sarcina la capat! Si Doamne ajuta ca puisorii tai sa fie rezistenti !Hands
carlita
Scris: Thursday, January 16, 2020 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Miha1989 wrote:

Si eu zic sa testezi sa stii ce ai de facut pe mai departe... stiindu-ti istoricul, zic ca trebuie sa actionezi rapid la testul pozitiv!

Mihaela, e putin mai mult de dublu si cred ca azi ai recoltat ceva mai devreme fata de marti, nu? Deja te apropii de 1000 si oricum cresterea nu mai e asa exponentiala, daca te macina cumva si gandul asta. ras Va fi bine! DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.