Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Raza wrote:Mihaela felicitari! Ma bucur din suflet pentru asa vesti! Dxc, iti tin pumnii , o sa zic o rugaciune sa fie totul bine la transfer si peste 2 saptamani sa vii cu vesti minunate! Multumesc! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Aleahim wrote:Fumeaza trabuc Apoi ce are in el, numai el stie ca e chiar super zen. Referitor la histero, cam toti medicii il recomanda in tara, inainte de fiv. Mie de ex nu mi-a vazut nici un medic polipul.Nici desteptii aia care mi-au facut HSG. Ei tot ziceau ca nu intra lichidul prin trompa dreapta si tot bagau acolo fara numar, cand de fapt era un polip acolo. Mi l-a gasit barzoiul la histero Referitor la filmare, eu am fost mega fascinata de ea.Si de histero si de laparo. La toata lumea am aratat-o Sa vada ce bine arat pe dinauntru Ce haioasa esti! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Dxc wrote:multumesc anita! Te îmbratisez tu cum esti? Cum e rolul de mamica ? Este super! Momentan ne luptam cu colicii dar va trece si perioada asta. Te îmbra?i?ez! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Raza wrote:Mihaela felicitari! Ma bucur din suflet pentru asa vesti! Dxc, iti tin pumnii , o sa zic o rugaciune sa fie totul bine la transfer si peste 2 saptamani sa vii cu vesti minunate! multumesc mult draga mea |
|
| Buzbuchi wrote:Yupiii! Iti tin pumnii stransi sa ne dai o veste minunata in curand! doamne ajuta |
|
| adina1109 wrote: Ce ma bucurrrrrr.... tin pumnii pentru mai departe.. pupici
multumesc mult draga mea! Sper sa fie bine pana la final...ma rog la doamne doamne sa si întoarca privirea si spre mine ca am tras prea mult...cred ca a venit si timpul meu |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Dxc wrote:mi am revenit imediat dupa anestezie. Dureri ft mici asa ca niste în?epaturi dar doar uneori.7 ovocite mi au extras si toate 7 s au fertilizat azi in prima zi. Acum sa vedem cu cate raman in z5 Bafta multa Dxc.Ma gandesc la tine,Doamne Ajuta.Acum a sosit si randul tau |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| [quote=IoanaIoanaC]
LAURA0202 sa-ti traiasca minunea!
Mul?umesc mult . Pppppfffffuuuuu Pppppfffffuuuuu Prafulet de la minunea mea ca sa fie cât mai multe teste pozitive
Pe la 3 , dormea Lau dar a început sa ma strige mama , ma... Si saracu?a avea febra. Vai ce urât ii . Dar oricum e foarte bine, zic eu pt ca e prima data când are febra si deja avem 10 luni jumate |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Mihaela14 wrote:Multumesc Laura, sanatate tie si micutei!
|
|
| Mihaela14 wrote:Am primit rezultatul analizelor: HCG 255.0 mUI/mL Sapt 1.3-2 intre 16-156 mUI/mL Sapt 2-3 intre 101-4870 mUI/mL Progesteron 25.35 ng/mL Trim 1 de sarcina 11.2 -90.0 ng/mL Cred ca sunt ok ambele, azi sunt in 15 dpo. Ce parere aveti? Am rezultatul Beta2 : 511.0 mUI/mL Este exact dublu. Am avut toata dimineata inima cat un purice |
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mihaela14 wrote:Am rezultatul Beta2 : 511.0 mUI/mL Este exact dublu. Am avut toata dimineata inima cat un purice
Miha cu siguranta de data asta lucrurile vor sta altfel iar bebele mult asteptat va sta acolo la caldurica, te felicit inca o data si iti doresc sarcina usoara si la termen. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Mihaela14 wrote:Am rezultatul Beta2 : 511.0 mUI/mL Este exact dublu. Am avut toata dimineata inima cat un purice
Mihaela, nu te mai stresa ! |
|
| Miha1989 wrote:Miha cu siguranta de data asta lucrurile vor sta altfel iar bebele mult asteptat va sta acolo la caldurica, te felicit inca o data si iti doresc sarcina usoara si la termen. Multumesc Miha , asa sper ca de data asta voi ajunge sa nasc un copil sanatos. |
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Am si eu o nelamurire, am zis ca mi-a venit acum 2 zile dar nu mi-a venit a fost doar un spotting inchis la culoare dupa care s-a oprit, vad ca se chinuie sa vina dar totusi nu vrea, pe absorbant ieri nu am avut nimic doar cand ma sterg (scuzati limbajul amanuntit si usor deplasat) totusi cred ca luna asta nu am avut ovulatie...este ok cu spottingul asta au mai fost luni cand am avut asa dar foarte rar, exista o cazua pt asta sau pur si simplu corpul se pregateste de menstra? |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Miha1989 wrote:Am si eu o nelamurire, am zis ca mi-a venit acum 2 zile dar nu mi-a venit a fost doar un spoting inchis la culoare dupa care s-a oprit, vad ca se chinuie sa vina dar totusi nu vrea, pe absorbant ieri nu am avut nimic doar cand ma sterg (scuzati limbajul amanuntit si usor deplasat) totusi cred ca luna asta nu am avut ovulatie...este ok cu spotingul asta au mai fost luni cand am avut asa dar foarte rar, exista o cazua pt asta sau pur si simplu corpul se pregateste de menstra?
Si mie de 2 luni imi tot apare spotting-ul asta inainte de menstruatie. Luna asta am ramas cu el si dupa menstruatie. Din ce stiu poate aparea din cauza progesteronului dar la mine nu a fost cazul, am analizele ok la el. |
|
|