Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Madalina3012
Scris: Tuesday, November 26, 2019 9:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Mihaela14 wrote:

Da Andra si Anitta au eliberat barzucile! yes topai Clap

Mihaela temperatura e constanta. Cand faci testulet?topai
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 26, 2019 9:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
AndreV wrote:

Nu neaparat. Important e sa creasca. Nici la mine nu s-a dublat ci a crescut mai mult... Sarcina usoara sa ai! ras

Mihaela, Adina, sa prindeti berzele!!! Va facem galerie! wav

Multumesc pt galerie Andre!computerlove
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 26, 2019 9:48 AM
Nivel

Madalina3012 wrote:

Mihaela temperatura e constanta. Cand faci testulet?topai

ras Ori azi dupamasa cand ajung acasa, ori maine dimineata! Am putine emotiiBig Surprise
Madalina3012
Scris: Tuesday, November 26, 2019 10:01 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

ras Ori azi dupamasa cand ajung acasa, ori maine dimineata! Am putine emotiiBig Surprise

doamne ajuta sa fie pozitivHands
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:01 AM
Nivel

Fetelor aseara am umblat prin farmacii sa cumpar utrogestan si nu am mai gasit. Am luat arefam, si asta cu greu l-am gasit si cu greu am convins farmacista sa mi-l dea fara reteta. Ma luase panica la un moment dat ca nu gasesc si de regula am progestetonul cam mic. Pe la voi cum e, gasiti prin farmacii?
Madalina3012
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:09 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:
Fetelor aseara am umblat prin farmacii sa cumpar utrogestan si nu am mai gasit. Am luat arefam, si asta cu greu l-am gasit si cu greu am convins farmacista sa mi-l dea fara reteta. Ma luase panica la un moment dat ca nu gasesc si de regula am progestetonul cam mic. Pe la voi cum e, gasiti prin farmacii?

Utrogestan nu se mai gaseste. Arefam am luat fara reteta.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mihaela14 wrote:
Incearca la alta farmacie.Mie mi-a dat fara reteta la prima farmacie intalnita.Eu am luat Arefam,am auzit ca e mai bun ca Utrogestanul.Azi ai 13 dpo,de obicei aveai spotting deja?Eu cand masuram temperatura daca in ziua 13 dpo temperatura ramanea sus deja stiam ca am ramascoeur cand am ramas in 13 dpo am facut testul si in 14 dpo beta.Doamne Ajuta Miha,tare m-as bucura sa fie cu ochisori.Ma rog pt.tineHands pupici
adina1109
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Mihaela14 wrote:

Hai Mihaela, curaj !!! Presimt vesti bune cu temperatura ta. Tin pumnii Love computerlove
adina1109
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Mihaela14 wrote:

Eu sunt pe crinone gel si arefam. Utrogestan nu se mai gaseste din cate am auzit.
Aleahim
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Si eu stiu ca nu se mao gaseste utrogestan.In schimb arefam am gasit i prima farmacie si nici nu s-a uitat farmacista la reteta.Miha, iti tin pumniimajoreta Hands
FloreFlore
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Mihaela ,D ne ajuta!!!Hands
Carlita,vad ca ai revenit pe listuta si ocupi binecuvântatul loc 3 !!!coeur topai
Eu am o menstruatie foarte ciudata...Mi a venit în z 24 dai ma tine de 6 zile dar in cantitati reduse si curge mai mult la urinare si cand ma sterg...Nu ma simt nici foarte bine ...
Aleahim
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
FloreFlore wrote:
Mihaela ,D ne ajuta!!!Hands
Carlita,vad ca ai revenit pe listuta si ocupi binecuvântatul loc 3 !!!coeur topai
Eu am o menstruatie foarte ciudata...Mi a venit în z 24 dai ma tine de 6 zile dar in cantitati reduse si curge mai mult la urinare si cand ma sterg...Nu ma simt nici foarte bine ...

Flore nu ar fi mai ok sa mergi la medic?
Eu asa as face, daca ceva nu mi s-ar parea ok.Plus ca zici ca nu te simti nici foarte bine.uff
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Fetelor, exista posibilitatea sa ovulez mai devreme sau mai tarziu de ziua 18? De 2 luni, pe baza temperaturii bazale, imi detecteaza ovulatia in z18. Am avut contact si inainte si dupa si in data aia fara rezultat.Cray
FloreFlore
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:38 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Aleahim wrote:

Flore nu ar fi mai ok sa mergi la medic?
Eu asa as face, daca ceva nu mi s-ar parea ok.Plus ca zici ca nu te simti nici foarte bine.uff

Da ,asa ar trebui..Ramasese sa refac pap ul dupa Anul Nou dar sa vad zilele astea cum ma simt si sper sa imi fac o programare cat mai repejor...Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 26, 2019 11:44 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Incearca la alta farmacie.Mie mi-a dat fara reteta la prima farmacie intalnita.Eu am luat Arefam,am auzit ca e mai bun ca Utrogestanul.Azi ai 13 dpo,de obicei aveai spotting deja?Eu cand masuram temperatura daca in ziua 13 dpo temperatura ramanea sus deja stiam ca am ramascoeur cand am ramas in 13 dpo am facut testul si in 14 dpo beta.Doamne Ajuta Miha,tare m-as bucura sa fie cu ochisori.Ma rog pt.tineHands pupici

Am reusit aseara sa cumpar Arefam de 200, aici in Targu Mures tot timpul m-au luat la intrebari pt utrogestan de oriunde am luat.
Da, de obicei aveam spotting cu tot cu progesteron. Sanii sunt putin durerosi, iar de obicei inainte de menstra se inmuiau.

Va multumesc la toate pentru sustinere!
computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.