Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Adina iti tin pumnii.Saptamana viitoare sa ne aduci cele mai frumoase vesti! Mada e super valoarea.Bravo! Felicitari inca o data! |
|

| Gagici, 2 berze zboara brambura! Hai pe ele!!!
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Sisi2 wrote:Buna!! Super!!!Din cate ma pricep eu, rezultatul e bun!  Te puup Sper.. Inca sunt nedumerita..multumesc de raspuns. ..e. Care o fi diferenČ›a între normospermie si Normozoospermie...?? stie cineva? |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Adina ma bucur ca totul a fost perfect... Doamne ajuta în continuare. Mada felicitari pt beta, mi se pare f buna evolutia. Bafta fetelor... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Blondyb wrote:Sper.. Inca sunt nedumerita..multumesc de raspuns. ..e. Care o fi diferen?a între normospermie si Normozoospermie...??  stie cineva? Buna, nu e nici o diferenta, termeni diferiti, acelasi sens :D e bine! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Aleahim wrote:Gagici, 2 berze zboara brambura! Hai pe ele!!!
Da Andra si Anitta au eliberat barzucile! |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Multumesc mult fetelor pt gandurile pozitive. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Aleahim wrote:Gagici, 2 berze zboara brambura! Hai pe ele!!!
Tu si Mihaela o sa le prindeti ca o sa testati amandoua imediat |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Blondyb wrote:Sper.. Inca sunt nedumerita..multumesc de raspuns. ..e. Care o fi diferen?a între normospermie si Normozoospermie...??  stie cineva?
Eu stiu ca inseamna acelasi lucru. Adica spermograma arata normal! Eu zic sa nu te stresezi ca arata bine dar cel mai indicat e sa ceri parerea unui medic urolog. El te poate lamuri cel mai bine! Mult succes! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Gata fetelor, la ora 15:30 am facut ET. Sunt plina de emotii si incredere. Pe 5 voi face beta . Dupa spusele dnei Dr totul a decurs perfect, embrionii s-au dezghetat perfect, endometrul era perfect. Va pup doamne ajuta adina!!! O sa primesti cel mai frumos dar de sarbatori |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| adina1109 wrote:Gata fetelor, la ora 15:30 am facut ET. Sunt plina de emotii si incredere. Pe 5 voi face beta . Dupa spusele dnei Dr totul a decurs perfect, embrionii s-au dezghetat perfect, endometrul era perfect. Va pup Adina,multa bafta..ti-ai luat puisorii acasa sa fie cu noroc! |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Madalina3012 wrote:Fetelor deci vineri am facut beta 1 116 ?i azi beta 2 623. Nu e diferen?a mare?
Nu neaparat. Important e sa creasca. Nici la mine nu s-a dublat ci a crescut mai mult... Sarcina usoara sa ai! 
Mihaela, Adina, sa prindeti berzele!!! Va facem galerie! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Multumesc mult fetelor! Va tin pumnii la testare! Adina ma bucur mult ptr tine! Doamne ajuta! |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| adina1109 wrote:Gata fetelor, la ora 15:30 am facut ET. Sunt plina de emotii si incredere. Pe 5 voi face beta . Dupa spusele dnei Dr totul a decurs perfect, embrionii s-au dezghetat perfect, endometrul era perfect. Va pup
Sa fie cu lipici, Doamne ajuta! |
|

| Roser wrote:Tu si Mihaela o sa le prindeti ca o sa testati amandoua imediat Cineva tot le prinde. Vedem noi cine. |
|
|