Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Anitta76 wrote:Mihaela14 trmit barza mea spre tine! Tocmai am nascut. Felicitari Anitta! Recuperare usoara! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Blondyb wrote:Rezultat : Normozoospermie!
Buna!! Super!!!Din cate ma pricep eu, rezultatul e bun! Te puup |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Anitta76 wrote:Mihaela14 trmit barza mea spre tine! Tocmai am nascut. Doamne, ce m-ai emotionat! Felicitari draga mea ,recuperare rapida si multa fericire va doresc! Si nu in ultimul rand multumesc din suflet pentru barzuca!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Fetelor deci vineri am facut beta 1 116 ?i azi beta 2 623. Nu e diferen?a mare? |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Blondyb wrote:Rezultat : Normozoospermie!
E facuta intr-un centru RUAM sau la un laborator normal? |
|

| Sisi2 wrote:Buna fetelor!!! Am si eu o curiozitate. Voi ati patit sa va doara ovarul destul de tare la ovulatie? Azi ar trebui sa ovulez, am toate "simptomele", dureri usoare de sani, secretii egg doar ca ma doare in partea dreapta destul de tare. Mult mai tare decat de obicei. Sa fie o ovulatie mai "furtunoasa" ca sa zic asa? Sau ma pricopsesc cu vreo raceala!
Pe mine de obicei ma doare o ora sau doua destul de tare, dar intotdeauna cand am simtit durerea apoi s-a confirmat ovulatia. Asa ca stai linistita ca e normal. Daca maine nu iti trece, atunci poate e o raceala sau altceva. |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Gata fetelor, la ora 15:30 am facut ET. Sunt plina de emotii si incredere. Pe 5 voi face beta . Dupa spusele dnei Dr totul a decurs perfect, embrionii s-au dezghetat perfect, endometrul era perfect. Va pup |
|

Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| adina1109 wrote:Gata fetelor, la ora 15:30 am facut ET. Sunt plina de emotii si incredere. Pe 5 voi face beta . Dupa spusele dnei Dr totul a decurs perfect, embrionii s-au dezghetat perfect, endometrul era perfect. Va pup Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun |
|

| adina1109 wrote:Gata fetelor, la ora 15:30 am facut ET. Sunt plina de emotii si incredere. Pe 5 voi face beta . Dupa spusele dnei Dr totul a decurs perfect, embrionii s-au dezghetat perfect, endometrul era perfect. Va pup
Iti tin pumnii Adina! Sunt sigura ca saptamana viitoare ne vei anunta ca vei fi mamica |
|

| adina1109 wrote:Gata fetelor, la ora 15:30 am facut ET. Sunt plina de emotii si incredere. Pe 5 voi face beta . Dupa spusele dnei Dr totul a decurs perfect, embrionii s-au dezghetat perfect, endometrul era perfect. Va pup
Supeeer! Sa fie lipiciosi , Doamne ajuta! |
|

| Madalina3012 wrote:Fetelor deci vineri am facut beta 1 116 ?i azi beta 2 623. Nu e diferen?a mare? Eu zic ca e bine pt un interval de 72 de ore! Sunt pe net calculatoare pt evolutia beta. Te pup! |
|

| Mihaela14 wrote:Eu zic ca e bine pt un interval de 72 de ore! Sunt pe net calculatoare pt evolutia beta. Te pup! Sar na Sper sa ramâna la tine temperatura sus ?i maine |
|

| adina1109 wrote:Gata fetelor, la ora 15:30 am facut ET. Sunt plina de emotii si incredere. Pe 5 voi face beta . Dupa spusele dnei Dr totul a decurs perfect, embrionii s-au dezghetat perfect, endometrul era perfect. Va pup Adina ma bucur mult. Sa dea Dumnezeu sa iasa beta mare |
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
Adina te asteptam cu o beta la fel de perfecta |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Roser wrote:
Pe mine de obicei ma doare o ora sau doua destul de tare, dar intotdeauna cand am simtit durerea apoi s-a confirmat ovulatia. Asa ca stai linistita ca e normal. Daca maine nu iti trece, atunci poate e o raceala sau altceva.
Multumesc mult de raspuns Roser! Ma doare de dupa masa...destul de tare de aceea am intrebat daca e normal. Sper sa treaca pana maine. Te pup |
|
|