Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Carlita Asta e casuta ta Aleahim, nu stiu daca chiar asta va fi casuta mea, dar daca va fi, atunci chiar e miraculos locul asta... Dupa cum am zis, doar sa se aplice si pt mine miracolul de Craciun. In schimb, eu sper sa prinzi tu barzuca chiar sapt viitoare.
|
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Aleahim, nu stiu daca chiar asta va fi casuta mea, dar daca va fi, atunci chiar e miraculos locul asta... Dupa cum am zis, doar sa se aplice si pt mine miracolul de Craciun. In schimb, eu sper sa prinzi tu barzuca chiar sapt viitoare. Toate fetele care au fost pe 3, au sarit gardul.Deci, e cam clar ce urmeaza. Vedem, sper sa ma abtin pana prin 3 dec cu testul. |
|
| Mihaela14 wrote:Adina mie-mi pare ca o ia la vale temperatura, dar inca sper. Spotting nu am. Inca e mult deasupra liniei temp, deci, Doamne-ajuta sa creasca maine!
Roser, si eu zic ca ai ovulat peste noapte si n-a apucat sa creasca temp; maine sigur creste!
momof2, nici nu te mai intreb ce s-a intamplat si cum esti, nici nu stiu tare multe detalii despre ce ai investigat pana la momentul prezent, dar e clar ca trombofilia e cap de lista cu analize de facut pt tine. Iti doresc sa vina cat mai repede ziua cand sa duci pe lume un fratior/surioara pt baietelul tau. |
|
| Adina, cand ai ET, azi? Dxc, se apropie si momentul tau, mai ai putintica rabdare .... la cata rabdare ai avut pana acum .... mai strange din dinti inca un pic! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| fetelor am facut spermograma sotului, in 2 h aflam si rezultatul, nu mai pot, nu mai am stare, am fost ingrijorata, de volum.... Nu stiam cat trebuie sa fie, imi parea f putin in recipient,  Revin cu vesti.. Sper bune ca altfel.. Nu imi imaginez, |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Da fetelor, multumesc mult pt incurajari!!! O sa astept si poate nimic nu e întâmplator...am mai zis mai inainte ca nu mi mai fac planuri si deja ma gândeam cum de craciun o sa aflu ca sunt insarcinata acum abia in ianuarie o sa fac transferul daca totul va fi bine! Ma rog sa fie bine de acum, pt ca m au speriat veČ™tile din z2 |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Inca nu-i asa rau 36.8 dar eram mai ok daca ramanea la 37 De mestruatie inca nu sunt semne.. Am facut azi un test, mai bine zis am stricat un test cu sensibilitate 20, care e negativ. Vad a doua linie doar daca ma ambitionez sa o vad si imi zic ca e acolo Mai am si un test ultrasensibil de la barza, dar sa vedem cum va fi temperatura maine, poimaine.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Adina mie-mi pare ca o ia la vale temperatura, dar inca sper. Spotting nu am. Inca nu este totul pierdut.Vedem maine sau poimaine spera si iar spera |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote: Inca nu este totul pierdut.Vedem maine sau poimaine  spera si iar spera Sper, sigur ca sper! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Mihaela14 trmit barza mea spre tine! Tocmai am nascut. |
|

Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Anitta76 wrote:Mihaela14 trmit barza mea spre tine! Tocmai am nascut.
Felicitari Anita Sa creasca bebe mare sanatos iar tie iti doresc recuperare usoara |
|
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Rezultat : Normozoospermie! Blondyb attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Anitta76 wrote:Mihaela14 trmit barza mea spre tine! Tocmai am nascut.
Felicitari Anitta!!! Sa va traiasca si sa creasca mare! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna fetelor!!! Am si eu o curiozitate. Voi ati patit sa va doara ovarul destul de tare la ovulatie? Azi ar trebui sa ovulez, am toate "simptomele", dureri usoare de sani, secretii egg doar ca ma doare in partea dreapta destul de tare. Mult mai tare decat de obicei. Sa fie o ovulatie mai "furtunoasa" ca sa zic asa? Sau ma pricopsesc cu vreo raceala! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Anitta76 wrote:Mihaela14 trmit barza mea spre tine! Tocmai am nascut. felicitari! |
|
|