Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Tuesday, December 10, 2019 5:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Aleahim wrote:

Eu stiu ca se face la 7 zile de la ovulatie, nu 7 zile inainte de menstruatie.Asa trebuie sa calculezi

Cred ca este acela?i lucru :)) normal nu sunt 2 saptamâni între ovula?ie ?i menstrua?ie? 7 zile dupa ovula?ie e acela?i lucru cu 7 zile înainte de menstruatie. Cel pu?in asa mi a zis dna dr la care am fost cu analizele endocrinologice. A?tept pana mâine sa vad daca, creste temperatura înseamna ca am ovulat ?i pot sa calculez 7 zile dupa ovula?ie sa merg sa dozez.
Aleahim
Scris: Tuesday, December 10, 2019 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Maria.mmh wrote:

Cred ca este acela?i lucru :)) normal nu sunt 2 saptamâni între ovula?ie ?i menstrua?ie? 7 zile dupa ovula?ie e acela?i lucru cu 7 zile înainte de menstruatie. Cel pu?in asa mi a zis dna dr la care am fost cu analizele endocrinologice. A?tept pana mâine sa vad daca, creste temperatura înseamna ca am ovulat ?i pot sa calculez 7 zile dupa ovula?ie sa merg sa dozez.

Nu toate femeile au faza luteala de 14 zile.De aia ziceam ca e mai usor sa calculezi la 7 zile dpo
Sisi2
Scris: Tuesday, December 10, 2019 5:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Aleahim wrote:

Sisi, in cluj musai la dr Chiroiu.Si nicidecum in alta parte.Eu am facut la interservisan si a fost horror.Si mi-au gresit si rezultatul.
Asculta-ma si fa-ti din timp programare la Chiroiu si oricine ce ti-ar zice, la el sa mergi
Scuze ca insist, dar crede-ma, stiu de ce

Multumesc mult pentru sfat! La ce clinica il gasesc? Lucreaza si la privat?
Aleahim
Scris: Tuesday, December 10, 2019 5:55 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

Multumesc mult pentru sfat! La ce clinica il gasesc? Lucreaza si la privat?

Din cate stiu e la spitalul de recuperare.
Dar eu nu as mai repeta niciodata greseala de a merge la interservisan.E adevarat ca atunci nu stiam de dr Chiroiu, am aflat pe urma.
Stiu ca el de exemplu foloseste solutie salina si nu e dureros.Am vb cu fete care aveau trompe infundate si nu le-a durut la Chiroiu.Si eu cu trompele bune, am crezut ca mor pe masa si mi-au zis ca mi-s infundate.La mine au folosit ceva solutie mai densa, uleioasa.
lidiamaibine
Scris: Tuesday, December 10, 2019 6:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2019
Buna seara,

Sunt tristuta, eu si sotul meu incercam sa facem un copil, tin sa mentionez ca am ramas insarcinata in martie, dar, din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie. Ce ma ingrijoreaza este faptul ca de-atunci mi s-a dereglat c.m -ul, am facut o intrerupere de sarcina in mai, iar de-atunci mentruatia imi vine dupa 31-37 zile. Am incercat sa-mi "urmaresc" secretia vaginala, conform careia cica ovulez in zilele 8-9-10 dupa cm. Evident ca nu s-a "prins" nimic pana acum. Astazi mi-a venit.
Miha1989
Scris: Tuesday, December 10, 2019 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
lidiamaibine wrote:
Buna seara,

Sunt tristuta, eu si sotul meu incercam sa facem un copil, tin sa mentionez ca am ramas insarcinata in martie, dar, din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie. Ce ma ingrijoreaza este faptul ca de-atunci mi s-a dereglat c.m -ul, am facut o intrerupere de sarcina in mai, iar de-atunci mentruatia imi vine dupa 31-37 zile. Am incercat sa-mi "urmaresc" secretia vaginala, conform careia cica ovulez in zilele 8-9-10 dupa cm. Evident ca nu s-a "prins" nimic pana acum. Astazi mi-a venit.

Buna, bine ai venit, cred ca cel mai bine este sa te adresezi unui medic, daca dereglarea asta este dupa intrerupere probabil cva s a intamplat. Teoria zice ca un ciclu pana in 35 de zile este ovulator daca depaseste sansele sa fi ovulat sunt mici. Nu iti pierde speranta, faptul ca ai ramas o data arata ca ai potential si cu siguranta se ve intampla si a doua oara. Buddy1
Aleahim
Scris: Wednesday, December 11, 2019 9:11 AM
Nivel

Miha1989
Scris: Wednesday, December 11, 2019 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Aleahim wrote:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157213405369822&id=586264821
Fetelor imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu postarea asta.Un bebe are mare nevoie de un vaccin, pentru a stopa o boala crunta, vaccin care costa 2.1 mil$. Atat costa viata unui copil.Va rog din suflet, donati! Pic cu pic se strange o avere.

Am donat, multumim de info Aleahim, poate acum de Craciun se intampla o minune AngelNot
Aleahim
Scris: Wednesday, December 11, 2019 9:50 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Am donat, multumim de info Aleahim, poate acum de Craciun se intampla o minune AngelNot

Sper din suflet. Nu vreau sa stiu ce inseamna sa auzi ca viata puiului tau costa 2 mil de dolari.
Eu iti multumesc ca ai donatcomputerlove
Raza
Scris: Wednesday, December 11, 2019 9:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Sisi2 wrote:

Multumesc mult de informatii. Probabil o sa ma indrept spre o clinica privata, din Cluj. Imi este putin frica de durere caci nu o prea tolerez. Sunt cam sensibila la durere, dar asta e, o voi face si pe asta. Ca sa faci procedura trebuie sa ai recomandare de la medic. Sau pot sa na prezit, sa zic ce vreau si imi face? hohot

Sisi, subscriu la ce ti-a recomandat Aleahim, in Cluj la dr Chiroiu pentru investigarea trompelor, dar are o lista de asteptare foarteeee lunga, eu cand am sunat in noiembrie imi zicea ca sunt in iunie 2020 cu programarile si daca vreau mai repede sa sun in prima zi de ciclu sa ma programeze cu taxa de urgenta + 200 de lei, iar investigatia cred ca este vreo 500 de lei daca nu ma insel. Daca nu faci rost de nr. de telefon pana dupa masa, ti-l pot da dupa ce ajung acasa.
Mihaela14
Scris: Wednesday, December 11, 2019 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Aleahim wrote:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157213405369822&id=586264821
Fetelor imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu postarea asta.Un bebe are mare nevoie de un vaccin, pentru a stopa o boala crunta, vaccin care costa 2.1 mil$. Atat costa viata unui copil.Va rog din suflet, donati! Pic cu pic se strange o avere.

Sunt alaturi si eu, Dumnezeu sa le ajute! Hands
Aleahim
Scris: Wednesday, December 11, 2019 10:19 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Sunt alaturi si eu, Dumnezeu sa le ajute! Hands

Multumesc Mihacomputerlove
Mihaela14
Scris: Wednesday, December 11, 2019 10:30 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Multumesc Mihacomputerlove

Mi se rupe sufletul cand aud asa ceva, nu am cum sa raman indiferenta!
Tu cum te simti? Te-ai mai linistit? computerlove
Aleahim
Scris: Wednesday, December 11, 2019 10:36 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Mi se rupe sufletul cand aud asa ceva, nu am cum sa raman indiferenta!
Tu cum te simti? Te-ai mai linistit? computerlove

Ma gandesc ca ar fi de ajuns 200 de mii sa doneze cate 10$ si ar fi stransa.De obicei nu postez, donez si gata.Dar cazul asta m-a socat.Suma este colosalaCray
Eu sunt mai bine.M-am linistit.Am un noroc imens cu sotul ca ma ridica de fiecare data.Astept sarbatorile, ca niciodata in ultimii aniLol
Ai un grafic, mama mamaLove
Mihaela14
Scris: Wednesday, December 11, 2019 11:45 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Ma gandesc ca ar fi de ajuns 200 de mii sa doneze cate 10$ si ar fi stransa.De obicei nu postez, donez si gata.Dar cazul asta m-a socat.Suma este colosalaCray
Eu sunt mai bine.M-am linistit.Am un noroc imens cu sotul ca ma ridica de fiecare data.Astept sarbatorile, ca niciodata in ultimii aniLol
Ai un grafic, mama mamaLove

Cand e suma mare doar asa poti strange daca distribuie fiecare.
Asa sunt si eu cu al meu, mereu ma incurajeaza si ma sustine. Suntem norocoase!angel
Graficul e frumos, dar am spotting. Am vrut aseara sa incep cu arefam si am uitat sa-l pun Crazy incep de azi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.