Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Tuesday, December 10, 2019 10:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Miha1989 wrote:

Multumim Aleahim, chiar foarte explicit, nu stiu daca ma credeti dar faptul ca mi-a iesit mica intr-un fel ma bucura ca totusi am aflat un raspuns...si se pare ca are o influenta destul de mare la implantare, iar rezultatul meu nu este tocmai cel mai ok:( Multumesc Buddy1 pupici pupici

Miha, eu am o cunostinta la care i-a iesit 17 si nu a inceput stimularea pt fiv pana nu a corectat un pic valoarea.Si a facut vit D injectabil pentru ca zicea dr Maftei sa se asimileaza mai repede si mai bine.Cu pastile am intelea ca poate dura luni bune pana ajunge in jur de 30uff
Eu nu am refacut-o de curand, mi si frica de ea, desi anul trecut era ok
Mihaela14
Scris: Tuesday, December 10, 2019 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:
Mi-a iesit un rezultat la vitamina D, mi-a iesit 11 destul de mica, eu acum iau sun D3 o pastila pe zi pana ajung la el sa imi citeasca rezultatele...oare sa fie asta una din cauzele pierderi...?

Eu in octombrie am dozat vit d si mi-a iesit valoarea 19.8 .De atunci iau Vit D cu ulei de cocos 2000UI de la Zenyth. Parerea mea personala este ca orice deficit din organism poate contribui la pierderea sarcinii. Eu am tot timpul vit D sub limita, mi-e foarte greu sa o aduc in intervalul de refeinta considerat normal. In ianuarie voi repeta sa vad cum stau.
Miha1989
Scris: Tuesday, December 10, 2019 10:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
O sa vad ce imi va da doctorul cand merg cu rezultatele, pana atunci beau suc de portocale si iau o pastila de sun d3 ca asa mi-a zis , iar cand va aparea soarele o sa stau in curte cu fata si cu mainile asa am inteles ca se asimileaza cel mai bine. Ma bucur foarte mult totusi ca sunt pe drumul cel bun si ca lucrurile nu stagneaza
Maria.mmh
Scris: Tuesday, December 10, 2019 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Aleahim wrote:
Fetelor ceva interesant despre vitamina D.Tocmai a postat dr Maftei
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=442971573318771&id=251631362452794

Dupa ce am citit articolul si am vazut ca spune ca vitamina D se gaseste in portocale mi-am adus aminte ca aseara mi-a fost asa de pofta incat am mancat 2 portocaleHilar Si tin sa mentionez ca nu prea ma omor dupa ele. Mananc una din joi in pasti uff
Sisi2
Scris: Tuesday, December 10, 2019 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buna fetelor! Eu declar ziua 1. Nu am mai scris nimic, de mult, caci nu am noutati. Se pare ca Mosul ma ocoleste anul acesta. Sunt cam dezamagita, dar nu am ce sa fac. In ianuarie o sa avem si noi un an de incercari si mi-am propus sa facem niste investigatii. Sotul va repeta spermograma iar eu as vrea sa verific trompele. Fetele care ati facut recent aceasta analiza, cam cat a costat?
Sper doar, ca acum, daca implinim vestitul an sa ne ia cineva in serios. Pana acum am avut impresi ca medicii au fost cam superficiali. uff , ca nah, dupa un an se fac investigatii closedtopic
Va pup fetelor si o zi faina!!
Miha1989
Scris: Tuesday, December 10, 2019 3:08 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
Buna fetelor! Eu declar ziua 1. Nu am mai scris nimic, de mult, caci nu am noutati. Se pare ca Mosul ma ocoleste anul acesta. Sunt cam dezamagita, dar nu am ce sa fac. In ianuarie o sa avem si noi un an de incercari si mi-am propus sa facem niste investigatii. Sotul va repeta spermograma iar eu as vrea sa verific trompele. Fetele care ati facut recent aceasta analiza, cam cat a costat?
Sper doar, ca acum, daca implinim vestitul an sa ne ia cineva in serios. Pana acum am avut impresi ca medicii au fost cam superficiali. uff , ca nah, dupa un an se fac investigatii closedtopic

Eu am facut HSG ul la maternitate in Brasov cu trimitere de la doctor, am platit 280 lei, am inteles ca analiza asta se plateste si am primit si bon fiscal pt ea. O prietena a facut la privat mai de mult si zicea ca a platit 1000 lei.
Am intratat acum la regina maria si la un mic search a rezultat asta, vz atasament.
Se pare ca noi in Bv suntem mai bogate hohot

Miha1989 attached the following image(s):
screenshot_20191210_151129.jpg

carlita
Scris: Tuesday, December 10, 2019 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Roser wrote:

Da, nervisorii si buzunarul Lol
Ar trebui sa ne punem cu nuiaua pe ei ca sunt cam obraznicuti, nu mai putem lasa dupa ei copilas copilas copilas

Tu ce mai faci? Oare ai ovulat? Cand aveai programarea la Dr?

Lol Lol Lol cool
Binisor si eu, in curand am programarea si astept cu interes solutiile medicului. Am crezut ca am ovulat ieri dupa dureri &co, dar azi n-a crescut temp.... vad maine cum va fi ... craciun

Aleahim, foarte bine prezentat articolul, fara incarcatura de detalii tehnice greoaie pt noi ... Multumim! computerlove
Sisi2
Scris: Tuesday, December 10, 2019 3:25 PM
Nivel

Miha1989 wrote:

Eu am facut HSG ul la maternitate in Brasov cu trimitere de la doctor, am platit 280 lei, am inteles ca analiza asta se plateste si am primit si bon fiscal pt ea. O prietena a facut la privat mai de mult si zicea ca a platit 1000 lei.
Am intratat acum la regina maria si la un mic search a rezultat asta, vz atasament.
Se pare ca noi in Bv suntem mai bogate hohot

Mama, ce diferenta de pret. Sigur voi aveti mai multi bani hohot . Si daca nu te deranjeaza Miha, imi explici putin care e procedura. Stiu ca s-a mai vorbit despre asta dar nu mai retin prea multe informatii.
Miha1989
Scris: Tuesday, December 10, 2019 3:32 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

Mama, ce diferenta de pret. Sigur voi aveti mai multi bani hohot . Si daca nu te deranjeaza Miha, imi explici putin care e procedura. Stiu ca s-a mai vorbit despre asta dar nu mai retin prea multe informatii.

Daca iti este teama de durere sa stii ca este suportabil, este mai trist daca sunt infundate am inteles ca atunci este foarte dureros. Pe mine ma durut doar cand mi-a bagat serul acela de contrast, a fost o durere ca la menstra doar un pic mai puternica, acum depinde cum rezisti la durere, sincer cred ca si senzatia ca te aflii intr-o sala ca de operatii cu lumini, te pune pe o masa plata, rece pt radiografie si este mai trist ca foloseste ustensile metalice (cel putin asa a fost la mine), pe mine m-a internat cateva ore, mi-au dat 2 pastille inainte parca no-spa si algocamin, dupaia eu nu am avut nimic am mai stat cam o ora in spital si am plecat, rezultatul mi l-a spus pe loc. Am inteles ca la privat este cu anestezie...
Dxc
Scris: Tuesday, December 10, 2019 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Sisi2 wrote:
poti face hsg gratuit cu trimitere de la medicul de familie in spital. Eu asa am facut si histerosalpinografia si histeroscopia.
Sisi2
Scris: Tuesday, December 10, 2019 4:49 PM
Nivel

Miha1989 wrote:

Daca iti este teama de durere sa stii ca este suportabil, este mai trist daca sunt infundate am inteles ca atunci este foarte dureros. Pe mine ma durut doar cand mi-a bagat serul acela de contrast, a fost o durere ca la menstra doar un pic mai puternica, acum depinde cum rezisti la durere, sincer cred ca si senzatia ca te aflii intr-o sala ca de operatii cu lumini, te pune pe o masa plata, rece pt radiografie si este mai trist ca foloseste ustensile metalice (cel putin asa a fost la mine), pe mine m-a internat cateva ore, mi-au dat 2 pastille inainte parca no-spa si algocamin, dupaia eu nu am avut nimic am mai stat cam o ora in spital si am plecat, rezultatul mi l-a spus pe loc. Am inteles ca la privat este cu anestezie...

Multumesc mult de informatii. Probabil o sa ma indrept spre o clinica privata, din Cluj. Imi este putin frica de durere caci nu o prea tolerez. Sunt cam sensibila la durere, dar asta e, o voi face si pe asta. Ca sa faci procedura trebuie sa ai recomandare de la medic. Sau pot sa na prezit, sa zic ce vreau si imi face? hohot
Sisi2
Scris: Tuesday, December 10, 2019 4:51 PM
Nivel

Dxc wrote:
poti face hsg gratuit cu trimitere de la medicul de familie in spital. Eu asa am facut si histerosalpinografia si histeroscopia.

Multumesc. O sa ma interesez si de varianta asta. Cheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Tuesday, December 10, 2019 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Eu am alta dilema. Ar trebui sa dozez progesteronul. Cu 7 zile inainte de cm, insa mie imi mai intarzie cateodata 1-2 zile. Daca nu imi vine la 7 zile dupa ce l-am dozat, e concludent rezultatul?NuStiu
Aleahim
Scris: Tuesday, December 10, 2019 5:13 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

Multumesc mult de informatii. Probabil o sa ma indrept spre o clinica privata, din Cluj. Imi este putin frica de durere caci nu o prea tolerez. Sunt cam sensibila la durere, dar asta e, o voi face si pe asta. Ca sa faci procedura trebuie sa ai recomandare de la medic. Sau pot sa na prezit, sa zic ce vreau si imi face? hohot

Sisi, in cluj musai la dr Chiroiu.Si nicidecum in alta parte.Eu am facut la interservisan si a fost horror.Si mi-au gresit si rezultatul.
Asculta-ma si fa-ti din timp programare la Chiroiu si oricine ce ti-ar zice, la el sa mergi
Scuze ca insist, dar crede-ma, stiu de ce
Aleahim
Scris: Tuesday, December 10, 2019 5:14 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Eu am alta dilema. Ar trebui sa dozez progesteronul. Cu 7 zile inainte de cm, insa mie imi mai intarzie cateodata 1-2 zile. Daca nu imi vine la 7 zile dupa ce l-am dozat, e concludent rezultatul?NuStiu

Eu stiu ca se face la 7 zile de la ovulatie, nu 7 zile inainte de menstruatie.Asa trebuie sa calculezi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.