Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Monday, December 9, 2019 11:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Maria.mmh wrote:

Neata! Sa fie cu noroc!dance
La mine temperatura azi a scazut la 36.4. De cand am inceput sa imi iau temperatura bazala nu am avut nici macar odata temperatura asa scazuta NuStiu

Merci pupici
Mie de multe ori imi scade asa cu o zi inainte de ovulatie, poate ca si tu urmeaza sa ovulezi.
Mihaela14
Scris: Monday, December 9, 2019 11:23 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Iti trimit un gand bun Miha computerlove

Multumesc! computerlove
Mihaela14
Scris: Monday, December 9, 2019 11:33 AM
Nivel

Roser wrote:

Ai fost harnicuta luna asta Miha :). Cred ca vrei sa ne dai o veste buna inainte de Craciun ras
Eu mi-am stresat doctorita cu faptul ca ovulez prea devreme dar m-a asigurat ca nu conteaza ca ai ovulatia in z7 sau z20 ca sansele sunt aceleasi, s-au facut multe studii pe aceasta tema.
Eu declar esuat si al doilea IUI, sambata mi-a venit menstruatia, dar merg inainte cu tupeu, vorba Carlitei Lol

Va pup. O saptamana frumoasa sa aveti!

Vai da bine-ar fi !Lol
Acum ca zici imi dau seama ca in mai cand am ramas tot prin ziua 9 am ovulat.
Imi pare rau ca nu s-a prins nici acum ..Cheek Kiss
momof2
Scris: Monday, December 9, 2019 2:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2019
Dupa ultima pierdere am mai facut niste analize, cred ca nu se mai termina niciodata povestea asta.
Nu inteleg deloc ce inseamna mutatiile de trombofilie. M-as duce direct la hematolog pana in sarbatori ca sa ma pregatesc pentru Albu cu dosar cat mai complet in ianuarie.
Intre altele AMH este 7.9 ng/ml si SHBG 105 nmol/l, menopauza totala dupa referinta laborator, insa banuiesc ca este influentat de sarcina care a fost. Toate de tiroida bune...
https://ibb.co/bPVVB1v

Stiu ca erau intre voi care mergeau la dr. Uscatescu, va rog lasati-mi un contact ceva unde ma pot programa mai repede. Multumesc!
Miha1989
Scris: Monday, December 9, 2019 2:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
momof2 wrote:
Dupa ultima pierdere am mai facut niste analize, cred ca nu se mai termina niciodata povestea asta.
Nu inteleg deloc ce inseamna mutatiile de trombofilie. M-as duce direct la hematolog pana in sarbatori ca sa ma pregatesc pentru Albu cu dosar cat mai complet in ianuarie.
Intre altele AMH este 7.9 ng/ml si SHBG 105 nmol/l, menopauza totala dupa referinta laborator, insa banuiesc ca este influentat de sarcina care a fost. Toate de tiroida bune...
https://ibb.co/bPVVB1v

Stiu ca erau intre voi care mergeau la dr. Uscatescu, va rog lasati-mi un contact ceva unde ma pot programa mai repede. Multumesc!

Buna si eu am 3 sarcini pierdute si din pacate niciun bebe, eu am fost acum la medicul meu si mi a dat sa fac niste analize, vitamin D3 si homocisteina, pana imi vin rezultatele la ele mi a zis sa iau o pastila de sun d3 si in momentul cand am testul pozitiv sa fac clexane de 0.4...eu am norocul ca am prins un medic bun, ia dat si sotului profertil o pastila pe zi a zis ca o sa imbunatateasca calitatea spermei ca este posibil si de acolo sa fie mici probleme. Eu am citit super mult si erorile cromozomiale in cele mai multe cazuri nu s-a gasit nicio cauza pt ele, eu am mutatii usoare, citisem un caz la o femeie la fel cu mutatii usoare pozitive care pierduse 8 sarcini si la a-9a a facut clexane si a dus-o pana la termen, eu cred ca si psihic este o legatura...eu am sperante mari ca vom reusi pana la urma, el a fost foarte dragut mi-a zis stai linistita ca vom reusi angel
momof2
Scris: Monday, December 9, 2019 2:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2019
Miha1989 wrote:

Buna si eu am 3 sarcini pierdute si din pacate niciun bebe, eu am fost acum la medicul meu si mi a dat sa fac niste analize, vitamin D3 si homocisteina, pana imi vin rezultatele la ele mi a zis sa iau o pastila de sun d3 si in momentul cand am testul pozitiv sa fac clexane de 0.4...eu am norocul ca am prins un medic bun, ia dat si sotului profertil o pastila pe zi a zis ca o sa imbunatateasca calitatea spermei ca este posibil si de acolo sa fie mici probleme. Eu am citit super mult si erorile cromozomiale in cele mai multe cazuri nu s-a gasit nicio cauza pt ele, eu am mutatii usoare, citisem un caz la o femeie la fel cu mutatii pozitive care pierduse 8 sarcini si la a-9a a facut clexane si a dus-o pana la termen, eu cred ca si psihic este o legatura...eu am sperante mari ca vom reusi pana la urma, el a fost foarte dragut mi-a zis stai linistita ca vom reusi angel

Te cred, dar eu am un copil de 8 ani acasa. Nu banuiam nici eu si nici un doctor care m-a vazut intr-un an si ceva ca ar fi vorba de trombofilie, mai ales la sarcini de 5-8 sapt. La mine se pune problema de material genetic prost partener("nou"??), e in norme dar la limita de jos si ia tratament de aproape 1 an. Probabil ca si la mine a scazut calitatea ovulelor, una e sa ai 28, alta 36 de ani, plus fumat...
dr. Albu nu prea sta la discutii pana nu vede toate analizele de pe listele lui facute si refacute daca le considera prea vechi ( cele hormonale sa aiba max 3 luni) inclusiv HSG vrea sa fac.
Sper din suflet sa reusim toateBuddy1
Miha1989
Scris: Monday, December 9, 2019 2:54 PM
Nivel

momof2 wrote:

Te cred, dar eu am un copil de 8 ani acasa. Nu banuiam nici eu si nici un doctor care m-a vazut intr-un an si ceva ca ar fi vorba de trombofilie, mai ales la sarcini de 5-8 sapt. La mine se pune problema de material genetic prost partener("nou"??), e in norme dar la limita de jos si ia tratament de aproape 1 an. Probabil ca si la mine a scazut calitatea ovulelor, una e sa ai 28, alta 36 de ani, plus fumat...
dr. Albu nu prea sta la discutii pana nu vede toate analizele de pe listele lui facute si refacute daca le considera prea vechi ( cele hormonale sa aiba max 3 luni) inclusiv HSG vrea sa fac.
Sper din suflet sa reusim toateBuddy1

Eu am facut HSG anul asta in aprilie, dar avand in vedere ca ai ramas de atatea ori nu vad rostul, dar ei stiu mai bine ca noi...si eu am ovare polichistice si am inteles ca si asta poate fi o cauza, cauta un medic in care sa ai incredere si sa te simti in siguranta, stiu ca este greu dar trebuie sa avem incredere ca se va intampla Buddy1
Miha1989
Scris: Monday, December 9, 2019 3:51 PM
Nivel

Mi-a iesit un rezultat la vitamina D, mi-a iesit 11 destul de mica, eu acum iau sun D3 o pastila pe zi pana ajung la el sa imi citeasca rezultatele...oare sa fie asta una din cauzele pierderi...?
carlita
Scris: Monday, December 9, 2019 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mihaela14 wrote:

Vai da bine-ar fi !Lol
Acum ca zici imi dau seama ca in mai cand am ramas tot prin ziua 9 am ovulat.
Imi pare rau ca nu s-a prins nici acum ..Cheek Kiss

Miha, sa dea Dumnezeu sa ti se umple sufletul de bucurie si sa ai parte de un Craciun magic! coeur Si eu is cu ochii pe graficul tau! computerlove

Roser, ai un bebe tare fitos, greu se lasa convins sa-si faca intrarea .... Pregateste-ti nervisorii! Lol Lol Lol
Criss90
Scris: Monday, December 9, 2019 5:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
Roser
Scris: Monday, December 9, 2019 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Maria.mmh wrote:

Imi pare rau, Roser. Anul ce vine cu siguranta va fi mai bun si pentru noi computerlove

Cu siguranta asa va fi Maria! Cheek Kiss
Roser
Scris: Monday, December 9, 2019 10:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:

Miha, sa dea Dumnezeu sa ti se umple sufletul de bucurie si sa ai parte de un Craciun magic! coeur Si eu is cu ochii pe graficul tau! computerlove

Roser, ai un bebe tare fitos, greu se lasa convins sa-si faca intrarea .... Pregateste-ti nervisorii! Lol Lol Lol

Da, nervisorii si buzunarul Lol
Ar trebui sa ne punem cu nuiaua pe ei ca sunt cam obraznicuti, nu mai putem lasa dupa ei copilas copilas copilas

Tu ce mai faci? Oare ai ovulat? Cand aveai programarea la Dr?
Aleahim
Scris: Tuesday, December 10, 2019 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Mihaela14
Scris: Tuesday, December 10, 2019 10:39 AM
Nivel

Miha1989
Scris: Tuesday, December 10, 2019 10:42 AM
Nivel

Aleahim wrote:
Fetelor ceva interesant despre vitamina D.Tocmai a postat dr Maftei
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=442971573318771&id=251631362452794

Multumim Aleahim, chiar foarte explicit, nu stiu daca ma credeti dar faptul ca mi-a iesit mica intr-un fel ma bucura ca totusi am aflat un raspuns...si se pare ca are o influenta destul de mare la implantare, iar rezultatul meu nu este tocmai cel mai ok:( Multumesc Buddy1 pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.