Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Maria.mmh wrote:Neata! Sa fie cu noroc! La mine temperatura azi a scazut la 36.4. De cand am inceput sa imi iau temperatura bazala nu am avut nici macar odata temperatura asa scazuta  Merci Mie de multe ori imi scade asa cu o zi inainte de ovulatie, poate ca si tu urmeaza sa ovulezi. |
|

| Miha1989 wrote:Iti trimit un gand bun Miha Multumesc! |
|

| Roser wrote:Ai fost harnicuta luna asta Miha :). Cred ca vrei sa ne dai o veste buna inainte de Craciun Eu mi-am stresat doctorita cu faptul ca ovulez prea devreme dar m-a asigurat ca nu conteaza ca ai ovulatia in z7 sau z20 ca sansele sunt aceleasi, s-au facut multe studii pe aceasta tema. Eu declar esuat si al doilea IUI, sambata mi-a venit menstruatia, dar merg inainte cu tupeu, vorba Carlitei Va pup. O saptamana frumoasa sa aveti! Vai da bine-ar fi ! Acum ca zici imi dau seama ca in mai cand am ramas tot prin ziua 9 am ovulat. Imi pare rau ca nu s-a prins nici acum .. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Dupa ultima pierdere am mai facut niste analize, cred ca nu se mai termina niciodata povestea asta. Nu inteleg deloc ce inseamna mutatiile de trombofilie. M-as duce direct la hematolog pana in sarbatori ca sa ma pregatesc pentru Albu cu dosar cat mai complet in ianuarie. Intre altele AMH este 7.9 ng/ml si SHBG 105 nmol/l, menopauza totala dupa referinta laborator, insa banuiesc ca este influentat de sarcina care a fost. Toate de tiroida bune... https://ibb.co/bPVVB1v
Stiu ca erau intre voi care mergeau la dr. Uscatescu, va rog lasati-mi un contact ceva unde ma pot programa mai repede. Multumesc! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| momof2 wrote:Dupa ultima pierdere am mai facut niste analize, cred ca nu se mai termina niciodata povestea asta. Nu inteleg deloc ce inseamna mutatiile de trombofilie. M-as duce direct la hematolog pana in sarbatori ca sa ma pregatesc pentru Albu cu dosar cat mai complet in ianuarie. Intre altele AMH este 7.9 ng/ml si SHBG 105 nmol/l, menopauza totala dupa referinta laborator, insa banuiesc ca este influentat de sarcina care a fost. Toate de tiroida bune... https://ibb.co/bPVVB1vStiu ca erau intre voi care mergeau la dr. Uscatescu, va rog lasati-mi un contact ceva unde ma pot programa mai repede. Multumesc!
Buna si eu am 3 sarcini pierdute si din pacate niciun bebe, eu am fost acum la medicul meu si mi a dat sa fac niste analize, vitamin D3 si homocisteina, pana imi vin rezultatele la ele mi a zis sa iau o pastila de sun d3 si in momentul cand am testul pozitiv sa fac clexane de 0.4...eu am norocul ca am prins un medic bun, ia dat si sotului profertil o pastila pe zi a zis ca o sa imbunatateasca calitatea spermei ca este posibil si de acolo sa fie mici probleme. Eu am citit super mult si erorile cromozomiale in cele mai multe cazuri nu s-a gasit nicio cauza pt ele, eu am mutatii usoare, citisem un caz la o femeie la fel cu mutatii usoare pozitive care pierduse 8 sarcini si la a-9a a facut clexane si a dus-o pana la termen, eu cred ca si psihic este o legatura...eu am sperante mari ca vom reusi pana la urma, el a fost foarte dragut mi-a zis stai linistita ca vom reusi |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Miha1989 wrote:Buna si eu am 3 sarcini pierdute si din pacate niciun bebe, eu am fost acum la medicul meu si mi a dat sa fac niste analize, vitamin D3 si homocisteina, pana imi vin rezultatele la ele mi a zis sa iau o pastila de sun d3 si in momentul cand am testul pozitiv sa fac clexane de 0.4...eu am norocul ca am prins un medic bun, ia dat si sotului profertil o pastila pe zi a zis ca o sa imbunatateasca calitatea spermei ca este posibil si de acolo sa fie mici probleme. Eu am citit super mult si erorile cromozomiale in cele mai multe cazuri nu s-a gasit nicio cauza pt ele, eu am mutatii usoare, citisem un caz la o femeie la fel cu mutatii pozitive care pierduse 8 sarcini si la a-9a a facut clexane si a dus-o pana la termen, eu cred ca si psihic este o legatura...eu am sperante mari ca vom reusi pana la urma, el a fost foarte dragut mi-a zis stai linistita ca vom reusi Te cred, dar eu am un copil de 8 ani acasa. Nu banuiam nici eu si nici un doctor care m-a vazut intr-un an si ceva ca ar fi vorba de trombofilie, mai ales la sarcini de 5-8 sapt. La mine se pune problema de material genetic prost partener("nou"??), e in norme dar la limita de jos si ia tratament de aproape 1 an. Probabil ca si la mine a scazut calitatea ovulelor, una e sa ai 28, alta 36 de ani, plus fumat... dr. Albu nu prea sta la discutii pana nu vede toate analizele de pe listele lui facute si refacute daca le considera prea vechi ( cele hormonale sa aiba max 3 luni) inclusiv HSG vrea sa fac. Sper din suflet sa reusim toate |
|

| momof2 wrote:Te cred, dar eu am un copil de 8 ani acasa. Nu banuiam nici eu si nici un doctor care m-a vazut intr-un an si ceva ca ar fi vorba de trombofilie, mai ales la sarcini de 5-8 sapt. La mine se pune problema de material genetic prost partener("nou"??), e in norme dar la limita de jos si ia tratament de aproape 1 an. Probabil ca si la mine a scazut calitatea ovulelor, una e sa ai 28, alta 36 de ani, plus fumat... dr. Albu nu prea sta la discutii pana nu vede toate analizele de pe listele lui facute si refacute daca le considera prea vechi ( cele hormonale sa aiba max 3 luni) inclusiv HSG vrea sa fac. Sper din suflet sa reusim toate
Eu am facut HSG anul asta in aprilie, dar avand in vedere ca ai ramas de atatea ori nu vad rostul, dar ei stiu mai bine ca noi...si eu am ovare polichistice si am inteles ca si asta poate fi o cauza, cauta un medic in care sa ai incredere si sa te simti in siguranta, stiu ca este greu dar trebuie sa avem incredere ca se va intampla |
|

| Mi-a iesit un rezultat la vitamina D, mi-a iesit 11 destul de mica, eu acum iau sun D3 o pastila pe zi pana ajung la el sa imi citeasca rezultatele...oare sa fie asta una din cauzele pierderi...? |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mihaela14 wrote:Vai da bine-ar fi ! Acum ca zici imi dau seama ca in mai cand am ramas tot prin ziua 9 am ovulat. Imi pare rau ca nu s-a prins nici acum .. Miha, sa dea Dumnezeu sa ti se umple sufletul de bucurie si sa ai parte de un Craciun magic! Si eu is cu ochii pe graficul tau!
Roser, ai un bebe tare fitos, greu se lasa convins sa-si faca intrarea .... Pregateste-ti nervisorii! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Maria.mmh wrote:Imi pare rau, Roser. Anul ce vine cu siguranta va fi mai bun si pentru noi
Cu siguranta asa va fi Maria! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
|
Da, nervisorii si buzunarul Ar trebui sa ne punem cu nuiaua pe ei ca sunt cam obraznicuti, nu mai putem lasa dupa ei
Tu ce mai faci? Oare ai ovulat? Cand aveai programarea la Dr? |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Fetelor ceva interesant despre vitamina D.Tocmai a postat dr Maftei https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=442971573318771&id=251631362452794 |
|

| Informatii pretioase, multumim! |
|

|
Multumim Aleahim, chiar foarte explicit, nu stiu daca ma credeti dar faptul ca mi-a iesit mica intr-un fel ma bucura ca totusi am aflat un raspuns...si se pare ca are o influenta destul de mare la implantare, iar rezultatul meu nu este tocmai cel mai ok:( Multumesc |
|
|