Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Bella.1 wrote:Tocmai am.primit rezultatul...
Poti repeat testul de sarcina, cu urina de dimineata, ar trebui linia de test sa fie mai clara...o sa fiu sincera cu tine daca ti-a intarziat menstra valoarea este cam mica, indiferent de rezultat trebuie sa te gandesti ca este prima luna faptul ca ai ramas din prima este clar ca nu o sa ai nicio problema si ca bebe va veni cat de curand. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Maria.mmh wrote:Buna fetelor, acum m-am intors de la medicul endocrinolog. Se pare ca nu este nici o problema pe partea asta, analizele sunt foarte bune. Mi-a recomandat sa dozez progesteron cu 7 zile inainte de menstruatie sa vad daca ovulez. Eu oricum aveam de gand in ianuarie sa dozez AMH,FSH,Lh,Estradiol si Progesteronul, sa le am pregatite pentru dr. Veliscu cand ma duc in februarie. Voiam sa le dozez de luna asta dar nu stiu daca se lucreaza cand sunt eu in z2-z3, ca pica atunci cu sarbatorile. Intr-un fel ma bucura ca am eliminat o temere, dar parca mi-e si mai frica. Daca nu ovulez? Sau daca nu sunt ok trompele? Daca defapt e la sotul o problema? E bine ca ai dat la o parte o problema din lista. De ovulat, sigur ovulezi ca se vede clar pe grafice; progesteronul e bine sa il faci ca poate e nevoie de suplimentare. Ia-le pe rand, nu te panica acum cu atatea variante!
Adina, asteptam valoarea la beta! Sigur e baban! |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:Adinaaa sunt cu gândul la tine!!! Astept vesti ,draga mea Draga mea, beta 675 . Dna Dr mi a zis sa continui tratamentul si sa repet sambata. Nu-mi vine sa cred. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| adina1109 wrote:Draga mea, beta 675 . Dna Dr mi a zis sa continui tratamentul si sa repet sambata. Nu-mi vine sa cred. Felicitari Bravo Adina!!! Sarcina usoara |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| adina1109 wrote:Draga mea, beta 675 . Dna Dr mi a zis sa continui tratamentul si sa repet sambata. Nu-mi vine sa cred. Felicitari! ma bucur mult pt.tine.Sarcina usoara sa ai |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| adina1109 wrote:Draga mea, beta 675 . Dna Dr mi a zis sa continui tratamentul si sa repet sambata. Nu-mi vine sa cred. Felicitari!!!La asa beta cred ca sunt + !!!Sarcina usoara |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2018 Mesaje: 229
| Blondyb wrote: Sunt de acord cu tine, in totalitate!! Ai dreptate, cine incearca sau a incercat la acest proiect (bebe) stie ca avem perioade cand suntem ok,si cand nu! Mai am si zile cand zic, naaa nu o sa am asta e, si dupaia zic oare dc gandesc asa?ce am? Daca in 2 zile imi doresc sa fiu mama, apoi iar nu imi pasa daca vine bine daca nu iar bine, ciudate stari, nu credeam niciodata ca e asa greu sa faci un copil, mai ales la mine in familie, suntem toate fete, evident ca au copii sau sunt gravidute! Mama mea m-a facut la 33 ani cu o trompa ramasa, de la o extrauterina pe vremea respectiva doctorii i-au spus ca nu mai poate face copii, si am ajuns eu dupa 9 ani, sora mea... La 33 ani primul copil, si al doilea la 37 totul normal, si bininteles restul fetelor cateva luni si imediat gravide,toate suntem 30 + Acum la ce ma gandesc eu si cred ca am mai scris prin august treaba asta, noi nu prea bebelim.. Des... In astia 2 ani nu stiu daca se pun, luniile acelea in care faceam o singura data.. De 3 luni facem cum trebuie, cu teste, adica si aia dupa test pozitiv 2 zile si gata! Nu stiu daca e suficient, stiu de la fete ca insistau... Pana aproape de menstruatie, si imd dupa... Poate fi si asta o cauza! Dar de luna asta ma apuc serios din 2 in 2 zile!! Eu am ciclu de 25,26 de zile si ovulez dupa ziua 13,14 chiar si 15, asta cu ajutorul testelor, pentru ca teoria cu a 12 a zi in cazul meu nu functioneaza! Si pot sa zic ca am pierdut timp cu aplicatia, m-am luat dupa ea si ma opream cand nu mai era ferastra fertila, dar corpul e diferit la fiecare, voi reveni cu vesti saptamana viitoare cand vin de la. Doctor, sunt curioasa ce spune! Multumeascc pentru sprijin si încredere +sfaturi iti doresc sarcina usoara si sa ne auzim cu bine! Multumim ca tii cont si de noi si ne iei sfaturile in considerare, sa stii ca atat eu cat si fetele celelalte iti dorim tot binele si sa reusesti sa ramai graviduta ca doar de asta iti dam cate un sfat fiecare |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Draga mea, beta 675 . Dna Dr mi a zis sa continui tratamentul si sa repet sambata. Nu-mi vine sa cred. yuhuuuuuuu felicitariiiiiii |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Multumesc dragele mele . A fost un drum lung, greu dar acum privind in urma nu mai conteaza . Cand imi amintesc cat de greu am acceptat ideea FIV-ului .... si asta era calea mea de fapt . Va imbratisez din inima pe toate si aveti incredere. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 83
| Felicitari fetelor! Eu astazi am plecat cu gândul de acasa sa merg la farmacie ?i sa iau profecund ino... Am zis sa încerc, ce am de pierdut, asa ca am ajuns la farmacie ?i am gasit oferta la o cutie mai primeai una astfel aveai toata luna ?i în mintea mea am zis gata clar e semn:))), ca dupa ce am luat un plicule? dupa pu?in timp deja sim?eam furnicaturi în zona ovarelor, deci e clar am luat o razna de a binelea nu ?tiu daca a mai luat vre una din voi dar spune ca sunt bune pt cele cu ovare polichistice adica ca mine ?i vaaaaaai ce mult mi as dorii sa fie ?i adevarat, atât de mult ca la cum am facut dupa un plic cred ca dupa 3 4 ?i testez fetelor ajutor!! Ca o iau razna cu neuronii |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Adina, felicitari! Yeee, ai sarit gardul! Sarcina usoara sa ai! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| AlexaT wrote:Felicitari fetelor! Eu astazi am plecat cu gândul de acasa sa merg la farmacie ?i sa iau profecund ino... Am zis sa încerc, ce am de pierdut, asa ca am ajuns la farmacie ?i am gasit oferta la o cutie mai primeai una astfel aveai toata luna ?i în mintea mea am zis gata clar e semn:))), ca dupa ce am luat un plicule? dupa pu?in timp deja sim?eam furnicaturi în zona ovarelor, deci e clar am luat o razna de a binelea nu ?tiu daca a mai luat vre una din voi dar spune ca sunt bune pt cele cu ovare polichistice adica ca mine ?i vaaaaaai ce mult mi as dorii sa fie ?i adevarat, atât de mult ca la cum am facut dupa un plic cred ca dupa 3 4 ?i testez fetelor ajutor!! Ca o iau razna cu neuronii
Nu vreau sa te dezamagesc, dar la mine nu a func?ionat nici macar în reglarea cât de cât a menstrei. Sper din suflet ca la tine sa fie bine ?i sa aiba efect, sa ramai graviduta! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| AmiS wrote:
Nu vreau sa te dezamagesc, dar la mine nu a func?ionat nici macar în reglarea cât de cât a menstrei. Sper din suflet ca la tine sa fie bine ?i sa aiba efect, sa ramai graviduta!
Citisem parerile unor fete ca mai rau le-a dereglat..si pe mine m-a batut gandul odata dar dupa ce am citit pareri, am gasit mai multe contra decat pro si am zis ca decat sa fac mai rau mai bine nu |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| adina1109 wrote:Draga mea, beta 675 . Dna Dr mi a zis sa continui tratamentul si sa repet sambata. Nu-mi vine sa cred. Felicitari, Adina! Era de asteptat sa fie mare ... acum astept sa vad beta 2 sa stim cati ochisori sunt acolo .... |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| carlita wrote:Felicitari, Adina! Era de asteptat sa fie mare ... acum astept sa vad beta 2 sa stim cati ochisori sunt acolo .... eu sunt 99% ca sunt 2 bebei dragutiiii |
|
|