Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Felicitari!!! Ma bucur mult pentru tine! :* |
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre .
Eram sigura ca vei reusi, pt ca la cat de frumos a decurs totul nu avea cum sa nu se sfarseasca cu un test pozitiv. Felicitari |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre .
Felicitari!!!! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
Felicitari!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
Felicitari Adina |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
Felicitari Adina!!! Cât de pozitive sunt
Să ai o sarcină usoară si frumoasă |
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Felicitari Adina. Sa fie sanatos ?i tu sa ai o sarcina usoara pana la termen. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Feicitari Adina! Este o veste minunata! Sa ai o sarcina cat mai usoara si bebe cuminte pana la termen
|
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Bravo Adina!!! Sunt f bucuroasa pt tine, acu?ica plec ?i îmi iei locul la gravidute!!! Doamne ajuta sa fi?i bine pâna la termen. Efort cât mai pu?in, tratament corect ?i o cruce mare înainte. Ma bucur din tot sufletul pt reu?ita voastra. Tot dupa 3 ani ?i la noi, tot primele teste pozitive din viata, dar nu au fost asa pronun?ate ca ale tale... Superb de-a dreptul!!! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Ce teste frumoase!!!Felicitari!!!Sarcina usoara |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Nella wrote:Bravo Adina!!! Sunt f bucuroasa pt tine, acu?ica plec ?i îmi iei locul la gravidute!!! Doamne ajuta sa fi?i bine pâna la termen. Efort cât mai pu?in, tratament corect ?i o cruce mare înainte. Ma bucur din tot sufletul pt reu?ita voastra. Tot dupa 3 ani ?i la noi, tot primele teste pozitive din viata, dar nu au fost asa pronun?ate ca ale tale... Superb de-a dreptul!!! Multumesc mult Draga mea, la mine este posibil sa fie 2. De asta ma gandesc ca sunt testele asa intense. Am mari emotii sa vad ce si cum dar indiferent cum va fi important este sa fie sanatos / i. Voi vedea joi la beta cred cati sunt. Pupici si nastere usoara sa ai |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| adina1109 wrote:Multumesc mult Draga mea, la mine este posibil sa fie 2. De asta ma gandesc ca sunt testele asa intense. Am mari emotii sa vad ce si cum dar indiferent cum va fi important este sa fie sanatos / i. Voi vedea joi la beta cred cati sunt. Pupici si nastere usoara sa ai Multumesc mult ?i Doamne ajuta sa fie bine ?i la tine ?i la noi. Pupici!!! |
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Felicitari Adina! Sa ai sarcina la termen si frumoasa |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Felicitari Adina!!
Am lipsit un pic de pe grup dar am revenit :)
Dupa cum stiti unele dintre voi, am pierdut o sarcina la 7-8 sapt , am fost sapt trecuta la hematolog cu analizele de trombofilie, m a linistit cat de cat in sensul ca mi a spus ca aprox 80% din populatie au cate o mutatie, si cele pe care le am eu nu sunt atat de grave... mi a mai spus ca sarcinile pierdute din cauza trombofiliei se pierd dupa 10,11 sapt si cam atat...nu este nevoie sa fac clexane atunci cand o sa raman iar ( asta ma tot stresa pe mine :)) si mi a zis sa iau un aspenter in fiecare zi. Acum a fost prima luna cand am incercat ( dupa ce mi a spus dr ginecolog sa facem pauza dupa pierdere) , insa mi a venit nenorocitul rosu mai repede cu o saptamana :( cred ca mi s a dereglat un pic in conditiile in care il aveam la 28 de zile acum mi a venit ba la 24, ba 26 Sper ca luna asta sa fie norocoasa avand in vedere ca vin si sarbatorile , poate Doamne Doamne ne face un cadou la toate cu ceea ce ne dorim :)
o zi frumoasa sa aveti si 2 liniute pe testele de sarcina
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/2/2019 Mesaje: 7
| Buna tuturor, ma numesc Bela, am 30 de ani, sunt noua pe aici...si aspir si eu la titlul de mamica. Acesta e prima luna de incercari la noi...din pacate fara rezultat :( |
|
|