Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . adina1109 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate 6incurajarile voastre .
Felicitari mamico! Ce ma bucur pentru tine! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Doamne ai reusit sa imi scoti niste lacrimi din ochi.Am ajuns ziua sa spun felicitari Adina! Sarcina usoara si dusa la termen iti doresc.Insfarsit visul tau s-a implinit.Iti doresc multa fericire si acuma sa curga cu felicitarile yeeeee ai mare grija de tine. Ps: superbe testele tale :001015: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Felicitaaarii! Ma bucur ptr tine! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre .
Felicitari!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Doamne ajuta Felicitari!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Wow, Adina, felicitari, ai reusit! Eram 99% sigura ca e roz situatia! Sa ai crestere frumoasa si la beta!
Aleahim, si eu zic ca inca nu e de "aruncat" luna asta ... |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Felicitari Ma bucur din suflet pt tine! Sarcina perfecta!! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . draga mea draga!!!! sunt atât de fericita pt tine! Doamne ajuta, sa ai o sarcina usoara si la termen felicitariiiii |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Multumesc din suflet fetelor Doamne ajuta |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre .
Bravo Adina ai reusit! Ma bucur enorm de mult pt tine Sarcina usoara si la termen |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Felicitari Adina !! Ma bucur din suflet pt tine! Sa ai o sarcina usoara , te puuuup! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Aleahim wrote:Fetelor eu am facut azi un test. Nu e ultra sensibil si nici nu stiu ce relevanta are avand in vedere ca nu stiu sigur cand am ovulat. Cert e ca e negativ... Nu prea are relevanta, hai sa ne gandim ca nu ai testa inca, ca urmeaza sa testezi peste o zi, doua Curaj ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
Felicitari, Adina!!! Sarcina perfecta sa ai! Ma bucur mult ca ai reusit. Eram f increzatoare ca o sa reusesti. Mult succes pe mai departe sa vezi si dublarea beta :) Testul arata f bine. Al meu era mult mai sters la inceput. |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre . Adina ce teste frumoase. Ma bucur f mult pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si un bebe mega sanatos.
|
|
|