Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
IoanaOlo
Scris: Friday, January 31, 2020 6:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
momof2 wrote:
M-am dus la eco azi, nu mai rezistam pana luni. Bebel e bine, da din toate cele, are 9 sapt si o zi ecografic :D
Asa ca ma puteti scoate de pe lista, definitiv sper!

Ma bucur sa aud vesti bune. Sa fi?i sanatosi. newclap computerlove
Roser
Scris: Friday, January 31, 2020 6:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:

Acusica am ajuns de la Iasi. Am facut inca o tura de Menopur si Puregon, si deseara la 10:30 facem declansator cu Pregnyl si 2 fiole de Gonapeptyl. Duminica la 10:30 punctia :010:

Avem inca 6 foliculi, de 21, 20, 18 si 3 de 17, speram sa fie toti buni. Pregnylul acu' am citit pe el si trebuia tinut la 2-8 grade, iar eu aveam punga cu medicamente in debara pe gresie intr-o punga... nu o fi foc Hilar

Asadar, D(uminica) D cu DD si DDD au treaba nu glumaHilar Hilar Hilar

Wow Ioana ce rezultate bune, si cei de 17 o sa mai creasca pana duminica si or sa fie numai buniAngel
Ai dozat estrogenul/progesteronul azi?
IoanaIoanaC
Scris: Friday, January 31, 2020 6:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Roser wrote:

Wow Ioana ce rezultate bune, si cei de 17 o sa mai creasca pana duminica si or sa fie numai buniAngel
Ai dozat estrogenul/progesteronul azi?

Pfoai esti un fel de big brother! Fix acu am sunat la clinica sa imi dea rezultatele Lol

Estradiol 1029 pg/ml, Progesteron 3.16nmol/L Crazy

Zici ca-s drogata de cand am iesit de la clinica, n-as fi visat sa ajung aici cand am auzit in Z2 DOI antrali Crazy Crazy Crazy
Roser
Scris: Friday, January 31, 2020 6:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:

Pfoai esti un fel de big brother! Fix acu am sunat la clinica sa imi dea rezultatele Lol

Estradiol 1029 pg/ml, Progesteron 3.16nmol/L Crazy

Zici ca-s drogata de cand am iesit de la clinica, n-as fi visat sa ajung aici cand am auzit in Z2 DOI antrali Crazy Crazy Crazy

Sunt foarte bune valorile, o sa poti face transferul ciclul astahainoroc
Te asteptam cu detalii muuulte duminica. Acum relax si fi cat mai zen ca totul o sa fie bine, esti pe maini bune Cheek Kiss
ivy
Scris: Friday, January 31, 2020 6:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
Numa’ vesti bune! coeur Ma bucur! A inceput anul bine, sper sa continue tot asa sau mai bine!
Miri08
Scris: Friday, January 31, 2020 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
Vreau si eu pe listuta aspiricilor, va rog !
La mine TTC este ianuarie 2020( abia m-am apucat )
Mai trebuiesc si alte detalii? varsta, probleme de sanatate, etc?
Miri08
Scris: Friday, January 31, 2020 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
Cred ca v-am mai intrebat o data dar cu riscul de a va stresa, va mai intreb inca o data.
Are vreuna dintre voi tiroidita autoimuna cu hipertiroidie? Sau stiti pe cineva care are si totusi a obtinut o sarcina?
Stiu ca sunt abia la inceput cu conceptia unui bebe dar m-ar interesa daca cineva a reusit pentru ca, din ce m-am mai informat, problemele autoimune ale tiroidei afecteaza conceptia unui bebe.
momof2
Scris: Friday, January 31, 2020 8:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2019
Va multumesc mult! Chiar sper sa se goleasca forumul asta si sa avem toate sarcini duse pana la capat.
Eu raman aici cu voi, am mai zis, macar tot trim.1 Pe 4 martie sper sa il inchei cu bine la morfologie :) La gravidute nu stiu ce as scrie, dupa atata incercat cred ca sarcina o sa treaca una doua.
Cred ca am mai zis, cu riscul sa ma repet, cand aveti teste pozitive si mergeti la bhcg faceti si progesteronul. Este f important si un bun indicator al starii sarcinii.
Droxana
Scris: Friday, January 31, 2020 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
carlita wrote:

TTC=de cand incerci sa concepi un bebe (trying to conceive)

Ahaaa ras multumesc de raspuns!

Atunci la mine TTC este mai 2019 insa am ramas in iulie 2019 ,am pierdut si am inceput iar din noiembrie 2019 alcool
Buzbuchi
Scris: Friday, January 31, 2020 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Roser wrote:

Sunt foarte bune valorile, o sa poti face transferul ciclul astahainoroc
Te asteptam cu detalii muuulte duminica. Acum relax si fi cat mai zen ca totul o sa fie bine, esti pe maini bune Cheek Kiss

Ce vesti bune, Ioana! Suntem cu tine, si tinem pumnii stransi! Haide cu ochisoriicoeur Hands
Andreea06
Scris: Saturday, February 1, 2020 1:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.