Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Maria.mmh wrote:Luminati-ma , sa-mi zica si mie cineva mai pe limba romaneasca, care e diferenta dintre IUI si ICSI. Ca la FIV stiu despre ce e vorba. ICSI se foloseste cand faci Fiv. FIV cu ICSI. Adica nu se lasa ovulul sa se fertilizele in mod natural, il fertilizeaza ei injectand spermatozoidul, ales inainte, in ovocit |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Maria.mmh wrote:Luminati-ma , sa-mi zica si mie cineva mai pe limba romaneasca, care e diferenta dintre IUI si ICSI. Ca la FIV stiu despre ce e vorba.
ICSI e tot FIV, doar ca in loc sa lase ovulul si spermatozoidul sa se fecundeze ei singurei, embriologul alege un singur spermatozoid si il injecteaza in ovul. Se recomanda cand spermograma nu e prea stralucita. Iar IUI e inseminare (nu se scot ovule). |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Ioana, cum mai esti? Ati programat punctia? |
|
| carlita wrote:Inseamna ca o sa trebuiasca sa treci pe injectabil, dar inca nu e totul pierdut. Eu iti tin pumnii sa mai creasca foliculasii astia amarati si sa te surprinda! Dar pana atunci, poti face si rocada cu locurile. Mai incerc inca vreo 2 luni asa si ma intorc la Maftei. Apoi vedem ce propune el. Sigur IUI |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2020 Mesaje: 19
| Ma adaugati si pe mine pe lista de aspirante? Chiar daca am zis ca-mi iau pauza o luna, tot sper ca pe 4 sa nu primesc musafiri nepoftiti. Decat daca au ochi :p TTC iunie 2019 |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Roser wrote:
ICSI e tot FIV, doar ca in loc sa lase ovulul si spermatozoidul sa se fecundeze ei singurei, embriologul alege un singur spermatozoid si il injecteaza in ovul. Se recomanda cand spermograma nu e prea stralucita. Iar IUI e inseminare (nu se scot ovule).
Multumesc M-am pierdut in termeni si atatea proceduri. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Mai incerc inca vreo 2 luni asa si ma intorc la Maftei. Apoi vedem ce propune el. Sigur IUI Poate scapi totusi de drumuri ... |
|
| Te-ai programat la histero? Nu stiu daca ai zis si am ratat eu |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| M-am dus la eco azi, nu mai rezistam pana luni. Bebel e bine, da din toate cele, are 9 sapt si o zi ecografic :D Asa ca ma puteti scoate de pe lista, definitiv sper! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| momof2 wrote:M-am dus la eco azi, nu mai rezistam pana luni. Bebel e bine, da din toate cele, are 9 sapt si o zi ecografic :D Asa ca ma puteti scoate de pe lista, definitiv sper!
Nu iti poti imagina cat de tare ma bucur pentru tine, tu pentru mine ai fost speranta de care sa ma leg ca se poate...te imbratisez si va doresc multa sanatate tie si la bebe |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Hey fetele am intrat sa va salut si sa va zic ca a iesi bine si beta 3 sunt mai lini?tita acum va pup si va astept pe toate in casu?a alaturata |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Roser wrote:Ioana, cum mai esti? Ati programat punctia?
Acusica am ajuns de la Iasi. Am facut inca o tura de Menopur si Puregon, si deseara la 10:30 facem declansator cu Pregnyl si 2 fiole de Gonapeptyl. Duminica la 10:30 punctia :010:
Avem inca 6 foliculi, de 21, 20, 18 si 3 de 17, speram sa fie toti buni. Pregnylul acu' am citit pe el si trebuia tinut la 2-8 grade, iar eu aveam punga cu medicamente in debara pe gresie intr-o punga... nu o fi foc
Asadar, D(uminica) D cu DD si DDD au treaba nu gluma |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| carlita wrote:Te cred ca inca stai cu teama, e normal si cred ca asa vei fi pana scapi de spotting si trim I. Dar stiu ca ti-ai pus nadejdea in Dumnezeu ca te va ajuta sa ajungi cu bine la termen. Ti-am vazut postarile de la gravidute si n-as vrea sa trec peste sfaturile celor cu experienta, dar parca tot as zice sa pui 1 Arefam si vaginal seara, pe langa cele luate oral, chiar daca mai sangerezi, tot actioneaza local, exact unde trebuie ... se mai elimina din ovul, dar mai si ramane si e fix ce trebuie unde trebuie .... Incearca macar cateva seri cu 1 Arefam de 200. Multumesc pentru gandurile bune Carlita Mie mi-a zis medicul sa le iau pe gura,atat medicul de la urgenta cat si medicul meu, pentru ca din cauza sangerarii se elimina din vagin asa ca am hotarat sa le ascult sfatul. Iti multumesc pentru grija si iti doresc bafta la histeto. |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| momof2 wrote:M-am dus la eco azi, nu mai rezistam pana luni. Bebel e bine, da din toate cele, are 9 sapt si o zi ecografic :D Asa ca ma puteti scoate de pe lista, definitiv sper! Felicitari pt vesti, ma bucur ca e totul bine si astfel poti sa te mai linistesti. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| momof2, dxc, mihaela sa nu ne uita?i ?i sa ne mai vizita?i ?i pe noi în casu?a noua. Ma bucur tare mult pentru voi ?i cum a zis si Miha sunte?i speran?e pentru noi. Va pup! |
|
|