Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Roser wrote:Cred ca ar fi util, acum aici pe ultimele pagini din casuta, ca fiecare noua aspiranta sa puna si timpul TTC sa fie aici la indemana sa nu mai caute Andreea la semnaturi sau in postari mai vechi. Apoi, sunt unele aspirici care nu au mai dat niciun semn de viata demult (va rog corectati-ma daca gresesc): - Laura Mihaela- Oana_oana- mdspa- galiopiaduoAnd pleeease vreau sa dispar de pe locul 13, mie chiar nu imi aduce noroc Hai ca au sarit cateva din fata gardul. Daca nu, facem schimb ca avem acelasi TTC si eu nu consider ca 13 imi poarta ghinion. In 13 am avut nunta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Roser wrote:Cred ca ar fi util, acum aici pe ultimele pagini din casuta, ca fiecare noua aspiranta sa puna si timpul TTC sa fie aici la indemana sa nu mai caute Andreea la semnaturi sau in postari mai vechi. Apoi, sunt unele aspirici care nu au mai dat niciun semn de viata demult (va rog corectati-ma daca gresesc): - Laura Mihaela- Oana_oana- mdspa- galiopiaduoAnd pleeease vreau sa dispar de pe locul 13, mie chiar nu imi aduce noroc
Eu am TTC: mai 2018. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Aleahim wrote:Hai ca au sarit cateva din fata gardul. Daca nu, facem schimb ca avem acelasi TTC si eu nu consider ca 13 imi poarta ghinion. In 13 am avut nunta
Si mie numarul 13 imi aduce noroc. Am mai spus eu acum vreo 2 saptamani aici ca si eu si sotul suntem nascuti pe 13 si nunta tot pe 13 a fost. Eu sper sa fie ultima oara cand suntem pe lista |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andia wrote:Buna! Eu nu am mai scris de foarte multa vreme si sincera sa fiu nici nu am mai intrat pe forum. La mine nu e nimic pe roze de vreun an si ceva, deci nu am mai incercat sa fac bebe cu toate ca anii trec... Sper ca multe dintre fetele care sunt vechi pe forum au reusit sa obtina sarcina mult dorita. Pentru cele care inca asteapta, sper sa apara cat de curand si sper sa nu va pierdeti speranta orice s-ar intampla! Sunt alaturi de voi chiar daca nu scriu nimic Andia, chiar daca momentan e pe stand-by proiectul bebe la tine, poti intra pt conversatii cu fetele; ai vazut ca unele cauta gasca pt miscare, sport ... altele, chiar daca asteptam sa vina bebe, tot conversatie facem daca bebe se incapataneaza sa apara .... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Roser wrote:Cred ca ar fi util, acum aici pe ultimele pagini din casuta, ca fiecare noua aspiranta sa puna si timpul TTC sa fie aici la indemana sa nu mai caute Andreea la semnaturi sau in postari mai vechi. Apoi, sunt unele aspirici care nu au mai dat niciun semn de viata demult (va rog corectati-ma daca gresesc): - Laura Mihaela- Oana_oana- mdspa- galiopiaduoAnd pleeease vreau sa dispar de pe locul 13, mie chiar nu imi aduce noroc
Imi spui si mie te rog ce inseamna timpul TTC? inca nu stiu prescurtarile |
|
| Roser wrote:Cred ca ar fi util, acum aici pe ultimele pagini din casuta, ca fiecare noua aspiranta sa puna si timpul TTC sa fie aici la indemana sa nu mai caute Andreea la semnaturi sau in postari mai vechi. Apoi, sunt unele aspirici care nu au mai dat niciun semn de viata demult (va rog corectati-ma daca gresesc): - Laura Mihaela- Oana_oana- mdspa- galiopiaduoAnd pleeease vreau sa dispar de pe locul 13, mie chiar nu imi aduce noroc Da, sunt de acord ca unele nu au mai dat niciun semn de viata, dar, din moment ce nu suntem asa de multe pe lista, am zis ca este loc de toata lumea .... desi, de primele 2 nume din lista ta chiar nu mai stiu nimic ... Acum, locul chiar poti sa-l schimbi ... |
|
| Droxana wrote:Imi spui si mie te rog ce inseamna timpul TTC? inca nu stiu prescurtarile TTC=de cand incerci sa concepi un bebe (trying to conceive) |
|
| Maria.mmh wrote:Si mie numarul 13 imi aduce noroc. Am mai spus eu acum vreo 2 saptamani aici ca si eu si sotul suntem nascuti pe 13 si nunta tot pe 13 a fost. Eu sper sa fie ultima oara cand suntem pe lista Eu zic ca tu trebuie sa figurezi la nr.13, deci, am stabilit ... |
|
| Aleahim wrote:Hai ca au sarit cateva din fata gardul. Daca nu, facem schimb ca avem acelasi TTC si eu nu consider ca 13 imi poarta ghinion. In 13 am avut nunta Tu nu mai schimba nimic, tu luna asta trebuie sa te urnesti de tot din lista .... Ca tot veni vorba, cum stai cu foliculii? |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Aleahim wrote:Hai ca au sarit cateva din fata gardul. Daca nu, facem schimb ca avem acelasi TTC si eu nu consider ca 13 imi poarta ghinion. In 13 am avut nunta
Nici mie nu pot sa zic ca imi aduce ghinion, dar trebuie sa gasesc si eu o scuza Dar nici noroc din moment ce tot aici sunt asa ca vi-l las voua cu mare drag |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| carlita wrote:Da, sunt de acord ca unele nu au mai dat niciun semn de viata, dar, din moment ce nu suntem asa de multe pe lista, am zis ca este loc de toata lumea .... desi, de primele 2 nume din lista ta chiar nu mai stiu nimic ... Acum, locul chiar poti sa-l schimbi ...
Pai si atunci cand ma rog cum fac? Ca eu iau la pomeneala toata lista in ordine numerica, sper ca cele mentionate sa isi mai doreasca bebelusi ca de nu se trezesc cu surprize |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Tu nu mai schimba nimic, tu luna asta trebuie sa te urnesti de tot din lista .... Ca tot veni vorba, cum stai cu foliculii? Ca p..a Intelegi ce vreau sa zic? Nici nu imi vine sa ma duc azi la monitorizare. Slaaaab de tot. In ziua 10, unu pe dr unu pe stg, de 10 mm Amarati, vai de ei.Am ramas cu un gust amar dupa ce am iesit de acolo.Astept sa intoarca doctorita mea si vedem apoi ce mai face Deci pot face schimb linistita |
|
| Roser wrote:Pai si atunci cand ma rog cum fac? Ca eu iau la pomeneala toata lista in ordine numerica, sper ca cele mentionate sa isi mai doreasca bebelusi ca de nu se trezesc cu surprize Hai ca esti phenomenala! N-au decat sa fie pe faza sa-si anunte retragerea!!! Ei, asa e intelegerea, ca cele inactive vor fi sterse si, daca isi doresc sa revina in lista, isi anunta revenirea la urmatoarea casuta .... Noi le-am mai pasuit pe unele, dar acum se umple listuta cu forte proaspete. |
|
| Aleahim wrote:Ca p..a Intelegi ce vreau sa zic? Nici nu imi vine sa ma duc azi la monitorizare. Slaaaab de tot. In ziua 10, unu pe dr unu pe stg, de 10 mm Amarati, vai de ei.Am ramas cu un gust amar dupa ce am iesit de acolo.Astept sa intoarca doctorita mea si vedem apoi ce mai face Deci pot face schimb linistita Inseamna ca o sa trebuiasca sa treci pe injectabil, dar inca nu e totul pierdut. Eu iti tin pumnii sa mai creasca foliculasii astia amarati si sa te surprinda! Dar pana atunci, poti face si rocada cu locurile. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Luminati-ma , sa-mi zica si mie cineva mai pe limba romaneasca, care e diferenta dintre IUI si ICSI. Ca la FIV stiu despre ce e vorba. |
|
|